Tiež som si pred cca týždňom objednala dres a ešte ho ani neodoslali. Zato cyklogate som objednávala v ten istý deň a už sú na ceste. Omotavka na riadidlá mi neprišla ešte a objednávala som ju v marci. Asi záleží od konkrétneho predajcu.
Aj som kartu vymazal a zadal znovu a nič.
Je to nová karta od SLSP s rovnakým číslom a nastaveniami ako predošlá (iba verifikačné trojčíslie je iné), ktorá fungovala bez problémov.
Všetko mám povolené, všetko korektne zadané, platbu kartou neakceptuje.
Jediné, čo ma napadá, že keď som túto novú kartu zadával prvýkrát, ešte som mal zadanú aj starú a vypísalo mi to, že karta s takým číslom už existuje. Tak som starú zo zoznamu odstránil a novú mi už išlo pridať, ale platiť ňou nemôžem.
Tak ak niekomu banka vydá novú kartu s rovnakým číslom, ako mala stará, pre istotu radšej najprv odstráňte starú a až potom pridávajte novú.
presne rovnakú pásku bez názvu výrobcu na plastovej rolke som mal priloženú ku MTB zapletaným kolesám FSA Non Series 29, ale som ich vrátil tak že skúsenosti a ňou nemám
Mate nejake odporucanie na lacny senzor kadencie pre Garmin (ANT+)? Ceny su od 8 do 40€ a neviem aky mozem cakat rozdiel pri tych za 8 oproti znackovym
Zdravím...máte niekto overeneho predajcu s náhradným hrudným pásom pre garmin senzor....už dávnejšie som jeden objednal za 4€ s poštou a fugnoval prvý krat dobre na další krat ukazuje pri klude miesto 60 cca 140 a podobne kraviny.....originál popruh k HRM-RUN už mám 3 roky a začal robiť to isté tak neviem teraz čo spraviť, či riskovať další čínsky pás alebo kupiť niečo originálne prípadne cely pás aj so senzorom nový.
Mate nejake odporucanie na lacny senzor kadencie pre Garmin (ANT+)? Ceny su od 8 do 40€ a neviem aky mozem cakat rozdiel pri tych za 8 oproti znackovym
mám ho na MTB a bol trochu problem pri prvom spustení lebo je celkom pracne ho prepnuť zo speed modu na cadence...ale inak funguje bezproblémovo má aj BT takže aj s mobilom (endomondo/strava) funguje dobre
nemate niekto overene/vyskusane okuliare na bajk najlepsie s dioptrickym klipom??..... moje pomaly dosluhuju a momentalne nemam chut dat 200e za okuliare u nas..... ked aj tak su vyrobene v cine
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
49 euro, mám ho vyše roka...
Ani po 2 dňoch mi platba novou kartou neprejde, karta je aktivovaná a na PayPale som ňou už platil.
Nemas nieco zle zadane?, ja som nedavno daval tiez novu kartu a za 20min od registracie som uz s nou zaplatil.
Je to nová karta od SLSP s rovnakým číslom a nastaveniami ako predošlá (iba verifikačné trojčíslie je iné), ktorá fungovala bez problémov.
https://www.aliexpress.com/item/Bicycle-Tubeless-Rim-Tape-Width-18-20-22-24-26-28-30mm-Length-30m-For-Mountain/32843369549.html
Podľa obrázka to vyzerá byť kaptón, čo by bol dosť overkill pre použitie v ráfku biku.
Jediné, čo ma napadá, že keď som túto novú kartu zadával prvýkrát, ešte som mal zadanú aj starú a vypísalo mi to, že karta s takým číslom už existuje. Tak som starú zo zoznamu odstránil a novú mi už išlo pridať, ale platiť ňou nemôžem.
Tak ak niekomu banka vydá novú kartu s rovnakým číslom, ako mala stará, pre istotu radšej najprv odstráňte starú a až potom pridávajte novú.
https://www.aliexpress.com/item/Bicycle-Tubeless-Rim-Tape-Width-18-20-22-24-26-28-30mm-Length-30m-For-Mountain/32843369549.html
Podľa obrázka to vyzerá byť kaptón, čo by bol dosť overkill pre použitie v ráfku biku.
presne rovnakú pásku bez názvu výrobcu na plastovej rolke som mal priloženú ku MTB zapletaným kolesám FSA Non Series 29, ale som ich vrátil tak že skúsenosti a ňou nemám
foto príslušenstva na DEMA
ja používam tento https://www.aliexpress.com/item/MAGENE-gemini200-Speed-Sensor-cadence-ant-Bluetooth-for-Strava-garmin-bryton-bike-bicycle-computer/32802249967.html
mám ho na MTB a bol trochu problem pri prvom spustení lebo je celkom pracne ho prepnuť zo speed modu na cadence...ale inak funguje bezproblémovo má aj BT takže aj s mobilom (endomondo/strava) funguje dobre
https://touchit.sk/nakupy-z-ciny-budu-od-roku-2021-drahsie-do-platnosti-pride-nove-nariadenie-eu/168907