Ako nieco usetris ale je treba davat bacha o aky karbon ide. Ak zhanas rafiky tak mrkni na Suncycle oni beru take mas to bez starosti a dlheho cakania. Prihodis si par desiatok eur za rychlost a 2r. zaruku.
tak ešte raz a naposledy . cez aliexpress som si kúpil fat ebike . nič viac som neplatil navyše. dostal som ešte tak zľavu . konečná cena bola 1163,03 € .
google translator je funkčný pre prehliadač chrome . no a skoro na konci stránky sú ďaľšie karbonové kolesa na výber . treba sa tam prehrabať , v tých ponukách a až potom kupovať
Nechapem jednu vec. Ked si napr. vyberiem tie karbonove kolesa, zvolim si sice sirku rafku aj ci chcem plast, alebo galusku, ale kde by som mal uviest, aky karbon chcem napr., alebo polepy a tak...Malo by sa to dat niekde uviest do poznamok. Ale skusal som akoze to objednat, ale policko poznamok tam nie je?!
čo kontaktovať predajcu ? inak má super hodnotenie a je solventný . tam mu treba napísať -anglicky čo chceš . polepy -stickers by už mohli byť v cene tovaru.
normálne ano , ako každý iný za vyžšie ceny . tlmič je vybavený aj jemným nastavením . je to pomalé vracanie piestu nahor . v nedeľu ak bude čas pôjdem otestovať . zajtra som v práci a tak čas nebude . poprípade ho ešte dofúkam a pobavím sa s ním. ešte čakám na dvojitú vidlicu zo zdvihom 150 mm . dnes som ešte doobjednal tuningové časti za 180 € .
spätné zrkadlá , sedlo , chrániča na kolená ,rukavice , baterie 3,7V nabíjačku . do troch mesiacov by to mohlo aj byť . no a ešte náhradnú 48 V bateriu musím dokúpiť .
tlmič vyskúšam na bludisku a až pod martinské hole .
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
Bohuzial anglicky neviem
https://www.aliexpress.com/item/1005001713261700.html?spm=2114.12010612.8148356.2.72841addj10Tqg
Uz to mas doma ? aky je ten ram a ako si dopadol s TAX FREE ?
https://www.aliexpress.com/item/4000167009897.html?spm=2114.12010612.8148356.4.72841addloyAAU
odoslané z
Poľsko 9ks
Španielsko 40ks
len momentálne v EU sklade nič nemá. asi treba sledovať kým to naskladní.
spätné zrkadlá , sedlo , chrániča na kolená ,rukavice , baterie 3,7V nabíjačku . do troch mesiacov by to mohlo aj byť . no a ešte náhradnú 48 V bateriu musím dokúpiť .
tlmič vyskúšam na bludisku a až pod martinské hole .