Kategórie
Bike-tech
Akcia Novinka -22% Rock Machine Whizz FS I 90 AXS 29 bicykel, panama yellow
4 049 €
-22%
MOC 5 499 €
Výpredaj -26% Orbea OIZ H10 29 bicykel, apricot orange/limestone beige
2 749 €
-26%
MOC 3 699 €
Výpredaj savings CTM SCROLL Pro 29 bicykel, strieborná/čierna
2 599 €
savings
MOC 3 899 €
Akcia -23% Superior XF 999 TR 29 bicykel, matte black/olive metallic
od 3 549 €
-23%
MOC 5 299 €
-30% Rocky Mountain Instinct Carbon 50 Tour C1 29 bicykel, modrá/oranžová
4 299 €
-30%
MOC 6 100 €
Akcia -23% Rock Machine Blizzard 90-297 RZ bicykel, strieborná/čierna/zelená
od 2 949 €
-23%
MOC 4 299 €
https://www.mtbiker.sk/forum/post1658613.html#p1658613
Per , čo tak dať sem relevantnešie informácie . post nl je len informacia . môže sa zakladať na pravde , ale aj nie . a . . . google translátor nefunguje ?
Jedná sa mi hlavne o drobnosti, ktoré sa teraz nedajú objednať ani z EU skladov spadajúcich pod ALIho.
Per , čo tak dať sem relevantnešie informácie . post nl je len informacia . môže sa zakladať na pravde , ale aj nie . a . . . google translátor nefunguje ?
nefunguje ti google translator ? tak to mas problem
ja uz to mam vyriesene, len som sa pytal, ci s tym niekto nema skusenost..
Si si istý, že vieš o čom hovoríš?
Lebo ja som sa pred rokom pokúsil vybaviť colné konanie sám. Presne ako hovoríš ty, že naučím sa a budem využívať v budúcnosti. Vyplniť colné tlačivá nie je jednoduché, pomohli mi colníci, lebo sú tam položky, ktoré jednoducho nevymyslíš, musíš to vedieť. Veľa údajov. Stačí chybička a systém ťa nepustí ďalej. OK prehrýzol som sa cez to a na záver prišiel krok, že sa mám osobne dostaviť na colnicu na letisko BA.
Mám to 250km. Som myslel, že ma drbne. Nikoho z colníkov nenapadlo ma na to upozorniť.
Takže predpokladám, že väčšina tovaru z ázie pôjde cez colnicu v BA
Mne raz colníci povedali, aby som si niečo vybavil, keď som to raz riešil na firmu, ale už neviem čo to malo byť, že sa nebudem musieť na colnicu dostavovať a všetko poriešime e-mailom a to sa teraz snažím zistiť ako to vtedy myslel.