Kategórie
Bike-techneviem ci viete, ale za tyzden sa otvara decathlon v Bratislave.
Dufam, ze to nebudete brat ako reklamu, ale mam od nich celkom dost veci na sportovanie, hlavne ich domace znacky a ceny na urovni ciny, kvalita na strednej europskej - spokojnost .
Zazraky sa sice nekonaju, ale vcera som tu v NL kupil MTB kratasy v akcii, lebo minulorocny model za 9.95eura - bezna cena 19,90 a podobne.
Len su schovani v Boroch, tak aby sa o nich aspon trosku vedelo.
Akcia -22% 100% Ridecamp Women's Shorts dámske kraťasy, black
od 52,99 €
-22%
MOC 79,99 €
Výpredaj -18% 100% Airmatic Womens Shorts dámske kraťasy, čierna
72,99 €
-18%
MOC 98,99 €
-18% Bergans of Norway Allround Merino Baselayer dámsky set, čierna
83,99 €
-18%
MOC 129 €
-18% Bergans of Norway Allround Merino Baselayer set, space blue/navy blue
83,99 €
-18%
MOC 129 €
Výpredaj -29% Viking Fusion set dámskeho termoprádla, blue/purple
41,99 €
-29%
MOC 64,99 €
Sú rovnaké
Niesu všetky
vypneš a zapneš treciu spojku
https://www.decathlon.sk/damsky-bicykel-gravel-grvlw120-id_8603085.html
Je to novinka, jazdil som to na training campe v Španielsku a reálne sa mi na ňom jazdilo lepšie ako na vyššom modeli grvl 520
Plus odporucany snimac rychlosti? Hladam relativne lacny pocitac na zaznam trasy a upload na stravu. Hodinky mi lezu na nervy lebo sa sem tam vypinaju (samsung galaxy watch)
nie
Bude aj v panskej verzii velkosti XL? Da sa nejako uz teraz rezervovat na predajni?
Ten bajk (hovorim o Tribane 120 GRVL 2020) je za tie peniaze podla mna pecka v tejto cenovej kategorii a vacsina beznych ludi, vratane mna, naozaj nepotrebuje platit za gravel viac. A keby to aj az taka pecka nebola, tak ako bajk do prace, do obchodu a na zimu posluzi uplne luxusne. Jediny nedostatok, ktory som na nom zatial objavil, je pevna patka ramu, na to bude treba davat asi pozor, inak je vsetko OK.
Ďakujem.
Ak chceš Advent 1x9 (z nejakého pre mňa neznámeho dôvodu), tak tu je sada dostupná a zasielajú aj na Slovensko za prijateľné poštovné (okolo 10 €): https://www.bike24.de/p1334685.html
Na stránke nie je všetko, lebo reálne nie sú preklady hotové k tým produktom