Kategórie
Bike-techneviem ci viete, ale za tyzden sa otvara decathlon v Bratislave.
Dufam, ze to nebudete brat ako reklamu, ale mam od nich celkom dost veci na sportovanie, hlavne ich domace znacky a ceny na urovni ciny, kvalita na strednej europskej - spokojnost .
Zazraky sa sice nekonaju, ale vcera som tu v NL kupil MTB kratasy v akcii, lebo minulorocny model za 9.95eura - bezna cena 19,90 a podobne.
Len su schovani v Boroch, tak aby sa o nich aspon trosku vedelo.
Výpredaj -14% Alpinestars Tahoe Shorts MTB kraťasy, black/dark shadow
91,99 €
-14%
MOC 114 €
Výpredaj -25% Troy Lee Designs Mischief dámske kraťasy, Solid henna
124 €
-25%
MOC 169 €
-18% Bergans of Norway Allround Merino Baselayer set, space blue/navy blue
83,99 €
-18%
MOC 129 €
Výpredaj -31% Viking Nino set detské termoprádlo, ružová/modrá
26,99 €
-31%
MOC 42,99 €
-18% Bergans of Norway Allround Merino Baselayer dámsky set, aqua lagoon/dark aqua lagoon
83,99 €
-18%
MOC 129 €
K tej XC920 limitke... Jo, budem ti to čekovať a dám vedieť viac info ohľadom naskladnenia... Na stránke by to malo byť až bude, a hej vypredali sa hneď, Rockrider robil vcelku promo na insta... A k ohádzaniu máš pravdu, ale zas na druhej strane všetky naše biky sú v pomere ceny a výkonu veľmi vysoko
Vopred diki moc
Taktiež by ma zaujímal ten cenový rozdiel oproti CZ a AT Decathlonu, kde je cena zhodná ale o niečo vyššia ako na SK.
Čo sa týka pricingu, máme ceny nižšie ako AT a CZ, prečo? Lebo chceme
Sedlo uvažujem toto
https://www.decathlon.sk/sedlo-sport-900-light-id_8487139.html
Wittkop TWIN MEDICUS 7.0 Race Gel sedlo, 135 mm
16,99 €
MOC 17,89 €Vedeli by ste mi podať nejaké reálne skúsenosti? Reálna hmotnosť je tam aká? Spracovanie bez problémov? Na rozbitých cestách je vyslovene pohodlný? Špekulujem už solídneho pol roka nad niečim ako doplnok k fullu, mal som vybraný Canyon Endurace, ten by mi ladil k MTB 😬 ale tento Triban za tých necelých 800€ vyzerá osadením fakt super.
Ešte otázočka, v mojej veľkosti XL (mám 192cm) píšu že by mali mať na predajni v Eurovei 2ks. V sobotu pravdepodobne pôjdem do BA, je možné si ho nezáväzne pozrieť a vyskúšať priamo na predajni? Alebo ho treba rezervovať? Neviem totiž či ho aj reálne majú poskladaný na predajni alebo ho treba rezervovať aby ho kdesi zo skladu dali dokopy.
Diky 😉