Staci zaist do obycajneho zeleziarstva kde maju naradia a naradia.
A ak chces neajke specialne kusky ako stahovaky a tak, tak v bikovom obchode ci na nete je takych dost.
Ak som sa v bikovych obchodoch pytal na naradie, tak mi ponukali iba multikluce, ktore prave nepotrebujem. Mal som na mysli skor stahovaky na kazetu, stred, naradie na hlavove a pod. Ked som sa k tomu nedopracoval chodenim po meste, tak to asi fakt skusim cez net. Ten bikeservis sa mi celkom pozdava, tak diky.
Tak v prípade, že ti nemohli ponúknuť čosi v obchode s bicyklami, tak potom len cez net.
Je to zvláštne, neviem či si tak obchod zadržuje servis a myslia si, že bez náradia si odkázaný na nich, ale ja som všetok tovar tohto charakteru kúpil v našom bike shop/ servise.
Dakujem za ponuku Davhan. Stahovak a ine drobnosti som si uz zaostaral. Ale udrziavat cezpolne vztahy mozeme aj pri pive Navrhujem pravidelne striedat PO a KE.
pridam to sem,aj ked mi ide prave o nejaky dobry multikluc
hlavne nech to ale nie je taky, co sa hned ohne, rozpadne alebo zlomi pri tuhsom zatahovani
uz som tak rozbil tri za poslednu dobu, potrebujem nejaky , co vydrzi
(poprosim nie nejake extra drahe)
hehe ja som kupil v lidli celu sadu na bike za tišic korun este. cely bike s nim spravim. mne to staci. lidl nema az take zle veci len vela ludi nad tym ohrnie nos ze LIDL...
par takych ...nazvem to lacnejsich veci mam, vacsinou to staci dovtedy, kym nenarazis na nejaky zazraty srob alebo nieco podobne, potom to zacne odchadzat....ale ja to robim tak, ze vacsinou kupim nieco lacnejsie, co staci na beznu udrzbu a ak nieco odide, kupim kvalitnejsie...
ale par krat sa mi to aj nevyplatilo a vysledna suma bola vyssia akoby som kupil rovno nieco kvalitnejsie
ja som to kupil lebo to bolo priamo na bike a boli tam veci co v otcovej "dielni" nenajdem. co sa tyka zazratych srobov tak na to by som urcite nasiel v "dielni" nieco kvalitnejsie ako v tej sade. ale s tou sadou som prehodil cely bicykel a neni niekde problem
....ale ja to robim tak, ze vacsinou kupim nieco lacnejsie, co staci na beznu udrzbu a ak nieco odide, kupim kvalitnejsie...
ale par krat sa mi to aj nevyplatilo a vysledna suma bola vyssia akoby som kupil rovno nieco kvalitnejsie
A nebude lepsie investovat rovno do kvalitneho naradia ? Lebo takto sa ti to mierne povedane predrazuje
tiež mám toto multináradie v batohu niekoľko rokov. Kvalitný matroš nevyťahá sa a neohýna. Nie raz nám na jazde pomohlo.
Náradie BBB to mám síce kratšie, ale zatiaľ úplná spokojnosť - požívam doma asi na tri biky.
s noname a lacným náradím taktiež horšia skúsenosť buď sa ohlo alebo strhali hrany a následne problémovejšia oprava. Myslím že sa oplatí isť rovno do kvalitnejších vecí vyjde to lacnejšie.
Všetko k zohnaniu v cyklo obchode v pohode.
drotar v globale sa mi to zatial nepotvrdilo...co som sa poucil je, ze niektore veci kupim rovno kvalitnejsie a teda aj drahsie (bohuzial nie vzdy to plati aj naopak)
idealne je mat dobrych kamaratov, ktory vedia dany nastroj pozicat
Pises dost nezrozumitelne. Urcite neplati umera drahe = kvalitne. Jednoducho povedane s aušusovym naradim nerobim. S tym napachas vecsinou viac skody ako uzitku a to nie som automechanik
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
A ak chces neajke specialne kusky ako stahovaky a tak, tak v bikovom obchode ci na nete je takych dost.
co sa tyka bajku tak tam je hadam vsetko
Je to zvláštne, neviem či si tak obchod zadržuje servis a myslia si, že bez náradia si odkázaný na nich, ale ja som všetok tovar tohto charakteru kúpil v našom bike shop/ servise.
hlavne nech to ale nie je taky, co sa hned ohne, rozpadne alebo zlomi pri tuhsom zatahovani
uz som tak rozbil tri za poslednu dobu, potrebujem nejaky , co vydrzi
(poprosim nie nejake extra drahe)
dik za rady
tiež mám toto multináradie v batohu niekoľko rokov. Kvalitný matroš nevyťahá sa a neohýna. Nie raz nám na jazde pomohlo.
Náradie BBB to mám síce kratšie, ale zatiaľ úplná spokojnosť - požívam doma asi na tri biky.
s noname a lacným náradím taktiež horšia skúsenosť buď sa ohlo alebo strhali hrany a následne problémovejšia oprava. Myslím že sa oplatí isť rovno do kvalitnejších vecí vyjde to lacnejšie.
Všetko k zohnaniu v cyklo obchode v pohode.
idealne je mat dobrych kamaratov, ktory vedia dany nastroj pozicat