Kubicasport sa v tomto fore niekolkokrat spomina, ale samotnu kolonku medzi obchodmi zatial nema a myslim, ze si ju zasluzi...
Chcem sa len podelit o skusenosti. Nedavno som si kupil od Kubicu Haibike Tension http://www.kubicasport.eu/produkt/1270/Haibike-Tension-X.9-/-X.0---bezkonkurencna-cena!/
Kedze som z BA, bol problem ako to zrealizovat. Povodne som sa chcel zastavit v Ziline osobne, ale situacia sa zmenila a tak som nakoniec kupoval cely bike "naslepo", s tym, ze mi ho poslu kurierom.
Bike napriek dobremu zabaleniu prisiel poskodeny. Musel dostat pocas prepravy riadnu "supu" - mal zlomenu packu prehadzovaca a dokonca preliacenu trubku na rame!
A prave tu sa prejavuje skutocna kvalita a serioznost obchodnikov - ihned po telefonate do obchodu sme sa dohodli, ze Kubicasport objedna noveho kuriera ktory vyzdvihne bicykel, nasledne presetri reklamaciu a posle obratom do BA novy kus. Presne tak sa aj stalo a ja som mal za 4 dni doma vyreklamovany a este lepsie zabaleny (rozbaloval som ho asi 20 min
Vzhladom k mojim skusenostiam s kaktus bikom, kde som dva mesiace neuspesne reklamoval prasknutu kostru na mojej starej meride je toto presne opacny, seriozny a profesionalny pristup.
...a toto sem ako zapadá?????
Ja mám s týmto obchodom dobré skúsenosti. Iste, nikto mi k nohám nepadal keď som tam prišiel, no ani mi nikto nič nevytkol ak som prišiel, pozrel a nič nekúpil. Myslím že z tohto pohľadu majú normálny prístup k zákazníkom, taktiež nikto z mojich známych sa nesťažoval na neochotu alebo nejakú aroganciu. Možno by stálo za zamyslenie s akým prístupom tam vchádzate vy ako zákazník ...
Mám od Martina Kubicu už môj druhý Haibike a musím vyzdvihnúť, že tento druhý mám len vďaka jeho ochote a snahe vyjsť mi v ústrety.
Ja sa tiez pripajam, ziadny problem s objednavkou, reklamaciou. Proste bez problemove jednanie a vyssie co pisal kolega, tak ze to v nom zanechalo zmiesane pocity, pokial bola reklamacia vybavena okamzite, a kvalitne netusim co v nom mohlo zanechat zmiesane pocity. Kusok prectlively zakaznik.
Bajk ma 2 mesiace, takze uvidime ako sa zachova Kubica....potom sem hodim report.
Bajk ma 2 mesiace, takze uvidime ako sa zachova Kubica....potom sem hodim report.
"povolilo prasa" a to si má človek čo pod tým predstaviť?
no a? ... hádam by si nečakal že ti dá nový bike zo skladu
Na jednej strane je dobre, že sú medzi nami aj takí čo nemajú ani páru o tom v čom spočíva základná údržba bicykla a jeho komponentov ... aspoň si ostatní, šikovnejší bikery môžu trochu finančne prilepšiť, no na druhej strane je zas škoda že práve títo "technicky negramotní" majú najviac "kompetentných" rečí
ci som to nepochopil
ci som to nepochopil
nepochopil
pochopil
Samozrejme si aspon raz do mesiaca skontrolujem a podotahujem skrutky, no dotahovat skrutky, ktore drzia spolu prasa ma este nenapadlo a ani by som si nedovolil. Mam len zakladne vybavenie a nevedel by som si napriklad dotiahnut kazetu a pod. Brzdy kontrolujem aj castejsie, avsak vzdy len tie dve skrutky, ktorymi su uchytne k ramu/vidlici resp. k adapteru.
Toto bola proste smola, asi zle dotiahnuta cast komponentu pri vyrobe. Vibracie to samozrejme dorazili.
A na druhej strane ja nechcem novy bajk, chcem len (ak by bolo treba menit cely strmen) to vyreklamovali, pretoze toto nebola chyba ani moja, ani Kubicu a jani eho chalanov.
Hned po 5 km mi zacala blbnut prehadzovacka, co urcite este nebolo "sadnutim si dielov" ale som ju dosteloval a radi normalne. Taktiez boli nakrivo osadene riaditka a mnohe skrutky na predstavci neboli dotiahnute, no vsetko som si pekne dotiahol. Bral som to ako samozrejme, ze chalani maju toho urcite dost a ked to musia skladat z krabic, tak sem tam sa nejaka chybicka "vloudí" a mnohi by s tym uz bezali naspat do predajne ....takze nejaka technicka negramotnost nie je spravny vyraz
Skor som sa tym prispevkom chcel postazovat, ze uz aj mne sa prihodilo nieco, s cim musim ist na reklamaciu
sorry kámo .. nie je treba brať všetko hneď osobne hoci to tak mohlo vyznieť
Píšem len z vlastných skúseností ktoré mám ...tu v mojom okolí jazdí veľa chalanov ktorí sa tvária že zožrali všetku múdrosť sveta, že všetko vedia a všade im padnú k nohám, že oni sú zákazníci a tak sa obchod bude točiť podľa ich pravidiel a požiadaviek. No keď sa ich spýtam kedy si menil reťaz, koľko máš najazdené na tom a na tom .. čo servis vidlice a podobne tak len čumia že načo a prečo ... dostanú základné info o tom čo by sa malo robiť a sú z toho nešťasný, keď musia meniť s reťazou aj kazetu prípadne aj prevodníky, alebo zostanú v nemom úžase ako im začne zrazu krásne chodiť vidlica keď sa v nej vymení olej a premaže sa ... ale ...ak sa vyskytne problém .. hneď je všetko treba reklamovať a nakydať na predajcu .. to je najjednoduchšie. Takže preto som na také reakcie trochu "alergický". Nič nie je bez údržbové a nič nevydrží všetko a navždy ..takže je na každom ako sa o veci bude starať. A ďalšia drobnosť ..dnes už takmer 99% všetkého pochádza z východu a vieme ako to je ... aj vietnamec alebo číňan má právo na to aby sa cez víkend ožral a potom v pondelok vyrábal zmätky, ktoré sa však predajú ako 1. trieda. Je na nás aby sme si vo vlastnom záujem všetko prekontrolovali a ak sa v tom nevyznáme požiadajme niekoho kto sa vyzná ... stále platí, ak si vieš niečo urobiť sám máš ušetrené a vieš ako si si to urobil, či zle alebo dobre ...v opačnom prípade sa len spoliehaš na druhých a platíš a platíš ...a platíš ... howk
a dotiahnutie vypletu je v ramci zaruky alebo sa za to plati