Kupil som tam bicykel, davam si tam robit servis a ak nieco kupujem, tak si to kupim tam. Som s Liborovym pristupom spokojny. Poradi, vysvetli, a tak. Ak nieco nemaju tak sa to objedna. Pre mna je dolezity pristup k zakaznikovi a preto tam chodim. Na okoli je to jediny slusny obchod s kvalitnym servisom a dobrymi cenami. To je moj nazor.
Ahoj. Inac co hovoris na ten takzvany bicyklovy obchod v DNV pod terasou? Podla mna des a hroza. Ked som tam kedysi davno nieco chcel opravit, tak ze oni take nerobia, alebo nie je tu manzel a tak. Neviem, preco to neskra*****
pridám postreh k tomuto obchodíku aj ja:
Chodím tam už dosť dlho, vždy som tam kúpil, čo som potreboval. Aj keď som tam išiel len po nejakú drobnosť, tak vždy boli predavači veľmi ochotný. Naviac skvelá komunikácia, či už cez mail alebo tel. Predajňa je maličká (veľmi maličká), ale majú to tam napratané od podlahy až po strop, príp. ak tam niečo nemajú, tak to vedia naozaj rýchlo objednať. Naviac podľa mňa ponúkajú veľmi široký sortiment značiek, či už biky, komponenty alebo oblečko...
Odporúčam!
tak zatial som na tento shop pocul len same chvali .. len este neviem ako to tam je so servisom. robia tam aj taka narocnejsie prace ? ako repasy tlmicov a lepsich vidiel ? pripadne kde je taky servis najlepsi a za dobru cenu. lebo v sportservise som moc spokojny naozaj nebol .. dakujem
v libike urobia repas akejkolvek vidlice alebo tlmicu.
Dokonca sa tam robil repas na Curnutt tlmic od Foesu a to bol vykon hodny pomaly nobelovej ceny.
Takze nicho sa neboj kludne tam odnes hocijaku vidlu aku mas. Libor ma zlate ruky a ochotne ti to zoservisuje...
Trepal som sa do toho utajeneho shopu na bicykli este aj trochu prsalo aj ked vsetko co som chcel mali uz v kaktusbiku v ktorom som bol predtym. Hovorim si dam chlapcovi zarobit nebudem podporovat zly velky kaktus, nakoniec tam nemali co som chcel aj ked den predtym som tam volal, ze to maju.
Neviem co to tam bolo za chlapca, ale bol to pan obchodnik, z jeho prijemneho pristupu som mal pocit, ze tam ma asi tisice zakaznikov denne a o jedneho menej si ani nevsimne.
Dufam, ze uz ma nic neprinuti navstivit tento obchod.
Nakoniec som skoncil opat v kaktuse.
Trepal som sa do toho utajeneho shopu na bicykli este aj trochu prsalo aj ked vsetko co som chcel mali uz v kaktusbiku v ktorom som bol predtym. Hovorim si dam chlapcovi zarobit nebudem podporovat zly velky kaktus, nakoniec tam nemali co som chcel aj ked den predtym som tam volal, ze to maju.
Neviem co to tam bolo za chlapca, ale bol to pan obchodnik, z jeho prijemneho pristupu som mal pocit, ze tam ma asi tisice zakaznikov denne a o jedneho menej si ani nevsimne.
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
Najdes ho v Dúbrafke ńa Lipskeho 11, za zimnym stadionom, alebo si kukni na stranke: http://www.libike.sk/
ja uz inde ani nechodim len tam
Chodím tam už dosť dlho, vždy som tam kúpil, čo som potreboval. Aj keď som tam išiel len po nejakú drobnosť, tak vždy boli predavači veľmi ochotný. Naviac skvelá komunikácia, či už cez mail alebo tel. Predajňa je maličká (veľmi maličká), ale majú to tam napratané od podlahy až po strop, príp. ak tam niečo nemajú, tak to vedia naozaj rýchlo objednať. Naviac podľa mňa ponúkajú veľmi široký sortiment značiek, či už biky, komponenty alebo oblečko...
Odporúčam!
myslim ze zvladnu aj inu znacku
Dokonca sa tam robil repas na Curnutt tlmic od Foesu a to bol vykon hodny pomaly nobelovej ceny.
Takze nicho sa neboj kludne tam odnes hocijaku vidlu aku mas. Libor ma zlate ruky a ochotne ti to zoservisuje...
a presne taky ako ty nakupuju v kaktuse
to som velmi rad...a dufam ze toto rozhodnutie nezmenis