U Bozika mozno robia dobre, ale odkedy mi tam v r. 2010 pri servise dotrhali uplne nove sedlo.... Navyse bolo u nich kupene a ani bu, ani mu - "mi nic, to ste uz mal"... Dakujem za take sluzby. Tam uz nepôjdem.
to corratec: Tak ja by som tam s nim ostat nemohol, kedze ked som tam bol naposledy mi zobral bike a povedal, ze bude hotovy za 2 dni.... Je dobre byt pri servise, ale vo väcsine pripadov asi nerealne...
včom konkrétne je author v TN zlý okrem už uvedeného (v servírovaní bajku??)
no ked som sa so vsevedom bavil, stale si melie svoje...ludom tam radil poriadne nezmysly, bike by som do ruk nezveril
mozno tak staru plecku na to je odbornik
tak aby som mu nekrivdil,koleso vypliest vie aj prehadzovacku nastavit:)
Minuly vikend som neplanovane zavital do Authoru. Potreboval som hlavko, lebo mi nesla vyrazit spodna miska zo starej vidlice. Nechcelo sa mi trepat az k Bozikovi pre taku sprostost.
Pani pri pulte na mna kukala ze co by som to vlastne chcel, a zavolala pana velmajstra. No a ten ze mi ho teda velkodusne preda, ale taketo veci by som mal dat do ruky odbornikom. Ze ked si neviem ani spodnu misku vyrazit, ako budem davat to hlavko z ramu von... Tak som mu povedal, ze sa mi nechce chodit k odbornikom k Bozikovi, a to ho celkom rozhodilo
Mimochodom z noveho hlavka stacilo prehodit tu misku, ktora (nastastie) pasovala.
No pridam aj ja zazitok zo servisom v TN. Mam 3 rocny Haibike chcel som ho dat nachystat na sezonu tusil som ze asi bude uz vytahana retaz a zacala mi piskat zadna kotucova brzda / Tektro Auriga Pro / Doniesol som bike k panovi co robil a Author /p. Andel/ aby pozrel co treba poriesit aby bol bike OK. Dostal som info ze mam spaleny kotuc / to asi objektivne bol / ze mi idu tazko packy radenia a ze vymena retaze. Ked som prisiel pre bike vsetko bolo nachystane packy sice isli rovnako tazko ako predtym ale to nevadi hlaven ze bolo vsetko OK. Vybral som sa na prvu jazdu / byvam na juhu dole kopcom po 50m brzdy zacali piskat, dole pri lidl uz uplne vrestali / OK bral som to ze si to musi sadnut. Po 2-3 jazdach piskanie neprestavalo nedalo sa s tym jazdit tak som doneisol bike k panovi ze niec je v neporiadku. Pan mi povedal ze zle brzdim a ze je spaleny zadny kotuc. Ja som teda tvrdil ze brzdim stale rovnako a to som povodne jazdil podstatne viac po kopcich a teda aj brzdil teraz len tak light sa vozim. Tak si bike nechal u seba ze to pozrie / prebrusil kotuc a dal ine dosticky/ zadna brzda sice nepiskala pretoze ani nebrzdila predna vrestala po par metroch. Nakoniec som pozeral po nete ze v com by mohol byt problem dal som bike kamaratovi nech to pozrie nasadil ine dosticky, odteraz to brzdi ako das vobec nepiska. Ale pan mechanik Andel ma presviedcal ze zle brzdim Takze to bol moj vylev ku kvalite dotycneho mechanika.
babica loziska a remenice... pri bille... presnejsie ako sa odboci zo stefanicky este pred semaformi k cyklu.. cca 50m po odboceni v rodinnom dome na pravej strane.cez cestu je je krcma v jame.
Ma tam vsetky typy ložisk , gufier, kružkov atd
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
https://www.facebook.com/pages/CYKLO-1/210883565607777?ref=ts
flyte
do authoru nechod!
no ked som sa so vsevedom bavil, stale si melie svoje...ludom tam radil poriadne nezmysly, bike by som do ruk nezveril
mozno tak staru plecku na to je odbornik
tak aby som mu nekrivdil,koleso vypliest vie aj prehadzovacku nastavit:)
Pani pri pulte na mna kukala ze co by som to vlastne chcel, a zavolala pana velmajstra. No a ten ze mi ho teda velkodusne preda, ale taketo veci by som mal dat do ruky odbornikom. Ze ked si neviem ani spodnu misku vyrazit, ako budem davat to hlavko z ramu von... Tak som mu povedal, ze sa mi nechce chodit k odbornikom k Bozikovi, a to ho celkom rozhodilo
Mimochodom z noveho hlavka stacilo prehodit tu misku, ktora (nastastie) pasovala.
kde to je?:)
Klasicke O-kruzky stacia.
Ma tam vsetky typy ložisk , gufier, kružkov atd
Dakujeme dnes za pomoc, na ceste ZA-TT sme dostali slus, velka ochota nam pomoct. Este raz dakujeme...