Piskanie priecnych nosicov riesia len ti, co na nich nic ine nenosia... Staci nalozit drziak bajkov a samotny bajk a nejake piskanie bude najmensi problem
Pred casom tu niekto postoval, ze tie lidlacke su kopia nejakej fajnovejsej talianskej znacky.
su to nosice menabo brio, normalne stoja do 50-tky, takze sa da cosi usetrit, ale nie su kompatibilne s T-ckami od thule, maju uzsiu drazku...
tiez uz dlho rozmyslam, co kupit, ci thule nosice, abo nieco lacnejsie, ale asi fakt staci nieco lacnejsie, ked tam bude bic, lyze, zvuky to asi bude vydavat kadejake tak ci tak... tiez rozmyslam nad tymi nosicmi menabo, ale dozer, tie uz maju drazku aj pre thule nosice bicyklov, abo lyzi... no co uz, skoncili sa mi uz casy, ked som vsetko do kufra narval
K tomu hluku udávajte aj rýchlosť.
Lebo kamoš reklamoval nejakú kvalitnú truhlu dodanú priamo mercedesom. Chapec nemusí šetriť, tak zvolil kvalitu. Predajcovi sa nechcelo veriť, tak šli na skúšobnú jazdu. No a predajca ozelenel, keď mu hluk predvádzal pri 190km/h, vraj tá truhla môže aj uletieť...
Ja mam Thule a tiež piskaju ale snažil som sa to odstraniť tou gumou do drážky / je to prislušenstvo / alebo prelepiť drážku páskou. Boris.ko radio nepomáha.
Edit : od 90 do 130km po 130 stichlo Záviselo to aj odkial fúkal vietor.
no..ja tiez rozmyslam nad tym, ze by som zacal bike nosit na streche, bo uz nie sme dvaja...a kocik zaberie vyznamne miesto v kufri....A nie je potom lepsie zadovazit si nosic na bike dozadu na piate dvere?
A nie je potom lepsie zadovazit si nosic na bike dozadu na piate dvere?
Piate dvere su nudzovka pre tych, co vytiahnu bike 3x do roka (hoci v statoch to na sedanoch nosia skoro vsetci). Ak nemas tazne, tak smer strecha. Najme ak bike vozis casto = nemusis to zakazdym niekam odkladat.
A sme mimo temu. Takze otazka: cakal som akciu na minikompresoriky a nic Predosly mi umrel pri prvom pouziti a na predajni uz medzitym ziadne neboli.
mne tie thule pískajú na rôznych rýchlostiach a rôznych tónoch..nechodím s bikami viac ako 120km/h..tiež ešte chcem skúsiť zaslepiť všetky drážky tou gumou..sused má tie isté thule nosiče a jemu nepískajú..sú ticho aj pri 130-ke..podľa mňa to bude mať dočinenia aj s aerodynamikou auta..
V utorok som bol v Lidl Vráble a cyklo-stojanov kopa aj dresov dosť ešte a ja ako somár som sa vtedy ráno ponáhľal keď začala cyklo akcia aby sa mi ušiel stojan... majú tam asi ešte 8 kusov, podľa mňa majú veľa v sklade a dokladajú kým nepredajú všetky...Ale podľa mňa každý kto mal v pláne kúpiť, tak kúpil hneď vtedy ten týždeň...teraz to už ťažko predajú.
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
Pred casom tu niekto postoval, ze tie lidlacke su kopia nejakej fajnovejsej talianskej znacky.
tiez uz dlho rozmyslam, co kupit, ci thule nosice, abo nieco lacnejsie, ale asi fakt staci nieco lacnejsie, ked tam bude bic, lyze, zvuky to asi bude vydavat kadejake tak ci tak... tiez rozmyslam nad tymi nosicmi menabo, ale dozer, tie uz maju drazku aj pre thule nosice bicyklov, abo lyzi... no co uz, skoncili sa mi uz casy, ked som vsetko do kufra narval
Lebo kamoš reklamoval nejakú kvalitnú truhlu dodanú priamo mercedesom. Chapec nemusí šetriť, tak zvolil kvalitu. Predajcovi sa nechcelo veriť, tak šli na skúšobnú jazdu. No a predajca ozelenel, keď mu hluk predvádzal pri 190km/h, vraj tá truhla môže aj uletieť...
Boris.ko radio nepomáha.
Edit : od 90 do 130km po 130 stichlo
a aku siroku maju drazku pre T-cka? nasiel som, ze predavaju T-cka az 30 mm, je to uz tak siroke?
// Tak nasiel som fotecku. Nemame Tcka ale obycajne stvorcove. Takze ber moju poznamku ako bezpredmetnu.
Piate dvere su nudzovka pre tych, co vytiahnu bike 3x do roka (hoci v statoch to na sedanoch nosia skoro vsetci). Ak nemas tazne, tak smer strecha. Najme ak bike vozis casto = nemusis to zakazdym niekam odkladat.
A sme mimo temu. Takze otazka: cakal som akciu na minikompresoriky a nic
http://www.lidl.sk/sk/ponuka.htm?action=showDetail&id=31362
http://www.aliexpress.com/item/Bluetooth-Sport-Heart-Rate-Monitor-Chest-Strap-Running-For-iPhone-Android/32623929499.html?spm=2114.30010308.3.130.MkgfiA&ws_ab_test=searchweb201556_6,searchweb201602_2_505_506_503_504_10034_10020_502_10001_10002_10017_10010_10005_10006_10011_10003_10021_10004_10022_10009_10008_10018_10019,searchweb201603_6&btsid=01934603-9011-4dff-91c4-242f1025a05f
fungujem cez Locus a BTsmart