ahojte, idem sa pochvalit, cez zimu som si chcel troska vytunit bike tak som sa ulakomil na komponenty FSA z ebay, made in china, kupil som sedlovku karbonovu a predstavec, hlavne koli cene (lakomec

), namontoval som ju pred prvou jazdou v januari a vytesoval sa ako som to pekne cele doladil

. teraz pri cisteni
biku som si vsimol prasklinu na sedlovke

no islo ma rozhodit, najzdil som cca 500km. Pri jednom vyjazde som chytil nerovnost na ceste (ani diera ani vytlk) proste taka "vlna" na ceste zrejme padnuty asfalt, samozrejme sedel som v sedle, zacitil som puknutie tak som hned kontroloval
ram ci mi nepraskol, ram je nastastie v poriadku ale sedlovka to nevydrzala
sranda je ze povodnu sedlovku EASTON hlinikovu som uz stihol predat

, takze som si objednal dalsiu samozrejme hlinikovu EASTON
Attachment:
sedlovka FSA made in china 2.JPG
inac videl som na cyklobazare dost inzeratov na predaj tychto sedloviek takze pozor.
kupu karbonovych kolies z činska asi po tejto skusenosti realizovat nebudem.
kukni sa na logo FSA - na originale sa F dotyka S, a tiez S sa dotyka A. na tvojom fejku sa nedotykaju
Verim, ze nestalo, nakolko original sedlovka FSA K-Force Light je monokok karbonovej konstrukcie, kdezto na tom tvojom fejku je vlepovana duralova hlavica a presne v tom mieste nekvalitneho spoja ti to aj prasklo.
Ci za to moze nekvalitne lepidlo v kombinacii so zoxidovou duralovou hlavicou sa mozeme len domnievat
maximalne tak okuliare...
maximalne tak okuliare...
No ked je fake aj UV filter tak dakujem pekne.
UV filter je aj na okuliaroch za 2e z dedinskeho jarmoku...
skor ako UV filtra by som sa obaval zivotnosti ramov (pouzity material)
Je to karbónová trubka do ktorej je nastrčená hliníková hlavica ( nastrčená - vôbec nebola prilepená a držalo to pokope len farebným nástrekom
Takže "kvalita a la CHINA" ale čo sa dalo čakať za 16€
Je to karbónová trubka do ktorej je nastrčená hliníková hlavica ( nastrčená - vôbec nebola prilepená a držalo to pokope len farebným nástrekom
Takže "kvalita a la CHINA" ale čo sa dalo čakať za 16€
myslel som, že vydrží dlhšie...