Nezalezi od kuriera, maju zle nastavene procesy. Oni to ani nevyexpeduju. Keby som to presmeroval v den dorucovania, tak este dokazem pochopit nejaky interny proces, ze ten kurier co to uz ma v dodavke nebude menit naplanovanu trasu k nejakemu boxu kam povodne ist nemal a ze sa tym padom dorucovanie o den predlzi. Ale ked mi poslu vecer info "zajtra bude dorucovany balik" a ja 10 minut na to zmenim adresu o 2 ulice vedla (nie iny obvod) alebo do alzaboxu o 3 ulice vedla a oni nasledujuci den balik vobec nevyexpeduju na dorucovanie, tak to neberiem. Platim za tu sluzbu dorucenia ja alebo odosielatel, oni sami si stanovia termin dorucenia a aj tak ho nedodrzia. Keby sa to stalo pri jednej z 10 zasielok, tak sa to este da pochopit. Ja ale nakupujem cez kurierov fakt len velmi sporadicky a tym padom ma u mna DPD velmi nelichotivu statistiku, ze asi 50 % zasielok mi nedorucili v nimi stanoveny termin. To je za mna neakceptovatelne. Ale toto uz je skor do temy "skusenosti s kuriermi".
Vyexpedovane = prebral kurier. Nevyexpedovane, vykaslal sa na to, resp. mozno mal plno inych a neprebral to v depe.Takto mi to funguje. Den pred dostanem mail, mozem presmerovat/posunut o dalsi den. Ak nie, dalsie rano dostanem SMS , ze bude doruceny. Cas byva rozny, aj potom dorucenie. Ak si dostal mail ze dalsi den budu dorucovat, ale sms rano neprisla => neprevzal to kurier. Ako su zazmluvnovani, to neviem.
mňa v Trnave DPD tiež serie, už 3x mi balík nedoručili (1x na predajňu, 2x do boxu) a hlavne to potom znamená, že miesto toho aby som si to vyzdvihol rovno po ceste z roboty sa musím serkať na opačný koniec mesta čo je zabitých minimálne 30min času
To nemyslíš vážne? Lidl stojan je nutnou podmienkou pre členstvo v MTB fóre.
Pokiaľ to v krátkej dobe nevyriešiš, budem ťa musieť nahlásiť adminovi a hrozí ti vylúčenie. Nehľadaj v tom žiadnu osobnú nevraživosť. Jednoducho pravidlá treba dodržiavať.
urcite clovek co ma 16 baterii, dom by urcite mal mat aj stojan ktory ked sa rozlozi moze pod nim aj stanovat. a pri sikovnosti daneho jedinca by uz mal mat za tie roky vyrobene mozno i take dve. jeden na 26" a jeden mozno ktovie... nehejtujem len treba vyuzit poriadne tie baterie.
Ja viem. Svokor sa nechal nahovoriť kamarátovi.
Má dve a obidve už reklamoval.
Ja mám všetky klasické.
No ale jedna je problémová - nabíja mi ju iba klasická ( nie rýchlo ) nabíjačka - začala blbnúť po 4 rokoch.
Nič hrozné, mám ju označenú ( číslo 6 ) 😂
Staré reklamoval v predajni, on ich kúpil keď kupoval kosačku.
Po tridsiatich dňoch mu vrátili peniaze.
No nepoučil sa, bola akcia a zase si zobral smart 🫤
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
Pokiaľ to v krátkej dobe nevyriešiš, budem ťa musieť nahlásiť adminovi a hrozí ti vylúčenie. Nehľadaj v tom žiadnu osobnú nevraživosť. Jednoducho pravidlá treba dodržiavať.
Ruku na srdce, kto ešte jazdí 26" ???
😂
PS: batérie je treba ?
Zlatý PARKSIDE ?
Má dve a obidve už reklamoval.
Ja mám všetky klasické.
No ale jedna je problémová - nabíja mi ju iba klasická ( nie rýchlo ) nabíjačka - začala blbnúť po 4 rokoch.
Nič hrozné, mám ju označenú ( číslo 6 ) 😂
Staré reklamoval v predajni, on ich kúpil keď kupoval kosačku.
Po tridsiatich dňoch mu vrátili peniaze.
No nepoučil sa, bola akcia a zase si zobral smart 🫤
Ja to mám takto:
Tá 6tka je tá čo nabija len pomaly.
+ teraz tie 4 nové 😁