doktor-40 to sedlo je Selle Italia max flite gel flow alebo bez Max? Ak áno, nie je v strede nejak prehnuté, Viem že sú uplne rovné. Ako sa ti na tom sedí. Zmeklo oproti novému po čase? Je to starší model alebo 2014?
Dik za info
Dnes som odskusal to profi oblecenie a velka spokojnost. Ja som tenky tak mi to nepresvita, najviac som spokojny s vlozkou v nohaviciach, velmi dobre sa na nej sedi.
mna osobne tie "profi" gate sklamali, materialovo su prijemne, aj ked o odvadzani potu nemoze byt reci, vlozka neforemna, prva jazda este bola ako tak, ale odvtedy ma uz rit boli stale... viem, ze za tie peniaze nemozem cakat zazraky, ale tak dufal som tajne aspon na aku taku kvalitu... davam im este tak tyzden, iste sa niekde po obvode vlozky natrhnu a snad mi ich zoberu naspat...
Tak som si kúpil tie "profi" gate, ľutujem, že som zobral iba jedne, materiál je super, vložka mi sadla, ešte jedny by sa mi zišli a dávať 50e za to isté v nejakom šporťáku sa mi nechce.
vidim ze tam budu aj dioptricke okuliare, ale to su vlastne v kazdej vacsej drogerii. problem vsak je ze zakazdym predavaju len dioptrie plus, to znamena pre dalekozrakych.
vie niekto, preco nepredavaju aj minusove?
Ja by som potreboval slabulinke -0,5 dioptrie (spodne 2 riadky uz pomay hadam pri citani na ocnom) a ako som zistil z viacerych lekarnach, tak minuskove nemaju vobec. Jedina moznost je urobit minusky u optika, co sa mi zda vzhladom k poctu dioptrii zbytocna investicia...
Presne tak. Oči si treba šetriť.
Očný lekár ti okrem dioptrií zmeria aj ďalšie parametre oka - uhly, rozteč... A potom ti urobia okuliare na mieru.
Tuším mi na prvé okuliare pár centov prispela aj poisťovňa. Na ďalšie už nie. Neviem ako je to teraz
Ono nebude lekar ako lekar, otec sa nechal u ocneho vysetrit, dostal papierik na okuliare a boli totalne na hovno. Stale ho v nich bolela hlava. Potom isiel do obchodu, boli tam len dake mlade baby a na pristroji mu to merali, mal to uplne zle. Predali mu ine (hotove) ma svaty pokoj a cita v pohode.
Tie profi nohavice z lidla su dobre ale zisti to len taky spotrebitel ako som ja. Ja mam vsetky nohavice z lidla a kazde jedny ktore som kupil po istom case boli lepsie. Tie prve su fakt na prd dake Cmovement, ostatne su Crivit a stale sa zlepsuju.
Je ale pravda, ze ticko ktore mam od Kalas je nieco uplne ine a urcite take budu aj rozdiely medzi nohavicami.
Kym clovek nevyskusa lepsie je spokojny s tym co ma.
tak lidl nohavic mam aj ja zopar, popravde posledne 2 roky isli kvalitou dole, hlavne co sa tyka vloziek a kvality sitia a pouzivaju stale tensie materialy, vid posledna akcia profi cyklo silonky. Na mne to vyzeralo akoby som sa obliekol do zaclony. Doslova. A to "laserove" ukoncenie okopirovali od profi dresov, len zabudli pouzit ten laser. Bolo to normalne odstrihnute trcali z toho nitky. Po case to bude na franforce.
Mám doma nevyužitý pár tretier z LIDL. Manželke nesadli. Nemala ich vonku ani raz. Veľkosť je 39/6. Ak by mal niekto záujem, tak mi napíšte správu, dohodneme sa na cene a doručení. V KE ich donesiem kamkoľvek.
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
doktor-40 to sedlo je Selle Italia max flite gel flow alebo bez Max? Ak áno, nie je v strede nejak prehnuté, Viem že sú uplne rovné. Ako sa ti na tom sedí. Zmeklo oproti novému po čase? Je to starší model alebo 2014?
Dik za info
Fotka ceľkom skresľuje, v skutočnosti sú dosť široké
http://www.lidl.sk/cps/rde/SID-208F0A99-92BC1221/www_lidl_sk/hs.xsl/ponuka.htm?id=227
rano bude masaker ako nikdy
vie niekto, preco nepredavaju aj minusove?
Očný lekár ti okrem dioptrií zmeria aj ďalšie parametre oka - uhly, rozteč... A potom ti urobia okuliare na mieru.
Tuším mi na prvé okuliare pár centov prispela aj poisťovňa. Na ďalšie už nie. Neviem ako je to teraz
Tie profi nohavice z lidla su dobre ale zisti to len taky spotrebitel ako som ja. Ja mam vsetky nohavice z lidla a kazde jedny ktore som kupil po istom case boli lepsie. Tie prve su fakt na prd dake Cmovement, ostatne su Crivit a stale sa zlepsuju.
Je ale pravda, ze ticko ktore mam od Kalas je nieco uplne ine a urcite take budu aj rozdiely medzi nohavicami.
Kym clovek nevyskusa lepsie je spokojny s tym co ma.
Len tak, žiadna cykloakcia
Tak ak je záujemca z okolia, či má niekto cestu...
Dik, viac ako 2 ajtak nefukam. Som zvedavy co vydrzi.