Tak to teda nie. Ignorovať je absolútne neprípustné.
Práve naopak, už dávnejšie sme uvažovali, že vlastníctvo LIDL stojanu bude nutnou podmienkou pre registráciu na MTBiker fórum.
Poznáte tú pumpu, čo je dnes v LIDL akcii? To ona má ten pochybný manometer?
Môžem ju doporučiť kamošovi veľmi sviatočnému jazdcovi a jeho synovi? Ja nemám čas sa ísť na ňu pozrieť.
Ja ju pouzivam rok a pol a teda nie som sviatocny jazdec, fukam cca raz tyzdenne a v pohode. Neviem sice potvrdit presnost manometra ale mne postacuje...
Kúpil som dve v dvoch rôznych akciách. Prvá slúži dodnes a aj tlak meria správne, overil som to tlakomerom. Druhej prdol ventil pri prvom použití, vrátili mi peniaze bez rečí. Takže 50:50.
mal som 2 - tu vysoku a aj dvojpiestovu, co sa fukala nohou.
kym fungovali, boli super, ale po cca 2 rokoch na oboch odisla hlavica (to, co sa nasadza na ventolok )
Za tie drobne co clovek bezne necha s partiou na pive by som po 2 rokoch zhodnotil ze super kupa. Mam ju aj ja fuka super akurat manometer je mimo, podobne ako volodaj fukam len na pocit
Edit: od stvrtka rozmyslam nad tou sadou torx a imbus klucov za 15 eur 16ks naradia s kufrikom super cena. A na momenty pri biku to staci az az
Dnes som kupil tu pupmu.Oproti starej je fukanie uplna parada.Viaceri ju tu chvalili v roznych temach.Co sa tyka manometra,po nasadeni hlavice na ventil mi ukazalo 4 bary(na Hybridovi),po jednom fuknuti 5,5.No boha turbo Po druhom nabehlo sest,po tretom tak 6,1,potom 6,2...Samozrejme na omak koleso take tvrde nebolo.Potom som skusil staru pumpu a ta ukazala 3,5.No a pri teste s klasickym manometrom ukazalo 3,co som aj cakal,lebo ta stara ukazuje o 0,5 viac ako je realne.Ale nevadi mi to,fukam aj tak na pocit klasicky hmatom.Jedine,co sa mi nepaci je hlavica.Na starej mam dve diery,no tato ma 1 a pri zmene z AV na galuskovy treba odskrutkovat tu cast co sa nasadzuje na ventil,otocit a znova naskrutkovat.
A cHcel som aj ten ventil(pumpu)na CO2,ale pani pri pokladni akosi nesla nablokovat,tak poslala inu kamsi za dvere.Ta sa vratila,skusala zas na pokladni a neslo to.Vravi mi,ze to nejde.Pytam sa,ci mam ist pre druhu a ona,ze to nepojde vobec.Asi mali nejaku chybu v systeme.Kupoval ju tiez dakto v Dubnici?
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
Práve naopak, už dávnejšie sme uvažovali, že vlastníctvo LIDL stojanu bude nutnou podmienkou pre registráciu na MTBiker fórum.
Dik
Pouzivam silikonovy olej uz niekolko rokov. Taktiez na vsetko. Univerzalnejsie ako WD40
To akoby si porovnával slivkový lekvár a bravčovú masť. Tiež dve rozdielne veci.
Môžem ju doporučiť kamošovi veľmi sviatočnému jazdcovi a jeho synovi? Ja nemám čas sa ísť na ňu pozrieť.
https://www.mtbiker.sk/forum/post1401210.html#p1401210
kym fungovali, boli super, ale po cca 2 rokoch na oboch odisla hlavica (to, co sa nasadza na ventolok
Bade ma predbehol.
https://www.mtbiker.sk/shop/servis-a-trening/minipumpy-co2/sks-hlava-k-pumpe-multivalve-1616.html
Edit: od stvrtka rozmyslam nad tou sadou torx a imbus klucov za 15 eur 16ks naradia s kufrikom super cena. A na momenty pri biku to staci az az
A cHcel som aj ten ventil(pumpu)na CO2,ale pani pri pokladni akosi nesla nablokovat,tak poslala inu kamsi za dvere.Ta sa vratila,skusala zas na pokladni a neslo to.Vravi mi,ze to nejde.Pytam sa,ci mam ist pre druhu a ona,ze to nepojde vobec.Asi mali nejaku chybu v systeme.Kupoval ju tiez dakto v Dubnici?