Ja to čudo z Lídlu používam už rok. Je to na baterku (vydrží dlho-niekoľko umytí) a je aj na prípojku autobatérie. Tlak dáva pomerne biednejší. Opláchne však čerstvé blato. Nie však tak do čista ako wapka. Používam aj na maratónoch. Opla***** tretry, bike a aj seba. Tlak vody sa dá zniesť aj pri plnom prúde do tváre. Nedá sa prevážať s plnou nádržkou. (Niečo málo vody vytečie) Nádržka je objemovo malá. (tak 3,5 litra?) a dosť rýchlo sa minie. Treba so sebou brať bandasku. Minimálne 5 litrov. Na blatistom Levočskom MTB som spotreboval 20 litrov. ( z potoka nemôžeš nabrať - len čistú z vodovodu)
Za tie prachy je to dobrá voľba. Odporúčam. Myslím, že značkové budú mať menšie "muchy", možno trochu vyšší tlak ale pod 100 € nekúpiš.
Tlak je na bike tak akurat. Aj pri priamom striekani na loziska nehrozi ze by voda naliezla dnu. Pravda je ze je to trosku hlucnejsie ale inak bez vyhrad. Odporucam.
Dnes cestou na vylet vo Velkych Kapusanoch mali zo 10 🙂 len ho treba skontrolovat. Moj bol asi vrateny kus, kedze bol upchaty a mal ohnutu nozku adaptera. Opravene za 15 minut. Na riadne blato bolo treba pomoc aj kefy, nie je to ziadna wapka, ale ma relativne malu spotrebu vody a som s nim spokojny.
Ja som jeden tiež vzal, kebyže to nema vstavaný akumulator tak je to uplna kkt, takto si to celkom chválim. Na bike na záhradu gril opláchnuť celkom fajn.
Takymto stitkom sa daju tie voziky odomknut a odtlacit niekam prec....voziky su na kolieskach takze ich netreba prenasat, zdrzanie par sekund......ale je pravda ze ludia su neohladuplni a pohodlni.
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
jedna vyhoda ze je to aj na baterku + zasuvka na auto
Za tie prachy je to dobrá voľba. Odporúčam. Myslím, že značkové budú mať menšie "muchy", možno trochu vyšší tlak ale pod 100 € nekúpiš.
Potom pridem k tebe vyskusat. Zatial vozim v aute bandasku a zahradny postrekovac
alebo zakaždým kupuješ dva nanuky keď chceš nákupný vozík? 😀