síce je schválený iba predaj životne dôležitého tovaru, no v žiadnej vyhláške nie je definované, čo konkrétne sa považuje za taký tovar
takže veľké reťazce si to vysvetľujú po svojom a teda môžu predávať komplet sortiment
v poslednej úprave nariadení myslím došlo k vloženiu slovíčka "najmä" a tým vznikla diera ktorou sa reťazce oháňajú.. predávajú najmä životne dôležité potraviny, drogériu atď. , ale ak dakto potrebuje iné, tiež sa dá..
Aj keď je tovar za páskou, z databázy pokladne ho nevymažú. Ja som si zobral z poza pásky a na pokladni normálne zaplatil.
Vraj je to tak, že majú predávať prevažne potraviny a drogériu.
je to to isté ... resp mam ich niekoľko, líšia sa povrchovkou aj vystelkou [semiš, hladká koža, pena, gél] ale majú úplne rovnaký tvar a rovnako sa na nich ohybaju lyziny ... už ani nvm ktoré je odkiaľ ...
Inak ešte k tomu stojanu (viem, že som to tu niekde čítal, ale teraz to neviem nájsť): je vhodný aj na karbónové rámy? Aby som si nepoškodil moju Almičku
Roky som doň upínal karbónoveho Yetiho. Najprv za sedlovku, neskôr som omotal handrou hornú rámovú rúru a opatrne za ňu. Potom som už kašľal aj na handru keď mal odreniny. Za tie roky mu to nijak neuškodilo a keby si ho nejaký dobrák nepožičal a nezabudol vrátiť, tak na ňom asi jazdím doteraz . Na skladanie, bežný servis a umývanie to stačilo. Keď som doťahoval komponenty, na ktoré treba väčší moment (napr. stredové misky), tak som ho normálne dal na kolesá a dotiahol tak. Vôbec by som sa toho nebál. Keď je niekto ch*j, tak dodrbe aj nákovu...
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
takže veľké reťazce si to vysvetľujú po svojom a teda môžu predávať komplet sortiment
v poslednej úprave nariadení myslím došlo k vloženiu slovíčka "najmä" a tým vznikla diera ktorou sa reťazce oháňajú.. predávajú najmä životne dôležité potraviny, drogériu atď. , ale ak dakto potrebuje iné, tiež sa dá..
https://www.lidl.sk/sk/letak/online-brozura-lidl-sport/view/flyer/page/36
https://www.lidl.sk/sk/letak/online-brozura-lidl-sport/view/flyer/page/36
Veď práve , na stránke v produktoch budúceho týždňa cyklistika ale nie je .
Vraj je to tak, že majú predávať prevažne potraviny a drogériu.
akurát skoro o polovicu lacnejšie....
Wittkop TWIN MEDICUS 7.0 Race Gel sedlo, 135 mm
17,89 €
Bol som tak minuly tyzden na termosku. Pani mi povedala, ze oni to davaju do katalogu, ale nedaju na pulty. Nech si to objednam z eshopu.