Alebo či vôbec je … aku postrekovač na jednom bol a na druhom nebol . No kým som dovyberal iný tovar ani tam už nebol … no ako baba vraví , “ gdo zaváha njbe “ 🤷🏼♂️ .
Mam tu druhu a na takove to občasné domácí žvýkání je v pohode. S menším lestiacim tanierom (80mm) má trošku vyššie vibrácie, ale nič strašné. Za tú cenu má dobrý pomer cena/výkon.
Mam tú spodnú. Zatiaľ som ju použil raz a spokojnosť. Nerobil som žiadne hĺbkové leštenie ani nic podobne. Proste naniesť vosk a potom ho zotriet ?jedine minus je ze je hlučná.
To sa moze stat aj s lestickou na kabel.
Baterka na tejto tolko nepretrca ako sa moze zdat. Musel by si lestit iba spodnym okrajom (blizsie k lesticke) lestiacej hubky, aby sa vobec nieco take stalo.
Ramon1, uz si niekedy aj pouzival taku lesticku? Pri lesteni nemusis pouzivat extra silny tlak. Od toho je ta lesticka, ktora vykonava pracu na vysokych otackach. Nakoniec je aj celkom tazka. Takyto typ lesticiek pouzivaju aj profesionali, takze az take horuce to s neblahymi nasledkami nie je...
Ohladom lestenia karoserie tolko, ze vie narobit aj skodu. Skrabance, hologramy. copyrightcdn11.bigcommerce.com cdn11.bigcommerce.com copyrightnewcastleprodetailing.com.au newcastleprodetailing.com.au
Prilis vela premennych: hrubka laku a jeho tvrdost,
pouzita masina (rotacka, dual action, priemer unasaca, otacky)
lestiace kotuce, typ a agresivita https://autoefekt.sk/katalog/lestenie-automobilu/lestiace-kotuce
lestiaca pasta, agresivita, typ
Lestil som hatchback s 125mm D-A, medium penovymi kotucmi a nakoniec s makkymi na dolestenie.
Pi*oval som na prelisoch a ohyboch, kde som musel spekulovat aby lesticka len nevybrovala ale sa aj tocila.
Este davat pozor aby sa farba na hranach neprepalila, v tych situaciach 125mm bolo velke hovado... Vtedy by som bol rad za malu rotacku..ktora ma zas svoje "muchy"
Pomohlo ze pasta obsahovala aj trvanlivy plnic. https://autoefekt.sk/katalog/lestenie-automobilu/lestiace-pasty-na-lak/carpro-essence-250-ml
Na vodovnych plochach gravitacia staci, rukami len navigujes kam masina ide.
Je to drina, pred lestenim povrch musi byt absolutne cisty, lebo aj z necistot su skrabance.
Preto nechapem naco su tie obludne lestice. Asi na stare ameriky co maju rovnu dlhu kapotu jak svadobny stol. Otvoriť v novom oknethumb_up0thumb_downOtvoriť v novom oknethumb_up0thumb_down
...a vie aj prepáliť lak, ten kto s tým nevie môže urobiť viac škody ako osohu... len sa tak zamýšľam načo je komu doma takáto už takmer profi leštička.
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
Baterka na tejto tolko nepretrca ako sa moze zdat. Musel by si lestit iba spodnym okrajom (blizsie k lesticke) lestiacej hubky, aby sa vobec nieco take stalo.
Prilis vela premennych: hrubka laku a jeho tvrdost,
pouzita masina (rotacka, dual action, priemer unasaca, otacky)
lestiace kotuce, typ a agresivita https://autoefekt.sk/katalog/lestenie-automobilu/lestiace-kotuce
lestiaca pasta, agresivita, typ
Lestil som hatchback s 125mm D-A, medium penovymi kotucmi a nakoniec s makkymi na dolestenie.
Pi*oval som na prelisoch a ohyboch, kde som musel spekulovat aby lesticka len nevybrovala ale sa aj tocila.
Este davat pozor aby sa farba na hranach neprepalila, v tych situaciach 125mm bolo velke hovado... Vtedy by som bol rad za malu rotacku..ktora ma zas svoje "muchy"
Pomohlo ze pasta obsahovala aj trvanlivy plnic. https://autoefekt.sk/katalog/lestenie-automobilu/lestiace-pasty-na-lak/carpro-essence-250-ml
Na vodovnych plochach gravitacia staci, rukami len navigujes kam masina ide.
Je to drina, pred lestenim povrch musi byt absolutne cisty, lebo aj z necistot su skrabance.
Preto nechapem naco su tie obludne lestice. Asi na stare ameriky co maju rovnu dlhu kapotu jak svadobny stol. Otvoriť v novom okne thumb_up0thumb_down Otvoriť v novom okne thumb_up0thumb_down
Ja mám tú vrchnú.
Je to podľa mňa akurát na doleštenie auta po dôkladnom umytí a použití leštiacej pasty.
Za mňa super. Dal som za ňu vtedy 14,90€
Ano, ta "dlha" je excentricka. Tu obojrucnu som nepozeral.