Nazdar. Kupoval tu niekto z tohto obchodu nejaký cyklo-tímový set? Ak áno, tak napíšte nejaké postrehy, spracovanie materiálu, aká vložka je v gatiach atď...Lebo cena za taký set cca 64eur je viac než dobrá, teda aspoň oproti tomu čo som na nete našiel.
Neviem, asi som si to na stranke naysport.sk nevsimol, ale kde prosim Vas predajca uvadza ze ide o original? Vsimol som si, ze ide o teamove dresy avsak nikde nie je uvedene ze je to original.
Turbi od dneska vsetky nelagalne napalene CD DVD nosice mp3 musia vsetci vyhodit vymazat aby neokradali inych.
Ci nie????? lebo to je nehmotne tak vlasnte to ani neexistuje?
Nech si da kazdy ruku na srdce ako to je to s tou moralkou v skutocnosti.
Ci sa jedna o original a fake obchodne procesy so rovnake akurat je rozdiel v pouzitiych materialoch.
Moj skromny nazor je taky ze tie vase MADE IN ITALY dresy sa coskoro budu vyrabat v CINE mozno na tej istej linke kde fake dresy aby ste sa potom necudovali ake dobre dresy mate.
dream, si uplne mimo. Skus si zriadit e-shop s illegal napalovanymi CD, DVD, softverom a pod. a uvidime velmi rychlo, ako dlho budes uspesne a "cestne" podnikat...
Dream veľmi pochybujem, že riadiš a rozhoduješ o peniazoch vo firme v ktorej si zamestnaný. Ak to tak náhodou ale predsa je tak by som ťa práve vykopol, že na fórach píšeš o obratoch domovskej firmy. hehe
To len tak pre srandu aby reč nestála keď už chceš debatu nasmerovať inam.
P.S. Aj originál môže byť vyrobený v Číne. hehe
Poprosim vysvetlit rozdiel medzi originalom a fake!!! Kedze vidim, ze tu vela z vas kazdorocne jazdi TdF, tak poprosim vysvetlit rozdiely vo funkcnosti.... A ci je ten rozdiel az taky dolezity!!! Dakujem
Viem aky je rozdiel v beznom textile a teniskach....nieje mi jasny rozdiel pri drese za 30 € a 60 €.... osobne mam dres Author za 55€ a otcovi som kupil dres za 12 €.... moc som si ten rozdiel nevsimol..... Dakujem za vysvetlenie
Dream: ok riad si co chces, ale nemas ani zakladne vedomosti. pre tvoje info, ja (aj ty!!!) si mozem stiahnut z internetu vsetky filmy sveta, a vsetku hudbu, a nespachal som ani priestupok.
Rozdiel je najma v latke a zivotnosti, pripadne "funkcnosti". neviem ci adidas je prave ten pravy priklad , ale chod si napriklad kupit botasky k cinanovi za 10Eur, ja si kupim Merrellky za 85, a podme spolu behat alebo chodit po horach, co myslis kto viac usetri?
k dresom: dostal som dres z nemecka, nejaka neznama znacka cena tusim 45 Eur. je v pohode
kupil som dres v tescu, cena 10Eur, staci aby som v nom bol pol hodinu a ***** ako prasa, pot mi tecie po chrbte, para sa pri hocijakej haluzke. s cestnymi dresmi nemam skusenosti.
Dream veľmi pochybujem, že riadiš a rozhoduješ o peniazoch vo firme v ktorej si zamestnaný. Ak to tak náhodou ale predsa je tak by som ťa práve vykopol, že na fórach píšeš o obratoch domovskej firmy. hehe
Turbi teraz sa teda ukazal ale nevadi asi nevies ze kazda firma zverejnuje vysledky za fiskalny rok.
Suvaha a vykaz ziskov a strat = tam nie je len obrat ale aj ine cisla, obrat nie je ziadne tajomstvo , nevyjadrujem sa k marziam, nakupu vstupnych cien atd.
a nespomenul som a ani nespomenie nazov firmy ale ak pochybejs rad ti poselm cez SS vsetky udaje ktore si mozes overit.
Dream:
Fake je preto fake, lebo je na ňom UKRADNUTÁ značka (ochr.známka), prípadne dizajn. Je nemorálne kupovať niečo s niečím ukradnutým.
Krocan a iný:
Na ukradnutosti značky nič nemení aj ten fakt, že by tam predajca uviedol, že je to fake.
Čína: veľa originálov je z Číny.
The Saint: rozdiely v prípade Castelli (Cervélo) a Sportful (Saxobank 2010) nájdeš vyššie v téme. Povedal by som, že sú v celku dramatické aj z pohľadu funkčnosti. Detaily sa mi tu nechce rozvádzať, je toho veľa.
Dream: ok riad si co chces, ale nemas ani zakladne vedomosti. pre tvoje info, ja (aj ty!!!) si mozem stiahnut z internetu vsetky filmy sveta, a vsetku hudbu, a nespachal som ani priestupok.
Rozdiel je najma v latke a zivotnosti, pripadne "funkcnosti". neviem ci adidas je prave ten pravy priklad , ale chod si napriklad kupit botasky k cinanovi za 10Eur, ja si kupim Merrellky za 85, a podme spolu behat alebo chodit po horach, co myslis kto viac usetri?
k dresom: dostal som dres z nemecka, nejaka neznama znacka cena tusim 45 Eur. je v pohode
kupil som dres v tescu, cena 10Eur, staci aby som v nom bol pol hodinu a ***** ako prasa, pot mi tecie po chrbte, para sa pri hocijakej haluzke. s cestnymi dresmi nemam skusenosti.
sorry ale mylis sa.koprivat dvd a cd nosice mozes, mas pravot si vyrobit zaloznu kopiu v tom pripade ak vlastnis original ak ho nvlastnis porusujes autorsky zakon.
Je nepovcybujem o tom ze predavat fake je trestne a malo by to byt trestane ale niektori to davaju riadne perly ako napr. Turbi - s tym obratom firmy
Predavat fake a kopirovat nelagalne CD ,DVD je rovnako nemoralne.
Zial dnes Cina kopiruje nielen dresy ale napr.patenty atd co je ovelaz zavaznejsie podla mna.
Otazkou je ako sa EUROPA a USA a dalsi budu branit pretoze vymhaot nieco od Cinanov je boj s veternymi mlynmi.
dream, ty to očividne nechápeš...za dresom vidíš len ľudí čo sa chcú nabaliť, zdieračov čo si nahadzujú marže...myslíš, že niekto len tak lusknutím prstu získal exkluzívny kontrakt s tímom Pro-tour, za sekundu navrhol design, našiel ideálny materiál, vymyslel strih a neviem čo všetko ešte? určite áno...načo u vás vo firme obháňate zákazníkov aby brali od vás tovar...veď im rovno pošli linky do Číny, určite používajú tie isté technológie ako vy...určite ťa manažment pochváli...
každý kto si dovolí oponovať je obyčajný loser, veď nejazdíme Tour ani Giro, nie sme majstri sveta, tak držme hubu...
každému to je úplne fuk až do tej doby, kým sa ho to začne osobne týkať...
edit: vidím, že chápeš, ale nepíš potom nezmysly....
je so vsetkym suhlasim co tu pisete vsetko je tak ako hovoris.
Reagoval som len na ze SPEEDY GONZALES napisal ze kupovat vedome fake dres je nemoralne - ano je
ale rovnako nemoralne je napalovat CD nosice lenze toto je bike forum tak to kazdy berie osobnejsie co je normalne
Je len nerad sudim ludi ked ich nepoznam - nikto z nas nie je moralne cisty ci ano???
len tolko
s tym co si napisal suhlasim aj co sa tyka nasej firmy ale to by bola na dlhsie
O.k. stacilo.aj Dream uz priznal ze fake nem dobre. Ale aj tak by som ho vyhodil. Vsetkym obhajovacom Adiosiek zelam smradlave nohy, otlaly a ine vychytavky.
Hehe
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
Ci nie????? lebo to je nehmotne tak vlasnte to ani neexistuje?
Nech si da kazdy ruku na srdce ako to je to s tou moralkou v skutocnosti.
Ci sa jedna o original a fake obchodne procesy so rovnake akurat je rozdiel v pouzitiych materialoch.
Moj skromny nazor je taky ze tie vase MADE IN ITALY dresy sa coskoro budu vyrabat v CINE mozno na tej istej linke kde fake dresy aby ste sa potom necudovali ake dobre dresy mate.
možno vám trošku svitne..
Turbi teraz sa teda ukazal ale nevadi asi nevies ze kazda firma zverejnuje vysledky za fiskalny rok.
Suvaha a vykaz ziskov a strat = tam nie je len obrat ale aj ine cisla, obrat nie je ziadne tajomstvo , nevyjadrujem sa k marziam, nakupu vstupnych cien atd.
a nespomenul som a ani nespomenie nazov firmy ale ak pochybejs rad ti poselm cez SS vsetky udaje ktore si mozes overit.
Fake je preto fake, lebo je na ňom UKRADNUTÁ značka (ochr.známka), prípadne dizajn. Je nemorálne kupovať niečo s niečím ukradnutým.
Krocan a iný:
Na ukradnutosti značky nič nemení aj ten fakt, že by tam predajca uviedol, že je to fake.
Čína: veľa originálov je z Číny.
The Saint: rozdiely v prípade Castelli (Cervélo) a Sportful (Saxobank 2010) nájdeš vyššie v téme. Povedal by som, že sú v celku dramatické aj z pohľadu funkčnosti. Detaily sa mi tu nechce rozvádzať, je toho veľa.
sorry ale mylis sa.koprivat dvd a cd nosice mozes, mas pravot si vyrobit zaloznu kopiu v tom pripade ak vlastnis original ak ho nvlastnis porusujes autorsky zakon.
len tolko
Predavat fake a kopirovat nelagalne CD ,DVD je rovnako nemoralne.
Zial dnes Cina kopiruje nielen dresy ale napr.patenty atd co je ovelaz zavaznejsie podla mna.
Otazkou je ako sa EUROPA a USA a dalsi budu branit pretoze vymhaot nieco od Cinanov je boj s veternymi mlynmi.
každý kto si dovolí oponovať je obyčajný loser, veď nejazdíme Tour ani Giro, nie sme majstri sveta, tak držme hubu...
každému to je úplne fuk až do tej doby, kým sa ho to začne osobne týkať...
edit: vidím, že chápeš, ale nepíš potom nezmysly....
je so vsetkym suhlasim co tu pisete vsetko je tak ako hovoris.
Reagoval som len na ze SPEEDY GONZALES napisal ze kupovat vedome fake dres je nemoralne - ano je
ale rovnako nemoralne je napalovat CD nosice lenze toto je bike forum tak to kazdy berie osobnejsie co je normalne
Je len nerad sudim ludi ked ich nepoznam - nikto z nas nie je moralne cisty ci ano???
len tolko
s tym co si napisal suhlasim aj co sa tyka nasej firmy ale to by bola na dlhsie
to je mimo dobra a zla je to princip podnikania.
cim vacsia marza tym lepsie ak som to schopny predat.
Turci vravia nie je podstatne za kolko predavas ale za kolko nakupujes.
možno vám trošku svitne..
...prečo až na trhovisko? stačí ísť predsa do klasickej predajne adidas...
Hehe