Túto tému zakladám kvôli tomu, aby sme si vedeli posunúť info o akciách, či výpredajoch a výhodných ponukách....treba si pomáhať a podeliť sa o možnosť dobrého nákupu....
Toto nie je dopytova tema, nedavajte sem poziadavky "poradte kde vyhodne kupim xy". Na to pouzite Google a len ak najdete fakt vyhodnu ponuku, tu sem potom mozete pridat pre ostatnych.
ale s Brinje trafil kliniec po hlavicke. este raz diky Hack3r . vcera otestovane a musim uznat ze na odvod potu od tela som na sebe nic lepsie nemal. vcera vynos ( nie nebol to moc vyjazd) na Velku Javorinu. 4km vozenie a 3 km tlacenie lesom a stale som sa citil komfortne sucho. samozrejme som sa potil ako prasa pred porazkou ale ten pocit prepoteneho tricka som proste nedosiahol. najlepsie investovanych 40€ do oblecenia za posledne dva roky.
Vsak tak nejako som to aj myslel. A Gažoovci uz asi Hack3r-ovi asi posielaju malu pozornost .. v zime mne vyhovuje mat volnejsie veci, prave kvoli izolacii vzduchom a tato sietka asi zabrani kontaktu zbytku oblecenia, ked sa clovek poti, tak si to niekde objednam /niekedy to moze mat aj esteticke vyhody /
scarinko ak si pamatam mas okolo 85kg a cez sezonu tusim 82. S-ko podla mna urcite nie na takuto vahu, ak nemas 2metre. ja mam L-ko pri 87kg a 186cm a asi by som M-ko zniesol, no mozno by bolo moc napresovane a necitil by som sa pohodlne. ak mas len o par kil menej ako ja tak S-ko bude podla mna velmi male. Ja este kupim bez rukavov na bike na teplejsie pocasie, tam pojdem do M, len tam nema moc co tlacit. to len ako postreh
pozor na to na co ho chces pouzivat, ak aj na turistiku nema tie latkove diely na trapezoch. batoh by ti urobil z ramena a tej sietky krkovicku v sietke
teraz som na vazkach, ale poobede budem mudrejsi. od Castelli mam vrch tiez L-ko a Brynje mi prislo teraz M-ko. GaliPet ty pises ze ti je Sko dobre. poobede napisem moje dojmy.
vyskusane, urcite by som Sko zniesol, ale Mko na mne nevisi, na tele mierne obtiahnute a na rukach je trocha vola , no nic hrozne. aj tak na tom budem nosit aj este jedno termo ktore je priliehave. na to ze je to sietka , tek pekne hreje. uz sa tesim az ho vyskusam na vyjazde.
Vrch nemam az tak velky teda az na pupok
Skor mam tazke nohy asi. No neviem. Skoda toho 4camping, to bolo v BA
Ja mam práve toto podsite na ramenach kvôli batohu. scarinko pre teba určite Mko. Ja mam 175/ 75 a Mko ma ešte rezervu na mňa. Ja by som bol v Sku akurát.
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
https://www.alza.sk/sport/horske-bicykle/18856245.htm#f&cst=null&cud=0&pg=1&prod=9904
Ma s tym niekto skusenost? Normalne nad tym rozmyslam ako nad zimakom do prace, sem-tam 1-2 hodky za mestom.
ale s Brinje trafil kliniec po hlavicke. este raz diky Hack3r . vcera otestovane a musim uznat ze na odvod potu od tela som na sebe nic lepsie nemal. vcera vynos ( nie nebol to moc vyjazd) na Velku Javorinu. 4km vozenie a 3 km tlacenie lesom a stale som sa citil komfortne sucho. samozrejme som sa potil ako prasa pred porazkou ale ten pocit prepoteneho tricka som proste nedosiahol. najlepsie investovanych 40€ do oblecenia za posledne dva roky.
Nech sa páči.
https://sk.nordiclife.co.uk/collections/brynje/products/brynje-super-thermo-shirt?variant=1337754883
https://sk.nordiclife.co.uk/collections/brynje/products/brynje-super-thermo-shirt?variant=1337754883
pozor na to na co ho chces pouzivat, ak aj na turistiku nema tie latkove diely na trapezoch. batoh by ti urobil z ramena a tej sietky krkovicku v sietke
Vrch nemam az tak velky teda az na pupok
Skor mam tazke nohy asi. No neviem. Skoda toho 4camping, to bolo v BA