Túto tému zakladám kvôli tomu, aby sme si vedeli posunúť info o akciách, či výpredajoch a výhodných ponukách....treba si pomáhať a podeliť sa o možnosť dobrého nákupu....
Toto nie je dopytova tema, nedavajte sem poziadavky "poradte kde vyhodne kupim xy". Na to pouzite Google a len ak najdete fakt vyhodnu ponuku, tu sem potom mozete pridat pre ostatnych.
Mna tieto "zimne" tretry trochu sklamali. Do dazda a blata su super, ale ako zimne by som ich nenazval, pod 0° mi je v nich zima.
Ja som si vcera objednal na zimu 5.10 EPS MID z adidas.sk. Cena 160 EUR, ale na nete som nasiel kupon na 30% zlavu, takze za 112 EUR su na ceste ku mne. Snad budu velkostne OK, lebo trailcross som musel zobrat o cislo mensie.
Kedysi som tu o tom dosť popísal mám teda starší model MW81, no ako píšeš aj ty. Ja ich nosím hlavne na jar a jeseň kde sú super a napr. aj pri brode potoka sú výborné tretry s Gore texom. V mínusoch moc nejazdím a keď teda idem, tak na dlhšiu ako hodinovú jazdu určite aj s návlekmi. Teplé fakt nie sú
tieto Lake su vyrobene z kvalitnej koze + dobra izolacia a hlavne vlozky su perfektne teple. tu: https://www.suncycle.sk/sk/produkt/vlozky-do-tretier-lake-winter/12113. naopak tie Shimano aj Nortwave su z umeliny a ani vlozky nemaju moc teple. skus si kupit aspon tie Lake vlozky a mal by ti stupnut tepelny komfort . ale su nachylne na krcenie pri obuvani. treba davat na to pozor.
pani len nezabudajte ze ak sa vam spoti noha tak vam bude zima aj v snehulach. casty problem ze sa obuvaju zimne tretry do moc tepleho pocasia. tym ze su aj nepremokave neodvetravaju tak dobre ako letne. mam tie lacnejsie shimana a vetraju biedne no aj tak vnich jazdim aj niekolko hodin v minusoch a prsty mi nemrznu.
dalsi problem je ze do toho narvete nohu a stiahnete - zle prekrvovanie, prsty natlacene v spicke a hned ti mrznu nohy. shimano treba brat take iste cislo ako letne - ale nebyt prekvapeny ze ti budu volne - rataju pri vyrobe totiz s hrubou ponozkou a aj tym ze noha nesmie byt tak stiahnuta.
ivast naposledy, keď som sa s ňou trapil, asi pred rokom: manometer ukazoval hausnumera, neslo nafukat na viac ako dva-2.5 (ak sa dobre pamatam). Blok som jz nemal, tobol jediný dovod, preco som nevratil.
A mne ukazuje 699 (582,50 bez DPH) aj ked som prihlaseny, aj ked som odhlaseny. Nerozumiem ako mozu byt 3 rozne ceny. Tej zlavnenej 454 pre ISIC rozumiem, ale tej 639,90 co zobrazuje misovi nie.
EDIT 1: A ked zvolim sivu resp. bielu farbu, tak ceny 799,90 resp. 829.
EDIT 2: Teraz po prekliknuti spät na ciernu mi uz svieti 639,90.
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
Ja som si vcera objednal na zimu 5.10 EPS MID z adidas.sk. Cena 160 EUR, ale na nete som nasiel kupon na 30% zlavu, takze za 112 EUR su na ceste ku mne. Snad budu velkostne OK, lebo trailcross som musel zobrat o cislo mensie.
Kedysi som tu o tom dosť popísal
15% na všetko ak som spravne pochopil, plati to 5 dni a prišlo mi to dnes
Tak teda asi do 4.9.2021
neviem ci zazracne, ale funguju aj pri -10°C. jazdim ich asi 5 - 6 rokov . https://lakecycling.com/products/mxz-303?variant=9306372613
fúha, uznávam, vyzerajú dobre. som také nepoznal. ja mám také že Northwave arctic, tiež by mali byť do mrazu ale bez návlekov sú tak do 5 stupňov.
dalsi problem je ze do toho narvete nohu a stiahnete - zle prekrvovanie, prsty natlacene v spicke a hned ti mrznu nohy. shimano treba brat take iste cislo ako letne - ale nebyt prekvapeny ze ti budu volne - rataju pri vyrobe totiz s hrubou ponozkou a aj tym ze noha nesmie byt tak stiahnuta.
https://m.alza.sk/fenix-6-pro-solar-slate-gray-black-band-d6110227.htm?kampan=adw4_wearables_pla_all_vendor_mpla186951-garmin_m_9062570__SKGfen6sol05_~125758023723~&gclid=CjwKCAjwybyJBhBwEiwAvz4G75PC0C7QurYOyqgSiwUc_R2aFX-RHzifsnmyld99v05ZxKzwio7C5RoCqLkQAvD_BwE
EDIT 1: A ked zvolim sivu resp. bielu farbu, tak ceny 799,90 resp. 829.
EDIT 2: Teraz po prekliknuti spät na ciernu mi uz svieti 639,90.