Túto tému zakladám kvôli tomu, aby sme si vedeli posunúť info o akciách, či výpredajoch a výhodných ponukách....treba si pomáhať a podeliť sa o možnosť dobrého nákupu....
Toto nie je dopytova tema, nedavajte sem poziadavky "poradte kde vyhodne kupim xy". Na to pouzite Google a len ak najdete fakt vyhodnu ponuku, tu sem potom mozete pridat pre ostatnych.
Pekné veci, hlavne od Gore, no asi si počkám na zimný výpredaj. Dres som objednal z lokálneho eshopu, ale tak vedel by som si vybrať viacero veci do cyklo šatníka aj z tohto výpredaju
60 percentnu zľavu zobrazili cez vzorec cena_tovaru*0,6 a nie cez vzorec cena_tovaru*0,4 🤣🤣🤣 okrem toho mali tie zľavy aj na tovar, ktorý asi v takej zľave nemal byť... Ale aj napriek 60 percentnej "zľave" sú veci v rovnakej cene ako na alze alebo iných konkurenčných predajniach. Čiže nič sa tam neoplatí kúpiť.
Áno aj moje domáce kino za 250 namiesto 550... Teraz už na tom upravili aj zľavu a je len 14 percent. Škoda že sa to nedalo dnes hneď vybrať. Niekto by zarobil. 😁 Alebo aspoň som to mohol rovno zaplatiť.
Som zvedavý čo spravia s tými objednávkami. Keď som to pozeral ráno a teraz večer, tak veľa vecí sa "vypredalo" Väčšina z tých TV už nie sú skladom... Niektoré veci sa dali aj vyzdvihnúť na predajni(do 1h tam píšu), tak možno toto bola cesta 😁
Dobra cena, a ze su vobec skladom-cyco celkom vali aj v tejto dobre, ja som preventivne este v maji z de za 161€ Len doplnim, ze netreba automaticky o cislo vacsie ako bezne letne shimana, ja som bral rovnake ako letne 43 a su mi dost volne aj v hrubej ponozke... No v zapati som skusal 42 (ktore mi stale na dlzku boli volne, velky rozdiel tam nebol) a tie mi zas uz boli tesne na sirku, tak som si nechal tie 43. Uvidim ked ich zachvilu zacnem nosit..
Mna tieto "zimne" tretry trochu sklamali. Do dazda a blata su super, ale ako zimne by som ich nenazval, pod 0° mi je v nich zima.
Ja som si vcera objednal na zimu 5.10 EPS MID z adidas.sk. Cena 160 EUR, ale na nete som nasiel kupon na 30% zlavu, takze za 112 EUR su na ceste ku mne. Snad budu velkostne OK, lebo trailcross som musel zobrat o cislo mensie.
Ja som zobral praveze o cislo mensie ako mam letne. Roky rokuce som mal Shimano velkost 45. Tento rok na jar som kupil SHXC701 45ky a vravim si, kde udelali soudruzi chybu Nastastie trosku hrubsia ponozka, BOA dobre dotiahne, noha v lete trochu spuchne a je to OK . Tieto zimne som pozeral recenzie a je vraj dost miesta na prsty, celkovo su vacsie, tak som zobral o cislo mensie ako tie letne, ale o cislo vacsie ako mam normalnu obuv. No uvidime. Ale celkovo som zvedavy na ten pocit, lebo su to moje prve zimne tretry, doteraz som sa vzdy babral s navlekmi a nebolo to ono. A v uplnej zime nejazdim, tak do 5-0°C, v mrazoch vobec.
*..dobe.. clxno1 Dufam ze tento problem u mna nenastane, aj ked registrujem aj take skusenosti (vseobene, nielen s tymito). Mam zato, kedze su to zvacsa gorace ako pises skor do blata a vody, ze skratka noha sa tam spoti, navyse v echt hrubej ponozke a skratka ta vlhkost nema kam odist a zacne byt oto skor a vacsia zima. Takze chce to hladat a skusat vhodne hrube ponozky ktore to dokazu dostatocne regulovat, alebo relativne tenke/funkcne a skusat minimalizovat potenie. Aspon tolko moja teoria, vtedy by to mohlo fungovat. Ale nastastie v mojom pripade tam mam tolko miesta, ze pokial nato nepridem a moja teoria zlyha tak tam je priestor na vankuse alebo rovno vyhrievane vlozky
Sesulak mám MW5 a do takých teplôt budú OK. Prídu mi tiež skôr ako jarné/jesenné tretry než ako niečo do mrazov. Prípadne do tej takej britskej zimy (vlhko, blato ale nie mráz). Ja som ich bral hlavne kvôli gravelu, lebo tam mi je v letných zima už keď sa ochladí pod nejakých 8-10 stupňov. A keď napadne sneh tak už aj tak nebikujem.
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
Niektoré sú vystavené z predajne...
https://www.planeo.sk/
https://www.bike-discount.de/en/shop/summer-clearance-sale-16
napr. Five ten za dobre ceny
https://www.bike-discount.de/en/shop/cycling-clothing-men-741/brand-five_ten
Len nezabudnut pripocitat +10€ za postovne
https://www.planeo.sk/katalog/1309635-samsung-qe55q80a-qled-televizor.html
Napríklad táto TV bola 475€...
Je sviatok a su pozatvarane obchody.
https://www.cycology.sk/shimano-mtb-zimna-obuv-sh-mw701ml-cierna-p1453987/
Ja som si vcera objednal na zimu 5.10 EPS MID z adidas.sk. Cena 160 EUR, ale na nete som nasiel kupon na 30% zlavu, takze za 112 EUR su na ceste ku mne. Snad budu velkostne OK, lebo trailcross som musel zobrat o cislo mensie.
clxno1 Dufam ze tento problem u mna nenastane, aj ked registrujem aj take skusenosti (vseobene, nielen s tymito). Mam zato, kedze su to zvacsa gorace ako pises skor do blata a vody, ze skratka noha sa tam spoti, navyse v echt hrubej ponozke a skratka ta vlhkost nema kam odist a zacne byt oto skor a vacsia zima. Takze chce to hladat a skusat vhodne hrube ponozky ktore to dokazu dostatocne regulovat, alebo relativne tenke/funkcne a skusat minimalizovat potenie. Aspon tolko moja teoria, vtedy by to mohlo fungovat. Ale nastastie v mojom pripade tam mam tolko miesta, ze pokial nato nepridem a moja teoria zlyha tak tam je priestor na vankuse alebo rovno vyhrievane vlozky