ahojte, idem sa pochvalit, cez zimu som si chcel troska vytunit bike tak som sa ulakomil na komponenty FSA z ebay, made in china, kupil som sedlovku karbonovu a predstavec, hlavne koli cene (lakomec

), namontoval som ju pred prvou jazdou v januari a vytesoval sa ako som to pekne cele doladil

. teraz pri cisteni
biku som si vsimol prasklinu na sedlovke

no islo ma rozhodit, najzdil som cca 500km. Pri jednom vyjazde som chytil nerovnost na ceste (ani diera ani vytlk) proste taka "vlna" na ceste zrejme padnuty asfalt, samozrejme sedel som v sedle, zacitil som puknutie tak som hned kontroloval
ram ci mi nepraskol, ram je nastastie v poriadku ale sedlovka to nevydrzala
sranda je ze povodnu sedlovku EASTON hlinikovu som uz stihol predat

, takze som si objednal dalsiu samozrejme hlinikovu EASTON
Attachment:
sedlovka FSA made in china 2.JPG
Ritchey fejk alebo origo?
S velkou pravdepodobnostou su aj riaditka original.
Vsimol som si, ze cinankovia maju v drvivej vacsine pripadov problem vierohodne skopirovat zelenu farbu v duhe z loga. Na originalnych komponentoch sa jedna o tmavu, situ, zelenu, farbu. Fejky maju zelenu vyrazne svetlejsiu, kriklavejsiu, nie moc odlisnu od susednej zltej.
aj na sedlovke mám zelenú tmavú oproti žltej bledej
http://www.aliexpress.com/item-img/3K-weave-bike-bicycle-handlebar-wcs-handlebar-wcs-carbon-handlebar-31-8-600-620-640-660/32257438094.html
http://www.suncycle.sk/sk/produkt/mtb-riaditka-ritchey-wcs-wet-dive-710mm/5434
Pokial niekto nieco vie na daneho pana nech to oznami na VB.
Tu je FAKE tema
No, nie sme nelegálni predajcovia, pretože, keď niečo predávaš za cenu nižšiu, ako si kúpil, tak sa nedá hovoriť o zisku, a tobôž o nelegálnom predaji.To len taj, mimochodom. A potom, koľkokrát si na bazáre predával "vo veľkom"? (hoci, je možné diskutovať, čo je veľa a čo malé množstvo)
MNE JE JEDNO CI SA TU NIEKTO SNAZI KSEFTOVAT S NOVYMI NEKRADTYMI VECAMI, JE NA KAZDOM Z NAS, CI TO KUPIME ALEBO NIE. JA SOM KUPIL NOVE TUBELESS PLASTE, LEBO TO BOLO O 50% LACNEJSIE AKO V OBCHODE A HLAVNE BOLI NOVE S OVERENYM POVODOM. VIAC BY VAS MALO HNEVAT, ZE TU LUDIA PREDAVAJU KRADNUTE, JAZDENE KOMPONENTY A NIKTO S TYM NIC NEROBI... LEBO JE PRE VAS LAHSIE KUPIT JAZDENY KOMPONET ZA PER EUR, KTORY NIEKOMU CHYBA.. AKO NOVU VEC O PAR EUR LACNEJSIU AKO V SHOPOCH!
koniec capslocku
pekny vecer vsetkym
Na daňovom úrade pri kontrole ti neprejde ak udáš, že si predal za menej ako si kúpil. Rozdiel musíš zdaniť aj keď si v mínuse. Nesmieš predávať za menej ako si nakúpil. Dokonca musíš zdaniť aj rozdiel pri inventúre za tovar, ktorý ti podľa inventúrneho zoznamu chýba.