Lokalizácia
Formulár sa odosiela
Pomylene to mas trosku. Tu nejde o cinske vyrobky, ale o cinske lacne napodobeniny inych originalnych vyrobkov (aj cinskych).
Zobraziť komentár 06.08.2014 - 14:14:06
01
Ak je ponuka je automaticky aj dopyt.

ved prave prvy je dopyt a ponuka sa podla toho prisposoby.

:^)
Zobraziť komentár 06.08.2014 - 14:17:29
02
Zaujimave je kolko vela recenzii sa da najst na polamane cinske ramy (napodobeniny orig ramov)........mne sa nepodarilo najst ani jednu:)
jasne ze cinske fake su pre firmy velkou stratou ale bavime sa tu o ich bezpecnosti a nie ci je to na kriminal.
Kedze aj origo peču cinania tak ja by som ten ram naozaj vyskusal.Nech sa tu nedohaduju ludia od PC ale nech si tu kazdy vie precitat recenziu ktora bude predovsetkym pravdiva.
Zlozime sa na taky ram osadime nejakou lacnou sadou a citatelia fora si mozu ram na par dni skusit a napisat svoj nazor.....:)
Zobraziť komentár 06.08.2014 - 14:28:12
00
tak tohle je tonito veli střízlivý nápad.... to by se mohlo udělat. alespoň by jsme i mi nezkušení věděly od podobných lidí co a jak se správa a funguje.
Zobraziť komentár 06.08.2014 - 15:36:54
01
Skusky pevnosti, pruznosti, bezpecnosti a pod. sa robia na na to urcenych zariadeniach a nie na zivych ludoch! Rovnako ako napr. crashtesty vozidiel. Takze ked niekto chce skusat, tak prosim, ale na sebe.

A tonito, Ty specialne by si mal byt ticho, kedze si mal tu drzost ponukat tu v minulosti ludom karbonove noname neoverene kolesa o ktorych nikto netusil (ani Ty sam), ako na tom s bezpecnostou su a vlastne si takychto naivnych kupujucich pouzival ako testovacie objekty a bolo Ti ukradnute, ci sa kvoli Tebe niekto zmrzaci alebo zabije ak take koleso zlyha.
Zobraziť komentár 06.08.2014 - 16:15:49
01
Toto forum ma byt priestor na diskuziu a je len na skodu veci, ked aj tieto fora maju byt cenzurooane.UZ si pripadam ako v parlamente........To ze som debatooal o niecom s niekym a vymienal si nazory neznamena ze som priekupnik alebo spekulant.Apropo no name kolesa jazdi vacsina chalanov slovensky pohar a ver ze ich nemaju odomna....Nepredal so ani jeden par!Pozri si zahranicne fora a tam nenajdes ziadne urazky ale cim to asi bude ze?......nebudem uz nic pisat ani sa nejako zapajat do diskuzie pretoze ako vidim tu to nema vyznam....Jezus prajem Ti pekny den
Zobraziť komentár 06.08.2014 - 16:23:40
00
Zopar ludi si este urcite pamäta ako to bolo. Spustila sa tu aj vtedy tato diskusia o bezpecnosti, lebo si chcel predat neovereny fejk. Ci si predal ja uz riesit nejdem, to nie je aktualna tema.

Ad diskusia - na diskusiu o fejkoch tu priestor stale je a vzdy bude. Osveta je potrebna. Taktiez tu je priestor na to, aby niekto dal do fora odkaz na konkretny vyrobok od konkretneho cinskeho producenta a dolozil k nemu skusky bezpecnosti z overenej certifikovanej institucie a zaroven aj dolozil pre porovnanie kvality takehoto vyrobku skusky nejakeho znackoveho produktu. Myslim, ze tomu by sa potesilo vela ludi, keby si mali moznost kupit vyrazne lacnejsie produkt porovnatelnej kvality. Ale propagovat neznackove produkty, prip. fejky, pri ktorych nikto netusi ako na tom su s bezpecnostou / spolahlivostou, tak to snad nie.

P.S. A mas pravdu v tom, ze toto forum je cenzurovane. Rovnako ako aj ine seriozne fora, na ktore nemoze vesat kto chce co chce. Ved to by ako vyzeralo? Asi ako v tom parlamente... Proste su iste pravidla, ktore treba dodrziavat.
Zobraziť komentár 06.08.2014 - 16:37:31
00
Na testovanie je tu Ramon1 :D
Poznam takych co jazdia chinarello a zatial praskol len jeden :D tusim z 4ks priemerne na to najazdia mozno tak 5000km rocne. Vahovo je to tazsie ked som vazil cinarello komplet karbon sedlovka a aj ten cinsky volant vkope s predstavcom mal tam nejaku starsiu teraz uz neviem ci ultegru ci 105 kolesa zondy tak to malo tusim cca8,5kg samozrejme aj pedale. Ja osobne by som sa na tom bal jazdit kedze to nema ziadny certifikat. Najcastejsie to praska vo vidlici alebo v trubke hlav. zlozenia
Zobraziť komentár 06.08.2014 - 18:37:24
00
ist dole kopcom 80km/h na fejkovom cestaku s fejkovymi kolesami je take slovenske :D
Zobraziť komentár 06.08.2014 - 18:58:14
02
Áno, vajčaci z Lunika IX sú už celí žeraví na vaše čínské karbónové sedlovky...
Zobraziť komentár 06.08.2014 - 19:04:12
02
karbon im nevezmu v zberni druhotnych surovin, to nie je material pre ciganov :D
Zobraziť komentár 06.08.2014 - 19:10:04
03
Veď preto som najal morgošov... Svoju prácu odvedú a karbón neskončí V zbernom dvore... Prijímam objednávky...
Zobraziť komentár 06.08.2014 - 19:19:54
00
Spomente si na tragediu na Jahodniku (Kosice). Chalan sa zabil, pretoze rupla ocelova trubka na znackovej vidlici RST. Teda ziaden fejk. Tolko k bezpecnosti.

edit: aby bolo jasne, preco to pisem .. ze ak niekto ma znackovy komponent, to vobec neznamena, ze je v suchu a bezpeci. Lebo mi to tak pripada, z tejto diskusie :)
Zobraziť komentár 06.08.2014 - 19:48:27
04
nepoznam detaily, ale unava materialu je jedna vec a druha co s tou vidlou robil dotycny predtym cely cas. to je ako povedat ze sa mi zlomil karbon ram na Hackerovi ale nepoviem ze som na nom jazdil DH trate...co by som nikdy neurobil samozrejme, len ide o pointu.
Zobraziť komentár 06.08.2014 - 19:52:07
00
To obla narazka na jednu vec ohladom kvality RST vidlic .. ja som chcel len podotknut, ze aj ked castokrat cinskej fejky su strasne sracky, znackova vec neznamena, ze sa nezlomi, hoci aj nova. To na margo brutalnej kampane ohladom bezpecnosti , ktoru rozputal Jezuslol:
ps: neberte ma prilis vazne :)
Zobraziť komentár 06.08.2014 - 19:56:17
00

Výber z produktov

Prejsť do shopu (Komponenty)
keyboard_arrow_up