Kategórie
Bike-techsranda je ze povodnu sedlovku EASTON hlinikovu som uz stihol predat
-30% SCOTT Duncan SL sedlovka, Ø-27.5 mm, 400 mm, offset 25 mm
154,99 €
-30%
MOC 219,90 €
-30% SCOTT Duncan SL sedlovka, Ø-31.6 mm, 400 mm, offset 10 mm
154,99 €
-30%
MOC 219,90 €
-30% Specialized S-Works Pave SL sedlovka, 380 mm, offset 20 mm
168 €
-30%
MOC 239,90 €
-23% Syncros Duncan sedlovka, Ø-31.6 mm / 400 mm, offset 15 mm
26,99 €
-23%
MOC 34,99 €
jasne ze cinske fake su pre firmy velkou stratou ale bavime sa tu o ich bezpecnosti a nie ci je to na kriminal.
Kedze aj origo peču cinania tak ja by som ten ram naozaj vyskusal.Nech sa tu nedohaduju ludia od PC ale nech si tu kazdy vie precitat recenziu ktora bude predovsetkym pravdiva.
Zlozime sa na taky ram osadime nejakou lacnou sadou a citatelia fora si mozu ram na par dni skusit a napisat svoj nazor.....
A tonito, Ty specialne by si mal byt ticho, kedze si mal tu drzost ponukat tu v minulosti ludom karbonove noname neoverene kolesa o ktorych nikto netusil (ani Ty sam), ako na tom s bezpecnostou su a vlastne si takychto naivnych kupujucich pouzival ako testovacie objekty a bolo Ti ukradnute, ci sa kvoli Tebe niekto zmrzaci alebo zabije ak take koleso zlyha.
Ad diskusia - na diskusiu o fejkoch tu priestor stale je a vzdy bude. Osveta je potrebna. Taktiez tu je priestor na to, aby niekto dal do fora odkaz na konkretny vyrobok od konkretneho cinskeho producenta a dolozil k nemu skusky bezpecnosti z overenej certifikovanej institucie a zaroven aj dolozil pre porovnanie kvality takehoto vyrobku skusky nejakeho znackoveho produktu. Myslim, ze tomu by sa potesilo vela ludi, keby si mali moznost kupit vyrazne lacnejsie produkt porovnatelnej kvality. Ale propagovat neznackove produkty, prip. fejky, pri ktorych nikto netusi ako na tom su s bezpecnostou / spolahlivostou, tak to snad nie.
P.S. A mas pravdu v tom, ze toto forum je cenzurovane. Rovnako ako aj ine seriozne fora, na ktore nemoze vesat kto chce co chce. Ved to by ako vyzeralo? Asi ako v tom parlamente... Proste su iste pravidla, ktore treba dodrziavat.
Poznam takych co jazdia chinarello a zatial praskol len jeden
edit: aby bolo jasne, preco to pisem .. ze ak niekto ma znackovy komponent, to vobec neznamena, ze je v suchu a bezpeci. Lebo mi to tak pripada, z tejto diskusie
ps: neberte ma prilis vazne
aj ram za 3600€ niej 100%tny....
P.S. Ten chalan o ktorom pises bol moj znamy a volal sa Ondrej Papanek. A nejednalo sa o RST, ale o Ballistic. A ta vidlica bola v poriadku, keby sa jej nechytal nejaky "expert". Totiz ta vidlica mala hrubsi krk nez sa vosiel do hlavoveho zlozenia/ramu a tak ten "expert" osustruzil krk. V tom mieste casom vznikla unavova prasklina a nasledne sa krk zlomil v zjazde a chalan padol nestastne na hlavu nejak tvarou ci ako a krvacanie do mozgu, ani prilba mu nepomohla... Takze vyrobok v tom bol nevinne.
Edit: Po Jezusovom vysvetleni zbytocny prispevok.