Lokalizácia
Formulár sa odosiela
U znackovych veci vies, ze by mali byt testovane. Cina nie
Zobraziť komentár 11.03.2016 - 09:14:43
00
Jednalo sa o znackovu vec ;) /bola stiahnuta z trhu, po kontrole inspekciou .. nejednalo sa o cyklo/
Zobraziť komentár 11.03.2016 - 09:19:44
01
cestou do prace moje telo z ovzdusia prijme viac karcinogenov ako pocas jedneho svihu z cinskeho dresu (taky ale nemam) :)
takze asi tolo...
Zobraziť komentár 11.03.2016 - 09:39:07
01
kimlo mozes dolozit nejaky odborny clanok,zaujima ma to....najlepsie nejake stochaaticke/deterministicke ucinky hlavne.kde zijes,travis vacsinu casu apod. Inac je to tliachanie z tvojej strany a mozno aj poplasna sprava pre niekoho
Neviem zeby sme v okoli Mochoviec mali karcinogenny vzduch a to tam mame ine stanicky po celom okoli umiestnene
Mozno zijes pri vypusti nejakeho mnam komina

Dik
Zobraziť komentár 17.03.2016 - 10:13:59
00
canopus tim americkych vedcov dokazal.... :)
dolozte mi odborny clanok ohladom tych cinskych dresov a ja si potom dam namaju najst nejaky ohladom toho ovzdusia, resp toho, co v skutocnosti do seba dostavame dychanim a pokozkou z ovzdusia...
inac nemam na teba teraz momentalne cas... tak to kludne ber ako tliachanie, rovnako ako tliachanie o tych dresoch...
cau a pekny utliachany den ti prajem :)
Zobraziť komentár 17.03.2016 - 10:23:10
00
canopus teraz tak na rychlo ce zuja googla som ti nasiel:

3.7 Million Deaths from Ambient/Outdoor Air Pollution 4.3 Million Deaths from Indoor/Household Air Pollution World Health Organization, March 2014: Globally in 2012, 1 in 8 deaths attributable to air pollution COPD: Chronic Obstructive Pulmonary Disease includes chronic bronchitis and emphysema ALRI: Acute Lower Respiratory Infection; such as acute bronchitis, bronchiolitis, pneumonia IHD: Ischemic Heart Disease; reduced blood supply to heart often by atherosclerosis or coronary artery disease

http://www.slideshare.net/BrianKinkade1/do-we-care-what-we-breathe

image.slidesharecdn.com

ukaz mi, kolko milionov ludi rocne zomre na nasledky nosenia dresov z aliexpresu

Naposledy upravil kimlo dňa 17.03.2016 - 10:28:31, celkovo upravené 1 krát.

Zobraziť komentár 17.03.2016 - 10:25:47
00
kimlo: podstata je v tom, ze mas nieco navlecene priamo na telo, ktore sa poti. Zdravy clovek si nemusi vsimnut nic, pecen to spracuje a za cas to vyhodis, tak nevies. Ludia, ktori su presyteny chemikaliami, alebo maju slabsiu schopnost odolavat (obvykle zijucich vo velkych mestach, blizko chemiciek a pod.), tym sa to prejavi napr. alergiami. Jeden z najbeznejsich prejavoch je zcervenenie pokozky a alergia na rozne jedlo, prejavy, ktore navonok vobec s tymto nesuvisia. Cinsky dres moze a nemusi byt zavadny. Povedal by som, ze skor nebude zavadny /vyjma dakych suntov, ktori predavaju Vietnamci na trznici a z ktorch priam kvapka olovo :lol:/ .. ale ako som pisal, kludne sa moze stat, ze cinsky bude ok, znackovy nie. Moj prispevok ale nehodnoti kvalitu ci nekvalitu cinskych dresov, pisem to len na okraj toho, ako moze chemia v obleceni vplyvat na cloveka, a to (da sa povedat) z vlastnej skusenosti.

canopus: pri Mochovciach urcite ziadne karcinogeny nebudu, lebo su davno transmutovane :P
Zobraziť komentár 17.03.2016 - 10:27:22
00
ja som narazal na to, ze vase obay o zdravie z dresov z aliexpresu su prehnane viac, ako by mali byt napr obavy z toho, kolko ludi rocne zomre na nasledky respiracnych chorob ( a to nemusia byt vobec fajciarmi)... end.
Zobraziť komentár 17.03.2016 - 10:30:42
04
Blazni,takmer vsetko je dnes vyrobene v cine a podaktori sa tu tvaria ako keby ...Zahod ten pocitac,mobil,notebook -nepis sem,je to tiez vyrobene v cine!
Zobraziť komentár 17.03.2016 - 11:01:39
01
kimlo
veľmi zaujímavý spôsob myslenia ... :-) ... taký slovenský
(keď Ti niekto ukradne spod zadku sedlovku a predá ju to je PRÚSER)
(keď niekto ukradne "duševné" vlastníctvo (priemyselný registrovaný vzor) a zarába na tom je to podľa TEBA OK)
- dokonca sa tým pokúša živiť ... :tmi:
neviem síce ČO robíš,
ale určite by sa Ti veľmi páčilo, keby niekto "fejkoval" výsledky Tvojej práce a celkom dobre by na TOM profitoval
Zobraziť komentár 18.03.2016 - 13:24:59
06
LL, respect.
Zobraziť komentár 18.03.2016 - 14:45:24
00
LL ja som narazal na skodlivost vs neskodlivost. Nikde nepisem ze kupovat fejkove oblecenie je ok. Ale to je take slovenske, prekrucat kontext ako sa komu hodi, len aby si mohol kopnut ;-)
Zobraziť komentár 18.03.2016 - 18:15:42
00
no len zacal si to ty s rypnutim do Strejda...on asi vie preco to riesi ale vsak kazdy nech si nosi co chce...
Zobraziť komentár 18.03.2016 - 20:14:27
00
:-) ja sol polozil normalnu otazku a dostal som podrazdenu odpoved, ze ci si nahanam pocet prispevkov.
Ale nechajme to uz tak...
Zobraziť komentár 18.03.2016 - 20:31:22
00
arrow_leftkimlo napísal:
... ale pri kupe fejkoveho dresu by ma urcite hrizlo svedomie menej ako pri kupe kradnuteho komponentu alebo bicykla... The end.

TAK AKO TEDA ???

len tak na pripomenutie
:tmi:
Zobraziť komentár 19.03.2016 - 18:03:11
00

Výber z produktov

Prejsť do shopu (Komponenty)
keyboard_arrow_up