Lokalizácia
Formulár sa odosiela
No , neviem kde kupujete značkové-nie fejk oakley...Ja mám Racing jacket za 180 a sklá číre som kupoval za 60 ...Mne sa to oplatí...
Zobraziť komentár 01.04.2016 - 00:06:42
00
pani, kym polozim otazku tak sa snad aj zamyslim...a ked sa Vam rozmyslat nechce, odporucam teda nosit fakeove, pripadne lacne okuliare ktore maju krivy ram a teda zakonite mate skla voci lavemu a pravemu oku v inych vzdialenostiach a inych uhloch ( a je uplne jedno ci sa jedna o skla dioptricke alebo "slnecne" )...potom nam po 2-3 rokoch napiste ake nosite dioptrie na lavom a ake na pravom oku :geek:
Zobraziť komentár 01.04.2016 - 01:03:37
01
Ja mam rozdielne dioptrie uz od momentu zistenia kratkozrakosti, co bolo davno predtym ako som zacal jazdit a nosit sportove bryle. A krive mam aj moje prave Salice ktore som kupil za 70 eur v slovenskom eshope. Zeby jedine prave oakley za 300 eur neboli krive?
Zobraziť komentár 01.04.2016 - 08:49:10
04
Nie... Kvalitne okuliare stoja poväčšine 100 € plus... A je jedno či oakley , rudy, POC ...vývoj , materialy a meno musí potenciálny kupca akceptovať a zaplatiť . Spomenuté oakley mam 5 rokov bez problémov vydržali pád , pot, vyslahanie od konárov , mraz -10...a na Garde mi po nich prešlo auto , ked som ich vytratil v podzemných garážach na Malcesine
Zobraziť komentár 01.04.2016 - 09:13:08
00
:))) Chlapci, vy si citate po sebe prispevky?
Zobraziť komentár 01.04.2016 - 09:17:27
00
V prvom rade by musel mat clovek absolutne symetricku tvar a nos. V skutocnosti nikto nema uplnu symetriu, takze kazde okuliare su mierne nakrivo a je jedno ci sa jedna o predrazene imidzovky alebo nejake lacne Crivit z Lidla a pod. Btw. tvrdit, ze lacnejsie vyrobky su krive a len najdrahsie imidzove su tie jedine rovne, chce velku davku neobjektivity. Ale ano, treba nejak ludi presvedcit, aby kupovali. :)
Zobraziť komentár 01.04.2016 - 09:22:12
010
Ja mám BBB už pár rokov, kupoval som ich za 70€ a som spokojný, keď ich môžu nosiť profíci, tak ja určite :D
Zobraziť komentár 01.04.2016 - 10:01:58
00
arrow_leftJezus napísal:
V prvom rade by musel mat clovek absolutne symetricku tvar a nos. V skutocnosti nikto nema uplnu symetriu, takze kazde okuliare su mierne nakrivo a je jedno ci sa jedna o predrazene imidzovky alebo nejake lacne Crivit z Lidla a pod. Btw. tvrdit, ze lacnejsie vyrobky su krive a len najdrahsie imidzove su tie jedine rovne, chce velku davku neobjektivity. Ale ano, treba nejak ludi presvedcit, aby kupovali. :)

vidim ze tu nema absulutne ziadny vyznam robit osvetu o tom ako si nepokazit zrak, pretoze za tym bude urcite to ze predajcovia chcu predavat ( hlavne tie drahe a vela ). samozrejme kazdy clovek nema absulutne rovnu tvar, nos atd ale kazdy kto presiel od "lacnych" k "drahym" okuliarom ti potvrdi ze sa mu po kupe nejako zazracne ta tvar vyrovnala.

mimochodom ak kupim znackove okuliare ktore su mi krive na tvari, tak uplne vsade mozete takyto tovar vratit...v ocnej optike, slovenskom eshope, bulharskom eshope, nemeckom eshope a aj v lidli.
Zobraziť komentár 01.04.2016 - 10:38:09
00
matt nerieš...
Zobraziť komentár 01.04.2016 - 11:22:23
00
ked uz sa tu riesia orginalne Oakley tak teda prispejem aj ja svojou skusenosotu. Bol som s nimi spokojny, super ram ktory paradne sedel, okuliare sa nesmykali ani po nose aj ked som bol neviem ako spoteny, opticke vlastnosti a fotochromaticke skla proste vynikajuce. Casto krat som ani nevedel ze ich mam vobec na hlave. Toto mozem napisat az do momentu ked sa mi cca po 3 rokoch z vnutornej strany skiel zacali tvorit nieco ako bublinky. Vyzeralo to tak akoby boli obite od malych odletujucich skaliek, ale z vnutornej strany to nebolo mozne. Chcel som si kupit aspon nahradne skla, ale vzhladom na ich cenu by som, ako som spomenul vyssie, kupil nove okulire. Takze za mna okuliare Oakley urcite ANO, ale asi nie za tu cenu kedze skla vydrzali tak malo.
Este ma napadla dalsi postreh. Ku koncu sa zacala uz "roztekat" guma na koncoch noziciek, za par eur sa teoreticky daju gumicky kupit, ale ked som zacal zhanat (aj u Matta) a po inych eshopoch tak som narazil na problem s ich dodanim.
Este dodam ze to bol model Radar Path
Zobraziť komentár 01.04.2016 - 12:12:40
01
Sol.....mal si to raz za cas cistit mydlovou vodou.ja to iste na rudy project
Zobraziť komentár 01.04.2016 - 18:20:59
00
http://www.mtbiker.sk/bazar/komponenty-sedla/263027/sedlo-fizik-karbon.html
Zobraziť komentár 04.04.2016 - 18:57:57
00
rozsiahlejší článok na bikebiz...

http://www.bikebiz.com/news/read/faking-it/019442

http://www.bikebiz.com/news/read/sham-chamois-never-mind-the-quality-feel-the-width/019429

v časti o oblečení reakcia z Castelli:

"The Chinese manufacturers are not trying to copy our exact products, but rather have very cheap models on which they print graphics similar to our inline or pro team graphics. In the end the product is quite different from a real Castelli product, especially in quality - generally, these products are poor quality in fabrics and construction. Recently there was a big case in Italy where a consumer had bought a fake jersey, and it turned his skin blue. You don't know what chemicals are in the chamois in that $20 pair of shorts."

takže už viete o čo išlo Strejdovi :y:
Zobraziť komentár 18.04.2016 - 15:31:29
02
a ešte niečo k Oakley :)

Whats In The Foakley BoxOtvoriť v novom okne thumb_up0thumb_down
Zobraziť komentár 18.04.2016 - 15:49:35
00
to uz si sem mohol dat radsej toto video co nasledovalo potom
Foakley Lenses Are DANGEROUS!?!?Otvoriť v novom okne thumb_up0thumb_down
Zobraziť komentár 18.04.2016 - 16:26:48
00

Výber z produktov