Prečítaj si svoje príspevky, ako si tu nás všetkých kadejako pomenoval, zaškatulkoval
a vynadal. Ľuďom, o ktorých nič nevieš, nepoznáš. Od žiakov a študentov, ktorí sa len chystajú do života, cez ľudí, ktorí sú v svojom obore machri, ľudí, čo vo svojich firmách dávajú prácu desiatkam zamestnancov až po chlapov,čo celý svoj život dreli a sú už na penzii.
Pre teba je aj pomenovanie PRI*EBANÝ DEBIL pocta!!!
akonahle pride znama z Ba dam jej do ruk 50€ a nech ho rozda chudobe,
Ešte raz : so svojimi peniazmi si rob čo chceš, ale nie s Tomášovími !!!
chalani, toto naozaj nikam nevedie..
Cital som 5 stran a musim povedat,ze WOOW
Takuto obmedzenost zo strany predajcu som este nevidel a nezazil. Poznam vela predajcov v eu osobne, ale takuto hanbu by si nespravil ani jeden z nich a vystupuju maximalne korektne aj ked sa jedna o rypalov a spekulantov. Urcite to cele nieje ciernobiele, mas osobne problemy a tak, ale nikto sa nenahmeva, ked mu povies, ze sa vyjadris neskor, ze sa ti neda.. A toto,co si tu predviedol v tych dalsichstranach nema zmysel ani komentovat..
Ako som uz 100krat spomenul nikoho som vedome neodrbal (ked som hladal fotku siel som po pamati, sedlo bolo v dielni v krabici).
vedome si ho neodrbal na začiatku, keď si nevedel rozdiel medzi striebornou a čiernou to ti aj verím.. ale v momente kedy ti chlapec vysvetlil že si ponúkal čierne a poslal strieborné a chcel vrátiť peniaze a ty si odmietol už vedome odrbávaš
Pán Klasovitý, nikto vás nekriminalizuje. Každý doposiaľ len poukázal nato, že ten váš prístup k predaju a následnému chovaniu odporuje DOBRÝM MRAVOM a nie, že je trestným činom alebo iným konaním spadajúcim pod pojem trestné. Akurát ste si vybudoval postavenie, že sa vlastne trestáte sám tou svojou "malosťou". A verte, že ste si veľmi, veľmi poškodil ako možný obchodný partner, ale to je už o inom.
A na okraj, sám priznávate, že moja ponúka pre vás bola výhodnejšia, pretože sám viete, že ten hliník by ste mal možno dodnes.
Root uvedom si, to co robis je hanba. Ty a Tebe podobni ste z mtbikera urobili rovnaku stoku, aku urobili futbalovi hooligans z velkych klubov.
Janokl neprehanas to trosku ? Ty si fakt taky tupy a obmedzeny, ze budes hladat chybu vsade len v sebe nie ? S takymto uvazovanim podnikas ? 20 stran tu mlatis prazdnu slamu a riesenie je viac ako jednoduche, ale to by si musel mat asi inac nalozene v hlave. Uzamknite to tu, alebo rovno vymazte, lebo uz to nieje zabavne.
Uvedom si, pred 2 rokmi tu Latanka pisal krasne clanky, doslova pohladenie po dusi, a zbierali ste peniaze pre Jozka Orema. Teraz? Osocovanie, utoky, jeden humus, znechuteni diskuteri odchadzaju z tohoto webu, doslova ponizeni.
Vies o tom velke gulove tak si ich mena neber do huby. Oboch poznam osobne a su to taki chlapi, ze by ti dali aj posledny hlt vody tak ich nezrovnavaj so sebou, lebo tymto dvom chrakterovo nesiahas ani POD päty. To ze ti tu vsetci nakladaju je len vysledok tvojho pokazeneho charakteru a neschopnosti vidiet veci realne. Je mi na grc z teba a ludi tebe podobnych.
Janko,Janko, tebe už niet pomoci, povedal by klasik.
P.S. Nedávno si sa vyjadril, že "odchádzam, je tu hnoj", tak prečo ste vrátil do tých "sr..čiek"? Mám radosť, ozvalo sa vo vás svedomie, takže ešte jeden krok (správny) poslať Tomášovi peniaze, on vám sedlo a "bude "šveto", pardón, svetlo".
Príjemné sviatky, Janko
Aj keď si myslím, že v tomto prípade sa nejaké nie úplne bezvýznamné percento viny dá pripísať aj druhej strane, janokl by už mohol naozaj prestať. Keď z jeho doterajších 126-ich príspevkov je behom necelého týždňa 118 v téme (-ach) venujúcej sa jeho prakticky bezvýznamnej kauze, akých je v medziľudských vzťahoch hromada, potom to už je prípad pre doktora Chocholouška.
Treba už prestať. Naozaj. Nech sa táto porucha ďalej nešíri.
janokl - už zo seba prestaň robiť idiota a daj veci do poriadku, vráť kupujúcemu jeho peniaze. On totiž nemá záujem o strieborné sedlo, ale o čierne, také, aké bolo na obrázku v inzeráte. A nijako s tým nesúvisí, čo ti písal, alebo či zverejnil vašu komunikáciu(ktorá priamo súvisí s daným predajom), ani to, koľko babičik si v živote previedol cez cestu. Namiesto tej stovky príspevkov, čo si sem dal na obhajobu neobhájiteľného si to mohol dávno vyriešiť.
Už by sa mala konečne táto téma zamknuť.
O predajcovi už vieme každý svoje(smutné),no na druhej strane to až taká tragédia vo farbe sedla nie je.
Kto ti bude pozerať "medzi vajcia",že na akej farbe sedadla sedíš.
Veď,keď na to sedíš,tak nikto nezistí,že akej farby je to sedadlo.Či je to ružová,strieborná či čierna.
Dalsi s tak obmedzeným pristupom... Ked ti je jedno akej máš sedlo farby, tak prosim ale myslim, ze drviva vacsina si nekupi vec, ktora sa im nepáči ale aj tak nebude vidno ked ju pouzivaju. Si kup ruzove sedadlo do auta, ved ako pises: "Kto ti bude pozerať "medzi vajcia",že na akej farbe sedadla sedíš. Veď,keď na to sedíš,tak nikto nezistí,že akej farby je to sedadlo.Či je to ružová,strieborná či čierna."
Pepito, brzdi, ja som to zhrnul, nie, ze farba nehra rolu. Jasne, ze hra, ja by som to nechcel.
Ale, ze skutocna tragedia nie je farba, ale to zmyslanie
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
Prečítaj si svoje príspevky, ako si tu nás všetkých kadejako pomenoval, zaškatulkoval
a vynadal. Ľuďom, o ktorých nič nevieš, nepoznáš. Od žiakov a študentov, ktorí sa len chystajú do života, cez ľudí, ktorí sú v svojom obore machri, ľudí, čo vo svojich firmách dávajú prácu desiatkam zamestnancov až po chlapov,čo celý svoj život dreli a sú už na penzii.
Pre teba je aj pomenovanie PRI*EBANÝ DEBIL pocta!!!
Ešte raz : so svojimi peniazmi si rob čo chceš, ale nie s Tomášovími !!!
Tak mu ich vrat.
Cital som 5 stran a musim povedat,ze WOOW
Takuto obmedzenost zo strany predajcu som este nevidel a nezazil. Poznam vela predajcov v eu osobne, ale takuto hanbu by si nespravil ani jeden z nich a vystupuju maximalne korektne aj ked sa jedna o rypalov a spekulantov. Urcite to cele nieje ciernobiele, mas osobne problemy a tak, ale nikto sa nenahmeva, ked mu povies, ze sa vyjadris neskor, ze sa ti neda.. A toto,co si tu predviedol v tych dalsichstranach nema zmysel ani komentovat..
vedome si ho neodrbal na začiatku, keď si nevedel rozdiel medzi striebornou a čiernou to ti aj verím.. ale v momente kedy ti chlapec vysvetlil že si ponúkal čierne a poslal strieborné a chcel vrátiť peniaze a ty si odmietol už vedome odrbávaš
A na okraj, sám priznávate, že moja ponúka pre vás bola výhodnejšia, pretože sám viete, že ten hliník by ste mal možno dodnes.
P.S. Nedávno si sa vyjadril, že "odchádzam, je tu hnoj", tak prečo ste vrátil do tých "sr..čiek"? Mám radosť, ozvalo sa vo vás svedomie, takže ešte jeden krok (správny) poslať Tomášovi peniaze, on vám sedlo a "bude "šveto", pardón, svetlo".
Príjemné sviatky, Janko
Treba už prestať. Naozaj. Nech sa táto porucha ďalej nešíri.
O predajcovi už vieme každý svoje(smutné),no na druhej strane to až taká tragédia vo farbe sedla nie je.
Kto ti bude pozerať "medzi vajcia",že na akej farbe sedadla sedíš.
Veď,keď na to sedíš,tak nikto nezistí,že akej farby je to sedadlo.Či je to ružová,strieborná či čierna.
Ale, ze skutocna tragedia nie je farba, ale to zmyslanie
ja som tu uz stratil prehlad