Vie niekto poradit skutocne dobry servis v KE, co sa tyka komplet poskladania bicykla ? Teda ze im donesiem vsetky potrebne komponenty a v servise ich daju dokopy podla mojich potrieb.
Dakujem
posledný komentár: 5. 12. 2025 o 8:40
posledný komentár: 5. 12. 2025 o 8:40
tak pozeral som, ze bud ISAKO alebo Jumpsport, bohuzial ani s jednym nemam zatial ziadnu skusenost
ano ratam aj s tym, ale zase az tak to neriesim, beriem to skor z tej stranky, ze ked clovek/servisman robi svoju robotu rad, tak bude aj s tymto spokojny
pojdem sa aj ja urcite informovat, ze kto je ako natom, kto bude ochotny
hľadám nejaký spoľahlivý servis v KE, kde by som mohol zobrať svoju vidlu Reba na zoservisovanie. Konkrétne mi preniká vzduch z pozitívnej do negatívnej komory, takže asi bude treba vymeniť tesnenie.
Má niekto dobrú skúsenosť s niektorým z obchodov tu v KE?
už dlhšie sa trápim s problémom, že neviem násjť servis, v ktorom by som bol psokojný. Viete poradiť niektorý, kde sa ľudia vyznajú čo robia, netlačia najdrhašie veci a hlavne, bike vrátia v lepšom stave v akom ho tam dám?
Zatiaľ mám skúsenosti:
- na námestí (čo majú reklamu ten žltý bike prikaldkaný o strom): reťaz menili vyše týždňa, vrátili mi bike s uvoľneným prasaťom - čo robili s brzdami pri výmene reťaze!?
- MadBikers: mal som pocit že ich obťažuje že si u nuch chcem dať niečo spraviť, tak som rovno odišiel
- Isako: predajca ma tiež chcel pomaly zjesť za to že ho uberám o čas, servisák celkom v pohode, ale odkedy som tam dal spraviť repas vidly mám s ňou len problémy, tiež odvdety nedokážem úplne odvzdušniť brzdy
Nechcem vyvolať hádnu alebo čo, ale fakt už neviem kam ísť tak som si všetko začal servisovat sám, ale na brzdy a vidlu si sám nertúfam
V MadBikers mi zaplietali už viac krát nové kolesá čas servisu aj kvalita tiež bez problémov. Takže opäť spokojnosť.
A celé je to nejaké divné. Po prvé prečo by ti robili niečo z prasaťom keď si im dal vymeniť reťaz? V druhom prípade čo majú spoločné vidla s odvzdušnením bŕzd? A po tretie čo je také zvláštne na výmene reťaze, že si to vyžaduje zásah servisu. Je to jedna zo zásadný vecí, ktorú keď chceš jazdiť musíš zvládnuť sám.
Retaz som daval menit lebo som vtedy este nemal nitovacku a u nas v Revucej bolo jednoduchsie to odniest Petovi ako kupit nitovacku
A co robili s brzdou pri vymene retaze by som aj ja rad vedel! To je vec kvoli ktorej do toho obchodu nevkrocim nikdy viac.