viete mi niekto poradit dobry servis v Nitre. Cez tyzden by mi mala dorazit nova vidla a chcel by som ju dat cez weekend namontovat.
Dik,
Px.
Hlavne robí všetko, rýchlo a bez zbytočných rečí ako je v Nitre zvykom.
P.S. ešte k servisu Velosprint kúpil som tam ešte v korunách ráf 2000, náboj 4000, stenšované špice + hliníkove niple 1200. Hádajte odpoveď či mi to vypletú - samozrejme že nie, veď čo by som chcel ešte vypletať také lacné koleso. Naveľa, že keď si to vypletiem mi to docentrujú aspoň. Samozrejme špice kratšie asi o 3 mm, v kombinácii s hliníkovým niplom, kde závit neprešiel cez celý nipel. Jasný výsledok do mesiaca odtrhnutých 5 niplov, ani som tam nešiel a spravil som si to sám. Lenže som tam musel dať mosadzné niple. Tak to koleso nakoniec nie je také ľahké ako malo byť..
EDIT : Ešte by som podotkol že uprednostňuje svoje biky, ale ak má čas a nemá veľa roboty zoberie iné bez najmenšieho problému... Predajňa malá naplnená vecami do prasknutia...
Ale hlavne že to bolo hneď... hehe
ten je chytry ,nieje z nitry?
a ked to porovnam s inymi servismi, kde mi povedali, ze najskor zajtra alebo o tyzden a lebo nikdy, lebo to nie je u nas kupene, tak je to naozaj trosku rozdiel, tu sa nejedna o to, ci to trva desat minut alebo dve hodiny, ide o ten pristup, takze asi tak
ale uvediem opakovanu skusenost s touto predajnou v Hlohovci : http://www.cykloservis.sk/
aj vcera som tam bol a daval som tam vycentrovat kolesa, do troch hodin boli hotove, je to sice od ruky, ale ked tadial clovek prechadza, preco to nevyuzit, mozem vyslovit len spokojnost
posledný komentár: 11. 4. 2024 o 16:22