neviem ti povedat ktory je najlepsi, ale napr.:
Velosprint - pri vaznici
na polygone je jeden, ale neviem presne nazov - predavaju tam hl. kellys
vo dvore domu mody - tusim sa to vola Cyklo V&V
na pesej v jednom podchode - neviem nazov - predajna kellysu
momentalne ma viac nenapada, ale namontovat vidlu by ti mohol aj nejaky skusenejsi sused
poznam tie servisi, ale nikdy som tam nic nedaval robit, zaujimaju ma aj skusenosti
no ja by som si ju aj namontoval, ale vzivote som hlavove zlozenie nerozoberal (resp. vidlu som nikdy nemenil) a nerad by som nahanal nejake gulicky resp. ine suciastky po celej dielni
no ja sa som kupoval vidlu od jedneho typka ktory mi ju doviezol a hned aj nahodil, takze som nemal starosti
inac na jar sa chystam dat bike niekde na generalku, takze tiez by sa mi zisli nejake info...zatial to vyzera na velosprint,alebo cyklo v&v (lebo tam je ofic. merida). good luck
PaliG: jo tak mne postarka vidlu asi nenamontuje
asi pojdem do Cyklo V&V, nejake 3 mesiace dozadu som tam nieco kupoval a ten predavac a zaroven servisak vypadal v pohode a aj sa vyznal a vedel poradit, budem mu musiet zavolat, ci to vie spravit na pockanie
robo: podla toho co povazujes za generalku viem, ze si to smeroval na PaliG ale aj ja sa zapojim bezne veci si vie clovek spravit aj sam, ale ked som teraz nasiel navod na montaz vidlice, tak to zrovna nemusim
by the way, netusite niekto kolko moze trvat vymena vidlice?
velosprint je super ale ochotni su len ked u nich nieco kupite.. ja mam od nich bicykel a pohoda ale ked som chcel zlozit a odvzdusnit shimano brzdu nevyzerali moc ochotne a povedali ze to bude stat 30E.. tak som sa to radsej naucil sam. v polygone je v pohode a sikovny chlapik (mne montoval vidlu on) dalsia predajna kellys pri palacinkarni.. nikdy som tam s nicim nebol ale chla***** nie su moc ochotni a nevyzeraju extra sikovne.. a predajna meridy (na pesej vedla domu mody) .. neviem..
s novymi vecami chodim do polygonu ked nieco s bicyklom tak velosprint
Hm ked takto potrebujes nahodit vidlu ja by som volil Velo. Ako uz bolo povedane ked tam prides s niecym takymto ze nahodit /zmontovat neradi to robia. Ja som tam tiez kupoval bike, ich teoria je ze servis robia len na biky kupovane v ich obchode ma to nieco doseba, Z Nr servisov by som aj tak voli Velo sice zaplatis zato ale maju tam ludi co odvadzaju dost slusnu pracu. Ten kellys shop bol som tam si tri krat len sa spytat za kolko maju ten a ten komponent. Predavaci vyslovene neochotny este som bol za debila ze preco chcem prave toto Odvtedy som tam ani nebol vela ludi ma takuto skusenost.
V Merida na pesej tam nechodim.
Suveréne odporúčam VaV Meridu - profesionálny prístup. Možno na prvý pohlad predajna človeka odradí, ale to nieje to najdoležitejšie. Vo velosprinte majú priamo v predajni množstvo bajkou, sortimentu,... narozdiel od VaV. Ale to všetko je len obal, podla mňa je prvoradý personál - servis.
Vychádzam z mojich skúseností - kludne možeš konzultovať svoje bajk problémy, predavač ti rád poradí (kludne s tebou prekecá 2 hod dávno zatvorení). Prvotne, teda pokial si bajk nekupoval vo VaV, alebo nevlastníš Meridu, nemusíš v servise uspieť. Ale nie je to vždy pravidlo, pokial za ním nejdeš s bajkom z Tesca. Ak máš teda seriozny záujem o servis a potrebuješ meniť vidlu, tak nie je problém. Servis vo Vav ani moc nestojí. Vela krát som vyfasoval slušné zlavy, inokedy za servis ani neplatím - stačí len pekne poprosiť
Velosprint má velkú výhodu v dostupnom širokom sortimente, ale odporúčam tam ísť už z vybratým produktom.
Pokial mám poravnať VaV a Velosprint uprednostnujem suveréne VaV.
ano, ale co sa tyka servisu, tak maju vela roboty a obmedzuju sa len na servis vyrobkov u nich zakupenych...co je logicke, ked je toho vela...nie raz som bol svedkom, ako museli odmietat pracu
ale uvediem opakovanu skusenost s touto predajnou v Hlohovci : http://www.cykloservis.sk/
aj vcera som tam bol a daval som tam vycentrovat kolesa, do troch hodin boli hotove, je to sice od ruky, ale ked tadial clovek prechadza, preco to nevyuzit, mozem vyslovit len spokojnost
nesranduj...no chcem Ta vidiet, ako za desat minut zhodis dva plaste, vycentrujes dve kolesa, vymenis par s*****v, nahodis plate naspat a nafukas... a mam tucny strach, ako prides do velosprintu a o desat minut odchadzas s dvoma vycentrovanymi kolesami, tak ako som napisal... a okrem toho, naspat som isiel az o tri hodiny...
a ked to porovnam s inymi servismi, kde mi povedali, ze najskor zajtra alebo o tyzden a lebo nikdy, lebo to nie je u nas kupene, tak je to naozaj trosku rozdiel, tu sa nejedna o to, ci to trva desat minut alebo dve hodiny, ide o ten pristup, takze asi tak
Bez zhodenia plášťov to musela byť veľmi kvalitná robota. Čiže Ti nemohli precentrovať vajíčko a ani netušili či centrovaním nevyosili ráfik na stranu. Keď mal práve čas tak Ti ten plášť za 30s. mohol zhodiť. hehe
Ale hlavne že to bolo hneď... hehe
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
Velosprint - pri vaznici
na polygone je jeden, ale neviem presne nazov - predavaju tam hl. kellys
vo dvore domu mody - tusim sa to vola Cyklo V&V
na pesej v jednom podchode - neviem nazov - predajna kellysu
momentalne ma viac nenapada, ale namontovat vidlu by ti mohol aj nejaky skusenejsi sused
no ja by som si ju aj namontoval, ale vzivote som hlavove zlozenie nerozoberal (resp. vidlu som nikdy nemenil) a nerad by som nahanal nejake gulicky resp. ine suciastky po celej dielni
inac na jar sa chystam dat bike niekde na generalku, takze tiez by sa mi zisli nejake info...zatial to vyzera na velosprint,alebo cyklo v&v (lebo tam je ofic. merida). good luck
asi pojdem do Cyklo V&V, nejake 3 mesiace dozadu som tam nieco kupoval a ten predavac a zaroven servisak vypadal v pohode a aj sa vyznal a vedel poradit, budem mu musiet zavolat, ci to vie spravit na pockanie
robo: podla toho co povazujes za generalku
by the way, netusite niekto kolko moze trvat vymena vidlice?
ked mi rozoberes vidlu,vymenis olej, atd. tak to dam kludne spravit aj tebe...
tak zhruba som bike rozobral na jesen, ale predsa servis je servis
to pexon: keby bola vidla pripravena na ram (spravna dlzka krku) a mas kotuc tak 15-20min. ak bude trba skracovat krk +10min ak mas vcka+5-10min.
dalej sa prosim vyjadrujte hlavne k teme
s novymi vecami chodim do polygonu ked nieco s bicyklom tak velosprint
V Merida na pesej tam nechodim.
Vychádzam z mojich skúseností - kludne možeš konzultovať svoje bajk problémy, predavač ti rád poradí (kludne s tebou prekecá 2 hod dávno zatvorení). Prvotne, teda pokial si bajk nekupoval vo VaV, alebo nevlastníš Meridu, nemusíš v servise uspieť. Ale nie je to vždy pravidlo, pokial za ním nejdeš s bajkom z Tesca. Ak máš teda seriozny záujem o servis a potrebuješ meniť vidlu, tak nie je problém. Servis vo Vav ani moc nestojí. Vela krát som vyfasoval slušné zlavy, inokedy za servis ani neplatím - stačí len pekne poprosiť
Velosprint má velkú výhodu v dostupnom širokom sortimente, ale odporúčam tam ísť už z vybratým produktom.
Pokial mám poravnať VaV a Velosprint uprednostnujem suveréne VaV.
ale uvediem opakovanu skusenost s touto predajnou v Hlohovci : http://www.cykloservis.sk/
aj vcera som tam bol a daval som tam vycentrovat kolesa, do troch hodin boli hotove, je to sice od ruky, ale ked tadial clovek prechadza, preco to nevyuzit, mozem vyslovit len spokojnost
a ked to porovnam s inymi servismi, kde mi povedali, ze najskor zajtra alebo o tyzden a lebo nikdy, lebo to nie je u nas kupene, tak je to naozaj trosku rozdiel, tu sa nejedna o to, ci to trva desat minut alebo dve hodiny, ide o ten pristup, takze asi tak
ten je chytry ,nieje z nitry?
Ale hlavne že to bolo hneď... hehe