Zdravim, poprosim o radu, kde najdem na vychodnom(pripadne aj na strednom)slovensku kamenne cykloobchody s cyklooblecenim znacky Specialized. Viem len o Cyklomax Poprad a Velo sprint Zilina. Dakujem.
Bral som to ze to je (velmi casta a popularna) narazka na to ze co cakam ked aj tak idem do e-shopu. Tato argumentacna linia totiz bola razena velmi casto roznymi majitelmi kamennych obchodov.
Je to vsak chybny argument pretoze arogantni a bez zaujmu boli napr. v Kaktuse uz 20 rokov dozadu ;- ) V case ked vacsina ludi mala ledva dial-up a o e-shopoch nechyrovala.
Na Slovensku je takyto argument totiz sucast nasho folklora. "Preco su casnici oduti? Lebo kto by to za tie peniaze robil!". Ale to je velmi povrchny suvis a navyse to sluzi ako ospravedlnenie takehoto spravania. A kedze to vzdy niekto ospravedlni/prehliadne, tak to mu mame uz cele desatrocia. Kamenne obchody, casnici, hotelieri, etc...
Chodím do hotelov a do predajní k predavačom s ochotnou obsluhou. Snažím sa chodiť vždy ku konkrétnemu a tomu istému predavačovi.
Fakt je, že marže v obchodoch a na e-šopoch boli diametrálne odlišné. V predajniach v marži boli zahrnuté aj školenia predavačov. Toto sa začalo meniť pred desiatimi rokmi a o tom som písal.
Pamätám si napríklad - "Garmina si kúpim lacnejšie na e-šope a potom mi s nastavením niekto na fóre poradí" ...
K tym eshopom a kamennym predajniam /nebudem konkretny/ .. roku 2004-2005 cca som bol v jednom obchode riesit XTR kluky .. mali ich v zlave za 18tisic SK /to boli casy drtiveho velkobchodu Shimana na SK, MOC asi 25k/. V nemecku na bike-components.de za asi 9000Sk. Pytal som sa, ci to nechcu brat odtial. Ze nie .. zaruka/reklamacky, bla-bla-bla /2 roky predtym tachac, ale to uz nebudem popisovat/... keby mi povedali, ze ano, objedname vam za 12k, tak ich zoberiem od nich. Asi rok na to, alebo v tom obdobi iny obchod zacal kupovat z Madarska, za asi 12k. Stale o dost viac, ako DE /bolo nutne riesit prevod, postovne, nemcinu,atd/.
Realita dnes .. dotycny obchod mal v eshope nejake veci skladom. Objednal som, dosiel. Objednavku som robil kvoli jednej jedinej veci, zbytok len tak, ked uz kupujem. Hadajte, co nemali. V dnesnej dobe im taka jednoducha vec, ako skladove zasoby nefunguje...
Ak nepocitam matta a jeho spesl obchod, tak jediny eshop na slovensku, ktory pochopil, ako to robit treba , realizoval to a nehladal 1000 moznosti, ako sa to neda, bol prave cervo a jeho mtbiker. A preto je tam, kde je a dufam, ze tam aj zostane a ti ostatni, ktori sa vedia vyhovarat na zleho-zleho zakaznika skoncia tam, kde skoncit maju. Cest vynimkam v osobach naozaj velmi dobrych predavacov, ktorych som zazil.
Ano, vela ludi spravi presne to co milsu pise. Ale dopekla, ked viem, co zakaznik zvykne robit, tak je to vyhoda .. prisposobim tomu svoj obchod. Presne toto spravila Alza. A preto je tam, kde je. Nebudem komentovat kopec praktik a dosledkov, to je na inu debatu. Ale preboha .. obchod , ktory zvaluje neuspech na zakaznika, tak dnes nema proste sancu. Dnes! .. v dobre totalneho digitalneho spehovania
ps: tie kluky jazdim doteraz a maju uz hodne cez 50tisic km
Ja by som chcela vyzdvihnúť prístup všetkých v BB v Bikepro SPecialized dokonca som tam v lete stretla kamoša na bodyfit službe, ktorý je z okolia BA ale trepal sa do BB kvôli ochote Varhaňovského Aj ďalší kamoš z GA chodí nakupovať a servisovať tam.
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
Je to vsak chybny argument pretoze arogantni a bez zaujmu boli napr. v Kaktuse uz 20 rokov dozadu ;- ) V case ked vacsina ludi mala ledva dial-up a o e-shopoch nechyrovala.
Na Slovensku je takyto argument totiz sucast nasho folklora. "Preco su casnici oduti? Lebo kto by to za tie peniaze robil!". Ale to je velmi povrchny suvis a navyse to sluzi ako ospravedlnenie takehoto spravania. A kedze to vzdy niekto ospravedlni/prehliadne, tak to mu mame uz cele desatrocia. Kamenne obchody, casnici, hotelieri, etc...
Fakt je, že marže v obchodoch a na e-šopoch boli diametrálne odlišné. V predajniach v marži boli zahrnuté aj školenia predavačov. Toto sa začalo meniť pred desiatimi rokmi a o tom som písal.
Pamätám si napríklad - "Garmina si kúpim lacnejšie na e-šope a potom mi s nastavením niekto na fóre poradí" ...
Realita dnes .. dotycny obchod mal v eshope nejake veci skladom. Objednal som, dosiel. Objednavku som robil kvoli jednej jedinej veci, zbytok len tak, ked uz kupujem. Hadajte, co nemali. V dnesnej dobe im taka jednoducha vec, ako skladove zasoby nefunguje...
Ak nepocitam matta a jeho spesl obchod, tak jediny eshop na slovensku, ktory pochopil, ako to robit treba , realizoval to a nehladal 1000 moznosti, ako sa to neda, bol prave cervo a jeho mtbiker. A preto je tam, kde je a dufam, ze tam aj zostane a ti ostatni, ktori sa vedia vyhovarat na zleho-zleho zakaznika skoncia tam, kde skoncit maju. Cest vynimkam v osobach naozaj velmi dobrych predavacov, ktorych som zazil.
Ano, vela ludi spravi presne to co milsu pise. Ale dopekla, ked viem, co zakaznik zvykne robit, tak je to vyhoda
ps: tie kluky jazdim doteraz a maju uz hodne cez 50tisic km