uplnou nahodou som narazil na stranku http://www.kolokram.sk ked som nechtiac zadal koncovku sk namiesto cz - tak zeby uz aj na Slovensku sme sa dockali priaznivejsich cien pre nas bikerov? ako pozeram, nieco urcite nakupim ale asi az po novom roku kedze do Vianoc by mi to uz tazko prislo
Ceny sú rozdielne, to je pravda. Len škoda, že suncycle nemá možnosť brať tovar aj na splátky. Pri väčších sumách by takúto možnosť možno uvítalo viac ľudí.
tak od suncyclu sa mi este nestalo aby mail skoncil v spame a toto uz by bola druha odpoved, takze je to v mailovej konverzacii, tak dufam ze som to len neprehliadol, lebo spamy mazem
/tak nakoniec to mala v spame druha strana
matt Prosím ťa ako to vyzerá s objednávkou 16042128. Objednané 21.4.2016 s tým že 27.4 ste mali mať tovar na sklade. 29.4.2016 som sa mailom pýtal na stav - bez odpovede. Včera som opäť písal ohľadne stavu - zase bez odpovede (spam pre istotu pozerám každý deň).
ahoj matt .. nevies mi povedat ci toto bude pasovat aj na vidlu RS Sektor gold 32mm ??...... podarilo sa mi pri pade zlomit tu ciernu objimku a teraz mi vidla ostala zamknuta ..... resp. da sa zohnat samotna ta objimka prip. kit na tu vidlu co spominam?
vdaka
Nagasaki tak to máš šťastie, mne zo 4 položiek po týždni prišli 3 z toho 1 horšia ako som chcel. Už je to 2. týždeň a doriešené nie je nič. Olej 5wt ktorý je skladom na stránke čakám naň už 2. týždeň. Riadidlá prišli iné ako som objednal. Tesnenia na vidlicu ok, vazelína ok. Nevadí mi že prišli po týždni - niektoré mali LT 2-5 dní. Vadí mi že mi prišlo niečo iné a nekompletné bez upozornenia vopred. Odozva v komunikácii najmenej 1 deň.
Ja som objednaval 14.10.2015 a nie je doriesena vec, ktora je dodnes na stranke "za 2-5 dni". Naposledy niekedy v novembri cakali na dodavatela. Uz sa na tom len bavim
Obcas tam nakupujem. Moment prekvapenia, ze co sa skryva v balicku ine ako som objednal a nasledny vylet na postu je na nezaplatenie... Skoda, ze to nerobia aj ine e-shopy. Hned by bolo nakupovanie veselsie
Ked nieco Matus nemal vzdy mi pisal ci mi moze poslat nahradu taku a taku. Naposledy minuly tyzden mi dokonca volal, takze ja som so suncycle zatial vzdy spokojny
To si robíš žarty? Čo to je za obchod keď zákazník musí po 10 dňoch urgovať (skôr prosiť a modliť sa, aby sa vôbec ozvali, lebo telefón neberú), čo je s objednávkou tovaru, ktorý má byť podľa nich k dodaniu za 2-5 dní? Sorry ale serióznosť tohto obchodu je ťažko obhajiteľná.
Pripomína mi to tému AAA
Tiež sú tu ľudia ktorí neveria, že môže byť aj spokojný zákazník. len percentuálne porovnanie bude opačné.
Sorry matt za prirovnanie ale nedalo mi.
PS: Už to neurobím
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
/tak nakoniec to mala v spame druha strana
vdaka
alebo sa mozno mylim
Obcas tam nakupujem. Moment prekvapenia, ze co sa skryva v balicku ine ako som objednal a nasledny vylet na postu je na nezaplatenie... Skoda, ze to nerobia aj ine e-shopy. Hned by bolo nakupovanie veselsie
Tiež sú tu ľudia ktorí neveria, že môže byť aj spokojný zákazník.
Sorry matt za prirovnanie ale nedalo mi.
PS: Už to neurobím