uplnou nahodou som narazil na stranku http://www.kolokram.sk ked som nechtiac zadal koncovku sk namiesto cz - tak zeby uz aj na Slovensku sme sa dockali priaznivejsich cien pre nas bikerov? ako pozeram, nieco urcite nakupim ale asi az po novom roku kedze do Vianoc by mi to uz tazko prislo
V stredu v noci objednane zee brzdy, ultegra kazeta 12-30 a xt kotuce. a daval som aj skracovat hadice... a v piatok doobeda uz som mal vsetko dorucene velky palec hore ako vzdy
U nás vo štvrtok na obed objednané Nobby Nic pre Lukina poobede ich už dral
Ja v piatok to isté (len to nebol Nobby Nic)
Veľký palec hore a ešte raz dík kamarát za ultrarýchlosť
Tak sem pridám moju skusenost s objednávaním zo suncycle.Objednával som si náboj kotuč a kazetu 11-34z lenže mojou vinou som objednal zlu kazetu tak po odoslaní objednávky som im písal či by sa dala vymeniť za 11-36z po troch mailoch mi nik neodpísal a až v den kedy mi kurier doručil balík mi odpísali že vedia mi ju vymeniť a že mám ju poslať po kurierovi takže neskoro a dovolať sa im je nemožne a na mail odpisuju až na druhý den takže premna ten obchod skončil.Chcel som ju teda poslať poslať po kurierovi tak som si na ich stránke podal tu žiadosť na vyzdvihnutie balíka samozrejme cakal som márne kurier nedošiel a to som podal tu žiadost včera ako bolo písane že pracovný den vopred.Takže už len overený obchod kde aj zákazníkovy dvihnu telefon a odpíšu.
prajem dobry den. nechapem tuto reakciu...ako ste napisali, omylom ste zle objednali kazetu a mate zaujem ju vymenit. mailom som o tom s Vami komunikoval a v poslednom maili som Vam napisal ze kurier vie vyzdvyhnut kazetu najskor v stredu a tak aby sa to nezdrzovalo Vam teda v utorok zasleme kazetu 11-36 a ked Vam ju v stredu kurier doruci, obratom od Vas prevezme kazetu 11-34z.
ps : tie tri maily na ktore sme "neodpisali" ste zaslali v priebehu cca 3-4hodin kedy sme chystali, balili a expedovali tovar a bohuzial skutocne nebol cas sa naraz venovat vsetkemu.
Ja mam naopak len pozitivne skusenosti, objednal som v pondelok rano brzdove platnicky, retaz a spojky, pred obedom zaplatil, poobede poslali a druhy den rano zaslali..komunikacia bez problemov..
Matt : Bohužial žiadny taký mail mi nedošiel že zasielate novu kazetu posledný mail od Vás mám že ano vieme ju vymenit to bolo všetko.Ale kedže ste to vyriešili takto tak Vám pekne dakujem za ustretovost len ma dost vytočilo to že sa nedalo ani dovolat čo je dosť naškodu predišlo by sa tomuto všetkomu bez zbytočných mailov kedže som to chcel riešit hned a nevyčkávat lebo pri iných eshopoch sa dalo rýchlo hned vyriešit telefonicky.Chcel som to dnes odoslať geisom kedže kurier z gls nedošiel lenže stojím pol hodinu pri okienku s balíčkom a uplny ignor robili si tam niečo na počítačoch takže som sa otočil a odyšiel takže preto som do toho dal take emocie.Takže sa teda ospravedlnujem
z dôvodu našej účasti na prvom ročníku SUNcycle Adventure Mauritius West Coast ( http://www.suncycle.sk/sk/produkt/suncycle-adventure-mauritius-west-coast-09-2016/2589 ) v termíne 22.9. až 4.10. a doplnenia už tak potrebnej energie pre ďalšiu prácu, Vám týmto chceme oznámiť a informovať Vás, že v danom čase bude náš eshop fungovať následovne : - ZASIELANIE TOVARU : Do stredy 21.9. a následne od stredy 5.10. budeme fungovať v klasickom režime a teda budeme vybavovať štandardne všetky objednávky ako aj vzájomnú komunikáciu. Počas dní 22.9.- 23.9 a 3.10.- 4.10. budeme zasielať objednaný tovar ktorý máme SKLADOM, ale IBA ten ktorý bude objednaný na platbu DOBIERKOU! Ak to bude možné, tovar ktorý bude skladom budeme od nás zasielať aj v pondelok 26.9. UPOZORŇUJEME že v dňoch 27.9. až 30.9. nebude od nás expedovaný žiaden objednaný tovar! - OSOBNÝ ODBER : v termíne 22.9. až 4.10. bohužial NEBUDE možný osobný odber! - VZÁJOMNÁ KOMUNIKÁCIA : upozorňujeme Vás, že v termíne 22.9. až 4.10. bohužial nebude možné z technických a personálnych možností s nami komunikovať mailom ani telefonicky! Komunikácia s nami bude možná do stredy 21.9. a potom až od stredy 5.10. ( od 5.10. už následne budeme fungovať v klasickom každodennom režime )
Ďakujeme za Vaše pochopenie a tešíme sa ďalšiu následnú vzájomnú spoluprácu ;)
Tovar objednany 12.9.2016 a az dnes informacia o odoslani. Viem ze bola dovolenka od 22.9. do 4.10. ,ale aj tak to trva dost dlho. Dufam ze moja reakcia pomoze k skvalitneniu predaja a hlavne k skrateniu dodacej doby. Co sa tyka komunikacie tak to bolo bez problemov.
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
Dodanie 2-5dní, ale na tovar sa stále čaká...
whitemamut, napis mi prosim mail, lebo pozeram do systemu ze z daneho dna vyzera byt vsetko vybavene
je tam AB prevodnik a ešte niečo, objednávku som nerobil ja.
Ja v piatok to isté (len to nebol Nobby Nic)
Veľký palec hore a ešte raz dík kamarát
ps : tie tri maily na ktore sme "neodpisali" ste zaslali v priebehu cca 3-4hodin kedy sme chystali, balili a expedovali tovar a bohuzial skutocne nebol cas sa naraz venovat vsetkemu.
niekedy menej emocii a viacej rozvahy pri objednavani
podla mojej skusenosti pocas najblizsej polnoci po odoslani emailu... ak mail poslem v piatok tak okolo polnoci z nedele na pondelok.
z dôvodu našej účasti na prvom ročníku SUNcycle Adventure Mauritius West Coast ( http://www.suncycle.sk/sk/produkt/suncycle-adventure-mauritius-west-coast-09-2016/2589 ) v termíne 22.9. až 4.10. a doplnenia už tak potrebnej energie pre ďalšiu prácu, Vám týmto chceme oznámiť a informovať Vás, že v danom čase bude náš eshop fungovať následovne :
- ZASIELANIE TOVARU : Do stredy 21.9. a následne od stredy 5.10. budeme fungovať v klasickom režime a teda budeme vybavovať štandardne všetky objednávky ako aj vzájomnú komunikáciu. Počas dní 22.9.- 23.9 a 3.10.- 4.10. budeme zasielať objednaný tovar ktorý máme SKLADOM, ale IBA ten ktorý bude objednaný na platbu DOBIERKOU! Ak to bude možné, tovar ktorý bude skladom budeme od nás zasielať aj v pondelok 26.9. UPOZORŇUJEME že v dňoch 27.9. až 30.9. nebude od nás expedovaný žiaden objednaný tovar!
- OSOBNÝ ODBER : v termíne 22.9. až 4.10. bohužial NEBUDE možný osobný odber!
- VZÁJOMNÁ KOMUNIKÁCIA : upozorňujeme Vás, že v termíne 22.9. až 4.10. bohužial nebude možné z technických a personálnych možností s nami komunikovať mailom ani telefonicky! Komunikácia s nami bude možná do stredy 21.9. a potom až od stredy 5.10. ( od 5.10. už následne budeme fungovať v klasickom každodennom režime )
Ďakujeme za Vaše pochopenie a tešíme sa ďalšiu následnú vzájomnú spoluprácu ;)
ps : akekolvek dotazy, pripadne otazky prosim smerujte vyhradne na mailovu adresu [email protected]