uplnou nahodou som narazil na stranku http://www.kolokram.sk ked som nechtiac zadal koncovku sk namiesto cz - tak zeby uz aj na Slovensku sme sa dockali priaznivejsich cien pre nas bikerov? ako pozeram, nieco urcite nakupim ale asi az po novom roku kedze do Vianoc by mi to uz tazko prislo
ja musím povedať že s mattom bola každá objednávka doriešená k mojej spokojnosti komunikuje aj nad rámec toho čo musí, odpovedal aj na moje blbé otázky ohladne hmotnosti keď som objednával diely na kolesá....
ja sa zas a opat pridam k Misovi, tak isto vzdy spokojnost a par krat som dostal vyssi model komponentu za cenu nizsieho ktory som objednal. ked sa dostanem k peniazom zas objednam u neho
No kazda objednavka bola vzdy doriesena .. ja som spokojny System bol vyladeny a uz funguje. A je tu moznost dobierky na postu , kde zlty listocek dorazi ako SMSka .. toto je lepsie vtedy, ak clovek nechce nahanat kuriera. Posta neutecie
po jednom takomto prispevku sa tu zacnu opat vytahovat "stare hriechy" za ktore sme tu uz boli od chalanov co napisali nasledne prispevky kritizovany ( samozrejme vtedy tiez opravnene, ale myslim ze poukazat na chyby a skritizovat staci vtedy ked sa dana vec stane, nie sa k tomu nasledne po urcitom case opat vracat )
Aby som to upresnil - reklamoval som iba jediný raz, nikdy doteraz som to tu nespomínal a od októbra 2016 čakám na "vyjadrenie dovozcu".
Mám taký dojem, že ak ešte chvíľu vyčkám, odpoveď bude 42
u mňa veľká spokojnosť, doteraz som nemal žiaden problém a objednával som viac krát, pri poslednej objednávke mi chýbala mierka reťaze, s tým, že bolo vo faktúre napísané že mi ju dopošlú, matúš síce trošku na to pozabudol ale po pripomenutí je už mierka doma aj s príjemným darčekom, za čo veľmi pekne ďakujem, keďže práve tieto produkty som mal v pláne vyskúšať takže ma to veľmi potešilo keď som otvoril balík takisto nemôžem povedať krivého slova na rýchlosť komunikácie a riešenie problémov alebo mojich otázok, poradil mi aj pri výbere veľkosti dresu a nohavíc, takže u mňa len pozitívne skúsenosti a občas každý niečo pozabudne alebo pochybí no nie?
...od októbra 2016 čakám na "vyjadrenie dovozcu".:
vieme to prosim doriesit mailom? ( idealne by bolo poslat nam mail na info@ ) ...nech sa snazim akokolvek dopatrat k tomu co sme nedoriesili, bohuzial ani neviem o ktoru objednavku islo. mohlo sa stat ze ak nam dovozca neodpovedal na otazku ktoru sme mu zasielali tak sme na to mohli medzi tym mnozstvom mailov zabudnut.
Pravidlne tu nakupujem a maximalna spokojnost. Super ceny a rychlost, Aj ked bol nejaky problem tak vzdy sa to rychlo vyriesilo a problem sa vzdy riesil v prospech zakaznika. S komunikaciou nikdy nebol problem, hlavne po poslednej objednavke ktora dopadla nadstandardne. Velka vdaka za rychlost, ochotu a ludsky pristup. Je vidiet ze matt je biker a tak k tomu aj pristupuje. za mna 5*
Presne tak
Tiež u Matúša nakupujem už niekoľko rokov a max. spokojnosť. Ak aj nejaký problém občas bol, vždy sa k spokojnosti vyriešil, niekedy aj s malým darčekom . Je to obchod, na ktorého stránky idem vždy ako prvé keď niečo potrebujem. Až keď to nenájdem, hľadám inde a aj to až po Matúšovom potvrdení, že to naozaj nemá. No a to býva málokedy . matt nech sa tebe aj obchodu naďalej darí. Je málo predajcov s takýmto ľudským prístupom
ak nemaju inac urcene v obchodnych podmienkach tak je to zo zakona do 15 dni od prevzatia vrateneho tovaru. samozrejme obchodnik si to nemoze predlzit, len skratit
Napíšem aj ja svoju pozitívnu skúsenosť, nakupujem tu pravidelne a chodievam si po objednané veci osobne, nakoľko nebývam ďaleko, Matúš je ústretový a snaží sa dodať veci čo najrýchlejšie a keď je daný tovar momentálne nedostupný, tak ponúkne väčšinou adekvátnu náhradu a často vo vyššej hodnote ako protihodnotu, samozrejme za vami objednanú cenu. Mal som objednané (okrem iného) bezdúšové ventily cafelatex a nakoľko mi povedal, že sú vypredané, tak mi ponúkol náhradu schvalbe, ktoré stoja o cca 6 € viac, tak ma to celkom potešilo, Matúš držím palce, správny prístup, za mňa s týmto obchodom maximálna spokojnosť
V priebehu 2 dní som kupoval u Matúša veľmo luxusnú kazetu SRAM RED 22 WiFLi 11/32 za najsamlepšiu cenu na zemeguli a SH Ultegru kazetu 11/32 ...cena , rýchlosť dodania, komunikácia absolútne bezkonkurenčná a malé poďakovanie vernemu zákazníkovi ako bónus
Ultegru 11/32?To ti nevadia take velke skoky zubov na poslednych troch koleckach?Ja som mal na chvilu 12-30(10spd) a tym skokom som nevedel prist na svoje.
Je to na CX bike s prevodnikmi 34/46 a dávam všetky lesné cesty co iní na 22/36 a 11/36 kazetach... tam je to nutnosť ak chces s cestným kompaktom jazdiť v lese ... prerátaj prevodový pomer a uvidis aj sám ze ten 32 zubovy pastorok je nevyhnutnosť a skok neriešim . Ja žiaden nepociťujem
Počúvaj ty " peletónový jazdec " , jazdím na cyklokroske , ktorá je ale v cestom set-upe... šotolinové cesty , cesty po zime s kamienkami , beriem ho na " nezmapované cesty " na dovolenky ... nie je určený v mojej hlave " do lesa " , na to mám ďalšie 2-4 biky. Sram je na Karbonové bomba kolieska na cyklokrosku...a budú slúžiť na " vylepšenie " tvojich časov
P.S.: A dvíhaj ***** telefon , bo kávička nebude
P.S.: a Ghost5900 ty mu nelajkuj kkciny , bo ty mi tiež nedvíhaš , asi máš dôvod . Rád by som si s tebou dal ten okruh cez Kojšu a Perlovku , pochopíš rýchlo význam cyklokrosky
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
takže za mňa
Aby som to upresnil - reklamoval som iba jediný raz, nikdy doteraz som to tu nespomínal a od októbra 2016 čakám na "vyjadrenie dovozcu".
Mám taký dojem, že ak ešte chvíľu vyčkám, odpoveď bude 42
vieme to prosim doriesit mailom? ( idealne by bolo poslat nam mail na info@ ) ...nech sa snazim akokolvek dopatrat k tomu co sme nedoriesili, bohuzial ani neviem o ktoru objednavku islo. mohlo sa stat ze ak nam dovozca neodpovedal na otazku ktoru sme mu zasielali tak sme na to mohli medzi tym mnozstvom mailov zabudnut.
Tiež u Matúša nakupujem už niekoľko rokov a max. spokojnosť. Ak aj nejaký problém občas bol, vždy sa k spokojnosti vyriešil, niekedy aj s malým darčekom
matt nech sa tebe aj obchodu naďalej darí. Je málo predajcov s takýmto ľudským prístupom
Dakujem matt
A na aky bike davas ten sram 11/32?
P.S.: A dvíhaj ***** telefon , bo kávička nebude
P.S.: a Ghost5900 ty mu nelajkuj kkciny , bo ty mi tiež nedvíhaš , asi máš dôvod . Rád by som si s tebou dal ten okruh cez Kojšu a Perlovku , pochopíš rýchlo význam cyklokrosky