uplnou nahodou som narazil na stranku http://www.kolokram.sk ked som nechtiac zadal koncovku sk namiesto cz - tak zeby uz aj na Slovensku sme sa dockali priaznivejsich cien pre nas bikerov? ako pozeram, nieco urcite nakupim ale asi az po novom roku kedze do Vianoc by mi to uz tazko prislo
tak pridam aj ja. Zhanal som nove kolesa a cuduj sa svete zohnal som. Inde ma odmietli a neboli ochotni sa bavit alebo riesit. Naopak v Suncycle som sa stretol s ochotou a snahou pomoct. Za mna velky palec hore a urcite este nakupim.
V nedeľu pred polnocou objednané, dnes (utorok) na obed doručené. Spokojnosť a veľká vďaka
matt je možné, že keď som dlhšie nič neobjednával (moc som tej cyklistike nedával, tak už to bude aj pár rôčikov ) moja registrácia vypadla zo systému? Či si len nepamätám pod ktorým mailom som mal registráciu? Ale skúšal som všetky .
mipo13, skús nám poslať mail, malo by sa to dať nejako “oživiť”
p3t3rch, rátam že nejaké nové Oakley modely sa začnú objavovať v priebehu júla...od 1.7. sa mení distribútor pre CR/SR/atd, tak by to mohlo priniesť lepšiu dostupnosť ( ale uvidíme v tejto bláznivej dobe čo z toho bude )
Zdravim matt. Vidim ze na tomto fore culo odpovedas... na moju potvrdenu objednavku 21052518 som info co sa s nou deje 2 tyzdne nedostal, ani na email co som posielal. Tak vyuzijem tuto platformu konkurenta 😎 vdaka
Ono celkovo čo sa týka dostupnosti tovaru ktorý nemáme skladom ale mal by byt teoreticky na skladoch dodávateľov, tak to je v tejto dobe jedna veľká lotéria. Mnohokrat sa stáva že v čase objednávky je ešte čo to v externých skladoch, stačí zopár minút “zaváhať” a už je na sklade 0. Alebo sa naopak opakovane predlžujú/menia termíny kedy majú ten ktorý tovar naskladnit ako to bolo pri tejto dopytovanej položke. Najskôr dátum naskladnenia začiatok júna, potom polovica júna a teraz im tam už “svieti” dátum 28.6. ( a to tiež nedokážem na 100% sľúbiť že to tak bude kým to tu reálne nemáme :/ )
Rovnako aj tovar ktorý mame skladom, tak v mnohých prípadoch sa jedna o zopár kusov a občas to pri niektorých položkách ide ako teple rožky...takze kým stihneme vyfaktúrovať prvé objednávky, prichádzajú nám ďalšie ktoré už nedokážeme vybaviť.
Ale myslím že s týmto sa trápia v dnešnej dobe takmer všetky obchody pomaly vo všetkých odvetviach...chce to len trosku viac trpezlivosti a akési vzájomne porozumenie. Veď aj mne osobne sa podarilo zložit si bike až teraz...
Matus a ako to mate s rezervaciou tovaru. Ak si ho objednam tak sa blokne ten kus na moju objednavku a ponizi sa ti skladova zasoba alebo az ked to vyfakturujes?
Uvediem priklad. Mas na sklade 1 plast XYZ a objedna si ho zakaznik 1, o pol hodinu zakaznik 2 stale vidi ze mas skladom a objedna. ty to o hodinu vyfakturujes a ten 1ks ide len tomu zakaznikovi 1 a cislo 2 ma teda smolu? ci ked si to ten prvy objedna tak druhemu uz svieti 0?
snad som to dobre napisal
scarinko, viem ako to myslis...bohužiaľ na tomto starom systéme to je tak že sa to odráta až po vyfakturovani. Pracuje sa však na novej stránke a tam sa to “odráta” hneď po odoslaní objednávky od zákazníka. Viem že aktuálna situácia nie je ideálna, ale už to musíme s tým starým systémom nejako “doklepat”...
V dnešnej dobe veľmi často ...ale občas sa bohužiaľ stane že na niekoho už nezvýši čo sa však snažíme obratom nejako riešiť a zákazníka informovať. Ale ako píšem, s novou stránkou sa snáď veľa veci urýchli a zjednoduší na oboch stranách ( aj u zákazníka aj u nás ). Len to chce ešte chvíľu počkať kým sa tento rok situácia ako tak ukľudní, aby sme mali čas nabehnúť na novú stránku bez problémov.
Po dlhsej dobe objednavka v suncycle a som velmi spokojny. Nasiel som tam veci ktore su v inych obchodoch nedostupne a ako bonus v suncycle su za vyborne ceny. Komunikacia tiez bez problemov.
No ja mám zase smolu? Chápem že je problém s niektorým druhom tovaru ale aspoň komunikácia keby bola promptnejšia. Ponuka tovaru fajn, no v poslednej dobe začínam strácať trpezlivosť.
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
matt je možné, že keď som dlhšie nič neobjednával (moc som tej cyklistike nedával, tak už to bude aj pár rôčikov
p3t3rch, rátam že nejaké nové Oakley modely sa začnú objavovať v priebehu júla...od 1.7. sa mení distribútor pre CR/SR/atd, tak by to mohlo priniesť lepšiu dostupnosť ( ale uvidíme v tejto bláznivej dobe čo z toho bude )
Ono celkovo čo sa týka dostupnosti tovaru ktorý nemáme skladom ale mal by byt teoreticky na skladoch dodávateľov, tak to je v tejto dobe jedna veľká lotéria. Mnohokrat sa stáva že v čase objednávky je ešte čo to v externých skladoch, stačí zopár minút “zaváhať” a už je na sklade 0. Alebo sa naopak opakovane predlžujú/menia termíny kedy majú ten ktorý tovar naskladnit ako to bolo pri tejto dopytovanej položke. Najskôr dátum naskladnenia začiatok júna, potom polovica júna a teraz im tam už “svieti” dátum 28.6. ( a to tiež nedokážem na 100% sľúbiť že to tak bude kým to tu reálne nemáme :/ )
Rovnako aj tovar ktorý mame skladom, tak v mnohých prípadoch sa jedna o zopár kusov a občas to pri niektorých položkách ide ako teple rožky...takze kým stihneme vyfaktúrovať prvé objednávky, prichádzajú nám ďalšie ktoré už nedokážeme vybaviť.
Ale myslím že s týmto sa trápia v dnešnej dobe takmer všetky obchody pomaly vo všetkých odvetviach...chce to len trosku viac trpezlivosti a akési vzájomne porozumenie. Veď aj mne osobne sa podarilo zložit si bike až teraz...
Uvediem priklad. Mas na sklade 1 plast XYZ a objedna si ho zakaznik 1, o pol hodinu zakaznik 2 stale vidi ze mas skladom a objedna. ty to o hodinu vyfakturujes a ten 1ks ide len tomu zakaznikovi 1 a cislo 2 ma teda smolu? ci ked si to ten prvy objedna tak druhemu uz svieti 0?
snad som to dobre napisal
ako casto fakturujes?
máš odo mňa mail, dík
edit: Za dva dni doma.