uplnou nahodou som narazil na stranku http://www.kolokram.sk ked som nechtiac zadal koncovku sk namiesto cz - tak zeby uz aj na Slovensku sme sa dockali priaznivejsich cien pre nas bikerov? ako pozeram, nieco urcite nakupim ale asi az po novom roku kedze do Vianoc by mi to uz tazko prislo
čo je dlhodobo nedostupne na to nemá význam čakať.... ani srnka vo výrobe netuš,í kedy to expedujú do shopov. to som sa naučil už pred 10timi rokmi
Vďaka za poučenie. Ešte ďalších 10 rokov a možno to napadne konečne aj mňa.
K tovaru ktorý mi bol po objednaní potvrdeny bolo uvedené na sklade za viac ako 14 dní. Čo síce môže byť 15 dní ale aj 15 rokov. Takže nie je tam napísané nedostupné... Ak ak sa to po mesiaci nepodarilo zohnať tak mohlo prísť upozornenie že sa nedá zohnať a perspektíva tiež žiadna. A objednávka sa mohla zrušiť a mohol som zháňať niečo iné a niekde inde...
[quote="@1770207"]rtl, je mi luto danej situacie, ale bohuzial momentalne tovar naozaj nie je :/ Pozrel som tie objednavky a dve z troch poloziek v tych objednavkach maju dlhodobo dostupnost "viac ako 14 dní - tovar NIE je podľa informácii dodavateľov momentálne dostupný na ich skladoch a aktuálne nevieme poskytnúť presný termín naskladnenia tohoto tovaru." Objednane u dovozcoch to mame, ale kedy nam to pride netusia momentalne asi ani oni. A len tak cvicne som preklikal teraz viacere vacsie eshopy a rovnako som ten tovar nenasiel u nikoho. A ked uz napr take plaste Schwalbe dlhodobo nemaju ani nemecke eshopy, tak k nam sa to tiez tazko dostane :/ Chapem ze ludia chcu jazdit rovnako tak ako my by sme chceli vybavovat vsetky objednavky...len vsetci musime pochopit aka je doba a dufat ze sa to casom utrasie
Aké je doba viem. Až na to ze na eshope pri tovare treba zrušiť na sklade za viac ako 14 dní a napísať dlhodobo nedostupné a podobne v potvrdení objednávky zrušiť čakajúce na tovar a navrhnúť zrušenie objednávky. V inom eshope čakanie na tovar znamená že tovar už je na ceste k nim...
Takže týmto navrhujem zrušenie oboch objednavok
p3t3rch, pracuje sa na nom, v podstate katalog a podobne veci su do neho uz "preklopene", este to bude chciet doladit niektore veci, potestovat a dufame ze do hlavnej sezony uz pojdeme na nom ( cca marec )
Po dlhšom čase som zavítal na tento eshop lebo hľadám pár vecí a pozerám že nič sa nezmenilo a to niekoľkoročné ,,dolaďovanie´´ nového systému a eshopu asi stále prebieha
a napriek tomu u mna stale k uplnej spokojnosti. nejak som si nevsimol ze by to zanechalo nejake nasledky na mojom biku alebo na dodanom tovare s ktorymi som absolutne spokojny. hold niektori jazdia na bicykloch a niektori na dizajne stranok. kazdy ako mu chuti
Ano pani, je to bohuzial tak, termin sa nestihol a tak ako stale nemaju zakaznici "customer friendly" stranku, tak my stale nemame prepracovany system ktory by nam odlahcil mnozstvo prace. Mrzi ma to tak za zakaznikov ako aj nas. Rozpisovat sa tu o "utrapach" nechcem, ale v skratke...dali sme na dobre odporucania a trosku sa to zmenilo na nekonecny pribeh. Cokolvek chcem/e na novej stranke/systeme zmenit/pridat atd, tak to trva neumerne dlho. Termin uz radsej nechcem ani pisat, ale napisem tak ze je to stale v procese...uz nam nezostava nic ine ako zatat zuby, obrnit sa nervami a nejako to dobojovat ( snad do zdarneho konca )...
one man show :-/ popis tovaru biedny (hlavne ak sa menia medziročne diely od výrobcov), nevymazané položky ktoré už dávno nie sú na trhu, .neprepojenie na sklad ? nejde poslať do balíkomatu ..PITA , zamrznuté v časopriestore...zo 2 krát som išiel cez PE, zháňal som prilbu - prevàdzka zamknutá, asi matt balil balíky v pivnici. Dnes preferujem 2-3 nemecké shopy a mtbiker
@marp , to tu už bolo a stále ta to dokola baví A čo keď je to v podstate “one man show”, tak to mame nadstavené a nikdy sme nechceli byt ziaden “supermarket”. Ak preferujes roky iné eshopy a si spokojný, nechápem prečo máš potrebu sa sem vracať stále s tým istým dokola.
preferujem iné, znamená len to že nakúpim sem-tam aj u teba.
Ty sám sľubuješ čo splniť nevieš. Je to tvoj biznis.
Ja len nevidím, že by sa to posúvalo v prospech zákazníkov. Niekomu to nevadí, iným áno. Neomieľam tu niečo dokola, to mi nepodsúvaj
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
Vďaka za poučenie. Ešte ďalších 10 rokov a možno to napadne konečne aj mňa.
K tovaru ktorý mi bol po objednaní potvrdeny bolo uvedené na sklade za viac ako 14 dní. Čo síce môže byť 15 dní ale aj 15 rokov. Takže nie je tam napísané nedostupné... Ak ak sa to po mesiaci nepodarilo zohnať tak mohlo prísť upozornenie že sa nedá zohnať a perspektíva tiež žiadna. A objednávka sa mohla zrušiť a mohol som zháňať niečo iné a niekde inde...
Aké je doba viem. Až na to ze na eshope pri tovare treba zrušiť na sklade za viac ako 14 dní a napísať dlhodobo nedostupné a podobne v potvrdení objednávky zrušiť čakajúce na tovar a navrhnúť zrušenie objednávky. V inom eshope čakanie na tovar znamená že tovar už je na ceste k nim...
Takže týmto navrhujem zrušenie oboch objednavok
Ty sám sľubuješ čo splniť nevieš. Je to tvoj biznis.
Ja len nevidím, že by sa to posúvalo v prospech zákazníkov. Niekomu to nevadí, iným áno. Neomieľam tu niečo dokola, to mi nepodsúvaj