Dobrý deň.
Bohužiaľ, ja mám s kolokram.sk zatiaľ len negatívne skúsenosti. 19.4.09 som si objednal 5 položiek. 23.4. boli odoslané a do dovch dní som tie veci mal doma. ALE, dve veci boli iné ako som si objednal. Koknrétne- miesto kladiek Pells s keramickými ložiskami mi boli dodané nejaké noname kladky s ložiskami oceľovými, miesto 2x
plášť Michelin XC Dry 2 boli dodané Michelin XCR Dry 2 UST. Volal som p. Sýkorovi, že mi zamenili tovar. Najprv mi povedal, že to sú tie kladky, len vyzerajú inak. Po dôslednej argumentácii, že na stránke výrobcu je iný obrázok a hlavne, že miesto keramických majú oceľové ložiská sľúbil, že sa opýta kolegu, ktorý to dováža čo sa stalo a dá mi vedieť. Hovorím si, fajn, seriózny prístup. Nezavolal. Asi zabudol. Musel som po dvoch dňoch ja volať, čo s tým je. Dozvedel som sa, že kolega
plášte zamenil svojvoľne, lebo XC- čka neboli na sklade a že s kladkami Pells je momentálne problém preto tiež svojvoľne zobral dodnesdeň neviem odkiaľ kladky mne neznámeho výrobcu. Nakoľko som trpezlivý človek, nezvýšil som hlas, len sme sa zhodli , že takto sa to nerobí, že sa treba opýtať zákazníka, či súhlasí so zámenou. Ospravedlnil sa a dohodli sme sa, že nesprávny tovar pošlem naspäť a obratom mi pošlú správne plášte, ktoré už majú na sklade. Objednávku kladiek som zrušil a objednal si medzičasom dostupné KCNC. Včera mi prišli kladky KCNC. Tešil som sa ako malé decko. Zbytočne. Po otvorení obálky som zistil, že tentokrát už trafili výrobcu ale znova mi poslali kladky s oceľovými ložiskami miesto keramických pričom na faktúre sú uvedené keramické (ide mi hlavne o ten cenový rozdiel). Ja som naozaj trpezlivý človek, ale toto je trochu silná káva aj na mňa. Nasledoval znova telefonát p. Sýkorovi. Dohodli sme sa, že mi pošle peniaze na účet a ja pošlem kladky do suncycle. Objednávku som zrušil s tým, že si ich radšej zoženiem inde. Plus som sa dpzvedel, vraj im z ČR posielajú cca. 30 pc. nesprávneho tovaru. Na otázku, či to niekto kontroluje a porovnáva predtým ako sa tovar pošle zákazníkovi som nedostal jednoznačnú odpoveď. A ako dopadla výmena plášťov? Zatiaľ nijak. Doteraz ich nemám, iba som po telefonáte s p. Sýkorom zistil, že sa vraj stratili niekde na pošte. Vždy som dostal odpoveď, že skúsi zistiť čo s nimi je a zavolá mi. Nikdy nezavolal a nič konkrétne nezistil. Posledne som mu volal včera. To isté. Už si začínam pripadať ako hlupák. Chcel som zrušiť aj objednávku plášťov, ale vraj sú na ceste a aby som počkal. Tak čakám. Ale pomaly ale isto ma to prestáva baviť a uvažujem, že ak niekedy prídu, tak si ich na pošte jednoducho neprevezmem. Neviem aký je Váš názor, ale podľa mňa sa takto business nerobí.