patooo, skutocne som doteraz nevedel preco ti az tak lezim v zaludku a aspon som teraz trosku v obraze. dovolil som si pozriet v systeme tvoje objednvky z tohoto roka a o to viac tvojmu prispevku nerozumiem. vsetky objednavky boli odoslane hned na druhy den od objednavky az na dve kde sa to zdrzalo o dva dni tym ze pri jednej sme zapletali
kolesa a pri druhej sme vzajomne komunikovali ohladom farebneho prevedenia tovaru a jeho alternativy. vsetky objednavky vsak boli odoslane nacas, da sa povedat obratom, cize termin dorucenia nasledne mohla predlzit iba prepravna spolocnost/posta. ak sa tu chceme dalej dotahovat tak ta poprosim aby si mi dovolil tu verejne predkladat dokazy o danych objednavkach. A ano, mohla sa stat urcita chyba v doruceni, ale na to sa v objednavkach ma vyplnat fakturacna a aj dodacia adresa ( ak je rozdielna ) a nie pisat ju do poznamky. mozno nevies, ale vzdy sa snazim ku kazemu zakaznikovi spravat koretne a ak nieco pokazim, snazim sa to cim skor napravit.
na uvod, absolutne mi nelezis v zaludku ty, ani ziadny iny predajca a uprimne mi je jedno, ci pride nejaky dalsi eshop alebo nie, ale ty si s tym celkom problem mal
k objednavkam
posledna objednavka - deklarovana omotavka, ktora bola skladom, skladom nebola a bola mi ponuknuta drahsia varianta, uprava vyslednej sumy som sa dozvedel az od kuriera
predposledna realizovana - objednane kolesa, ktore boli skladom, skladom neboli, komunikacia z tvojej strany bola, po vzajomnej komunikacie boli kolesa zaslane, to ze to posrala kurierska spolocnost a dorucili to inam, mna ako koncoveho zakaznika netrapi, cize zbytocne predlzenie
sam na seba som realizoval 3 objednavky tento rok, 2x som sa pripojil k znamemu, z toho som mal raz problem aj tam
- z minulosti - v poznamke uvedene dodanie galuskoveho ventilu, aky bol dodany ? Auto ventil .. dodany iny tovar ako bol objednany ( ano bol vyssia kategoria ), ale ide o princip ..
Balik zo suncycle je tak trochu ako kindervajce, clovek vie, ze vo vnutri budu
komponenty na bike, no nikdy nevie na 100 % ake presne to budu ..
Ja nepopieram Tvoju snahu riesit problemy, ked uz sa nieco poserie, to si precitaj este raz aj v tej predchadzajucej reakcii. Stale dookola sa tu vytahuju tie iste problemy a nie ste schopni sa z nich poucit
- tovar na skalde skladom nie je
- citanie poznamok v objednavkach
- zasielanie tovaru bez upozornenia vopred
Ste ok eshop, k tomu aby ste boli fakt top, vam chyba malo, trosku vylepsit tu komunikaciu a informovat o planovanych zmenach, ked to nestihate, tak tam dajte brigadnika, ktory bude odpovedat na maily, pripadne bude zdvihat telefony .. Nejdem Ti hovorit co a ako mas robit, ty si podnikatel .. sam vies, len sa poucte z chyb, ktore sa opakuju, uz nejaky ten rok ..