Nezvyknem nejako hodnotit obchody, pretoze sa snazim byt chapavy a trpezlivy, ale v tomto pripade musim, kedze tento e-shop som si vybral aj na zaklade vela kladnych reakcii v tomto vlakne.
Objednavku som robil 16.06. O dva dni neskor som pisal mail so ziadostou o zmenu v objednavke, chcel som ine plaste a dohodil som tam pedale. Celkovo islo o objednavku za necelych 250 EUR. Tovar mi poslali 19.06. (piatok) a v pondelok ho kurier priniesol. Medzitym mi prisiel mail o odoslani s dodatkom aby som si skontroloval
kazetu - objednal som XT a mali ich mat pomiesane s SLX. Ano, prisla mi nespravna SLX kazeta. Bral som to v pohode, ved ma aj vopred upozornili. Ale problem bol aj s klukami, ktore som chcel 38/26, prisli mi 38/24. Vtedy zacala byt aj komunikacia zdlhavejsia, 1 mail za den... Mal som moznost tovar vratit, ale ked som si predstavil kolko potrva kym im to poslem a kym sa mi vratia peniaze a nasledne to objednavat inde, tak som suhlasil ze
kluky si necham a ze by som si dokupil 26z prevodnik, ktory by mi poslali spolu s XT kazetou. Tak som poslal kazetu nazad (dalsie moje naklady na postovne aj ked to nebola moja vina) a cakal som kym naskladnia prevodnika ze mi to poslu spolu. 29.06. im mal prist prevodnik. Kedze sa do 01.07. nic nedialo, pisal som a vraj na druhy den im pridu a posielaju. 03.07. prisiel kurier, som sa potesil ze konecne budem mat vsetko na poriadku, to co som si objednal, a tak som zostal zaskoceny ked v bublinkovej obalke bola len XT kazeta. Fakt som na to chvilu neveriacky pozeral, rozbalil kazetu ci ten
prevodnik nieje niekde schovany, no nebol...
Pisal som okamzite mail, uz som bol teda dost vytoceny, prisla odpoved ze im prevodnik stale nedosiel a tak poslali len kazetu. Ze mi ho doposlu hned ako dorazi. Na to som uz nemal chut reagovat, prevodnik nedorazil doteraz a tak som si ho pred par dnami kupil inde.
No ale v principe to bol moj najhorsi nakup cez internet celkovo a to neprehanam. Ja tam nakupovat uz nebudem, pretoze ked si nieco objednam, tak chcem to co si objednam a chcem to co najskor. Beriem ze chyby sa stavaju, urcite aj mne, ale toto bolo uz moc.