Lokalizácia
Formulár sa odosiela
iný je o triedu vyšší, nižší alebo úplne odveci
Zobraziť komentár 10.10.2010 - 08:42:40
00
U mna uz dvakrat o triedu vyssi ;) - k spokojnosti :).
Zobraziť komentár 10.10.2010 - 15:31:29
00
robil som jedinu objednavku a asi aj stacilo : z 3 veci boli 2 zle - riaditka poslali iny typ (okrem toho drahsie cca o 20 €), hlavove zlozenie doslo bez lozisk... Sice je fajn, ze to potom zreklamovali, ale preco by som mal chodit na postu a platit z vlastnych penaze balik naspat do firmy ? Cakal som, ze za ich lajdackost dostanem aspon nejaku drobnost v cene postovneho za vratenie balika, ale nic sa nekonalo... :finger:
Zobraziť komentár 10.10.2010 - 19:21:28
00
marp, keby si sa opýtal podla mňa ti výjdu v ústrety :) tak ako mne Ešte zlepšiť kontrolu odoslaného tovaru a porovnať s objednávkovým formulárom a nemám žiadny problém. Ja som zatiaľ s týmto obchodom spokojný.
Zobraziť komentár 10.10.2010 - 21:48:35
00
Alebo keby si marp zbehol do Partizanskeho tam by si vložil do krabice to čo chce kupiť a poslal na svoju adresu tak je dosť pravdepodobne, že by mal objednavku v poriadku. Ale kedže bol lenivý tak sa nemože čudovať, že to predajca neurobil za neho.
Zobraziť komentár 10.10.2010 - 22:33:26
00
Ja som raz objednával ale všetko prišlo ako malo a aj rýchlo :) zatial som spokojný :y: :y: ale dúfam že stránka už čoskoro bude v poriadku ;)
Zobraziť komentár 10.10.2010 - 23:01:06
00
mirec : tvojmu mailu nerozumiem. :tmi:

Inak sorry, ale na com si ma dat e-shop zalezat, ak nie na elementarnej kontrole objednavky a obsahu zasielky ? Argumenty typu - mame toho vela, nestihame, blabla su od veci.
Zobraziť komentár 10.10.2010 - 23:37:30
00
Asi nejaky skriatok zauradoval, pretoze objednaval som X krat a vzdy doslo vsetko v poriadku. Co si najviac cenim je komunikacia. Ked napisu ze odoslane tak je odoslane. Ak nieco nemaju napisu. Za ceny ake ponukaju sa oplati mat trosku trpezlivosti a pockat. Takze za mna :y:
Zobraziť komentár 11.10.2010 - 10:17:36
00
Ja som tiež absolútne spokojný s týmto obchodom, len škoda že nejaký chudák nemá čo robiť a furt napadá túto stránku. Konkurencia je silná ale toto?
Zobraziť komentár 11.10.2010 - 10:55:54
00
Tiez by som si rad cenil komunikaciu, ale 2 tyzdne bez odpovede na mail a nemoznost dovolat sa na tel. cislo na stranke mi zrovna ako oceneniahodna komunikacia nepripada. Chapem ze technicke problemy sa vyskytnut mozu, ale neviem ako suvisia so zdvihanim telefonu.

Co sa tyka castych hackov stranky, nejde urcite o zameranie sa na "suncycle.sk", ide o pracu robotov ktorim je srdecne jedno co na stranke je a stranka bude hackovana pri kazdom najazde robota dovtedy, pokial sa Mattovi nepodari najst dieru/y ktoru pre modifikaciu pouzivaju.

Bohuzial, nechat stranku v takomto stave 2 dni, tiez moc nesvedci o doveryhodnosti a profesionalnom pristupe prevadzkovatela.
Zobraziť komentár 11.10.2010 - 11:02:15
00
sak bol vikend ne? :rofl:

inak ja som tusim dva krat musel objednavku zrusit a objednat od konkurencie, lebo mi neboli schopny dodat to co som si objednal.
chyba tam aktualny stav na sklade. to by moc pomohlo pri objednavani.
Zobraziť komentár 11.10.2010 - 11:21:54
00
Stranka uz opat funguje. Aj mailova komunikacia tiez : Odpoved s per tyzdna.
Dufam, ze uz budu bez problemov fungovat. Ved sviatky sa blizia :D
Zobraziť komentár 11.10.2010 - 14:03:27
00
Co sa tyka castych hackov stranky, nejde urcite o zameranie sa na "suncycle.sk", ide o pracu robotov ktorim je srdecne jedno co na stranke je a stranka bude hackovana pri kazdom najazde robota dovtedy, pokial sa Mattovi nepodari najst dieru/y ktoru pre modifikaciu pouzivaju.

na toto som sa pýtal.. buď len je na nejakom zozname alebo tam má vážnu dieru, ktorú iné obchody nemajú..
Zobraziť komentár 11.10.2010 - 14:57:11
00
Asi nejaky skriatok zauradoval, pretoze objednaval som X krat a vzdy doslo vsetko v poriadku. Co si najviac cenim je komunikacia. Ked napisu ze odoslane tak je odoslane. Ak nieco nemaju napisu. Za ceny ake ponukaju sa oplati mat trosku trpezlivosti a pockat. Takze za mna :y:
Presne tak. A ja mám ešte tú výhodu, že si po tovar aj osobne odbehnem a ešte ušetrím aj na poštovnom :cash: :cash: :cash:
Zobraziť komentár 11.10.2010 - 15:27:57
00
Stranka uz opat funguje.

Nemyslim...

Prílohy:

suncycle.jpg
suncycle.jpg 36.39 KiB Otvoriť v novom okne thumb_up0thumb_down

Zobraziť komentár 11.10.2010 - 15:34:44
00

Výber z produktov

Prejsť do shopu (Komponenty)
keyboard_arrow_up