Lokalizácia
Formulár sa odosiela
co take maju na kolokrame co inde nie ? to je ako z amd ckom stale je napitchu a stale ho chcem .... :rofl:
Zobraziť komentár 30.12.2010 - 03:28:05
00
cez operu mi to normalne ide akurat nesmiem ist cez gugl

pre boha kto by uz otvaral stranky cez gugl? ved rovno napisem adresu alebo to mam ulozene v oblubenych nie?
co take maju na kolokrame co inde nie ?

no nejde ani tak o tovar ale skor o:
1. je to "nas" slovensky obchod
2. v poslednom case maju lepsie ceny v porovnani so vsetkymi ceskymi shopmi (teda aspon na tych veciach co zaujimali mna) - a to ja asi to naj.
Zobraziť komentár 30.12.2010 - 08:47:34
00
co take maju na kolokrame co inde nie ? to je ako z amd ckom stale je napitchu a stale ho chcem .... :rofl:

hlavne pristup a ceny
Zobraziť komentár 30.12.2010 - 08:56:41
00
ja by som len doplnil ze Matus ma niekedy resp. vacsinou aj lepsie ceny ako napr. CRC alebo bike-discount.de, a to nehvorim o pristupe
Zobraziť komentár 30.12.2010 - 16:26:35
00
No neviem ci cykloobchod.sk je origo slovensky ale dal som si veci do kosika na suncycle aj na cykloobchod ma to vyslo o 50e lacnejsie, ale urcite aj suncycle ma dobre ceny a kvalitne sluzby
Zobraziť komentár 30.12.2010 - 16:57:22
00
No ja zasa co nakupujem tak vzdy pozeram oba obchody a suncycle je lacnejsi skoro v kazdej polozke...

Len ma stve ta "nedostupnost" stale mi to vyhadzuje nejake utoky...
S tym by mal Matt niece uz konecne robit, lebo tak straca novych zakaznikov...
Zobraziť komentár 30.12.2010 - 18:57:11
00
no ja som chcel objednávať zo suncycle zapletené kolesa fulcrum RM5 cena 155 €.
pozrel som na kupkole a pri súčasnom kurze to vyšlo 145 €...+ dalsie veci boli taktiez lacnejsie.
Zobraziť komentár 31.12.2010 - 10:12:05
00
Co sa tyka kupkola,mas mozna pravdu ze niektori tovar je tam lacnejsi.Skus si ale pripocitat este postovny priplatok s cz minimum 10 eur.Je len a len na tebe kde sa rozhodnes minut prachy.

P.S.2 krat meraj a raz paraj!?
Zobraziť komentár 31.12.2010 - 16:17:58
00
kupkolo je lacnejšie, asi najlacnejšie zo všetkých shopov (ono preto sú tak oblúbený u bikerov a "oblúbený" u konkurencie)
pošlú vždy to čo objednáš do 24hod. ak je to skladom (aktuálnosť skladových zásob zatial sedí), ak to stihnú dať na poštu pred 17tou tak na druhý deň si idem pre balík na poštu.. celé to ovšem platí pre ČR, objednávky na slovensko sú občas divoké (nevýhodný kurz proti banke, slabšia odozva v odosielaní, dlhá dodávka ktorá je ale prevažne vinou SK pošty..) v podstate to doručenie platí pre väčšinu CZ shopov, ale to je celé na pošte, kde slovenská funguje trochu inak..

každopádne v cenách až tak priepastný rozdiel nieje, skôr objednávam podla skladových zásob..
Zobraziť komentár 31.12.2010 - 16:26:01
00
zasielky mi chodia do Starého Hrozenkova hned pri hraniciach 8), takže z Trenčína na moravu to mám pár kilometrov, ..takže poštovné hradené vrámci ČR, a väčšinou objednávame viacerí.
Teraz som robil väčšiu objednávku a ak by som porovnoval objednávku so suncyclu, tak som ušetril min 30-40 eur.
Tým nechcem povedať že okrem kupkola nič iné neexistuje.Na druhej strane, minule som kúpil u matta plašte IRC mythos II., inde v čekých a slov. e-shopoch sa nedali zohnať...

takže ako píše craobs, pre nás prihraničných je to výhodné...

Naposledy upravil colonel dňa 31.12.2010 - 18:18:18, celkovo upravené 1 krát.

Zobraziť komentár 31.12.2010 - 16:31:07
00
Tohto roku som prvy raz vyuzil sluzby internetoveho obchodu, aj na zaklade tohto fora som sa rozhodol pre suncycle a bola max. spokojnost.

Kazdopadne musim priznat, ze v sucasnosti uvazujem nad objednavkou z bike-discount.de. Sirsia ponuka oblecenia + niektore doplnky som v suncycle nenasiel, ale najme to, ze asi posledne 2 mesiace sa marne pokusam dostat na stranku. Jeden cas sa to rozbehlo, ale teraz to opat vypisuje, ze tato stranka moze ohrozit pc a dalej ma to nepusti, nech robim co robim a pouzijem akykolvek prehliadac. Neviete co s tym stale je ? Alebo je problem u mna?
Zobraziť komentár 31.12.2010 - 17:45:26
00
Ja používam Google Chrome, idem na stránku, zaškrknem
Som si vedomý, že návšteva tejto stránky môže poškodiť môj počítač.
a idem ďalej bez problémov... Na firefoxe je vpravo dole dosť malým napísane ignorovať toto upozornenie...
Zobraziť komentár 31.12.2010 - 18:02:29
00
hej asi jediny sposob na teraz ako sa dostat na tu stranku ....
Zobraziť komentár 03.01.2011 - 07:55:45
00
Ja používam Google Chrome, idem na stránku, zaškrknem a idem ďalej bez problémov... Na firefoxe je vpravo dole dosť malým napísane ignorovať toto upozornenie...

Ja som predtým mal Firefox a tiež mi furt vyhadzovalo škodlivá stránka. Ale ked začal som používať operu a na tej to ide bezproblémov. Vyskušaj operu a uvidíš.
Zobraziť komentár 03.01.2011 - 10:52:33
00
momentalne suncycle uplne nedostupny z dovodu aktualizacie
Zobraziť komentár 03.01.2011 - 10:57:04
00

Výber z produktov

Prejsť do shopu (Komponenty)
keyboard_arrow_up