Lokalizácia
Formulár sa odosiela
vy ste iný paranojici. počkám týždeň a píšem a nie po jednom - dvoch dňoch :fubar: že pre istotu. byť vašou ženskou tak vás asi ....
Zobraziť komentár 07.06.2011 - 20:34:44
00
presne, každý by chcel dobre že nie všetko ihneď a včera už nebolo neskoro
Zobraziť komentár 08.06.2011 - 19:10:32
00
dnes dorazili plášte Michelin Lithium 2, samozrejme poštári len rozdávajú lístočky s informáciou o uložení zásielky. Ani sa nenamáhajú zazvoniť či je niekto doma! :punch:
Zobraziť komentár 09.06.2011 - 21:22:46
00
K tým poštárom/kam: U nás v BA je taká situácia, že pošta znižuje stavy a pridáva prácu. Takže treba aj trošku tolerancie. Samotní "listonoši" za to nemôžu, ale ich zamestnávateľ. Možno aj u vás je to tak... Nie že by som chcel obhajovať SP, no obvykle si to zlíznu tí dole.
Zobraziť komentár 09.06.2011 - 21:30:15
00
už dlhšie sledujem ž e poštári len nafasujú lístky , ktoré rozdávajú. Slovenská pošta chce aby si ľuadia pre balíky chodili osobne na poštu. Lenže keď to pojde takto ďalej, tak sa ľuďom možno za 3 ušetrené eurá chodiť na poštu, ale nechajú si to doručiť kuriérskou službou priamo domov. Navyše Vám zavolajú či ste doma. Mám skusenosti že zásielku mi po telefonickom rozhovore doručili na miesto ktoré som zadal. Napr. v praci.
Zobraziť komentár 09.06.2011 - 21:43:55
00
Raz za čas sa nájdu aj svetlé výnimky.
Minule som išiel cez Rajecké Teplice a poštárka mala na tom yellow biku nakladené zo 3 balíky, jeden dokonca o veľkosti riaditok :!:
Zobraziť komentár 09.06.2011 - 21:54:40
00
Zdravim, tento obchod mi bol odporuceny, maju fajn ceny ale...

Uplne zly e-shop. Urobil som objednavku s tym ze sa nechcem zaregistrovat, tak som nezadaval prihlasovacie heslo. K objednavke mi priadlo 3€ postovne napriek tomu zev obchodnych podmienkach bolo ze by som nemal platiti ziadne, resp. mat moznost vyberu, absolutne ziadna moznost sposobu platby. tak som cakal ze ma to s tym oboznami aspon v emaili potvrdzujucom objenavku a nic. Tak ze tam reku zavolam a odohdneme to.

No a tu nasleduje druha vytka: Na cislo co je uvedene na stranke, ci v maily sa absolutne neda dovolat, stale hlasi ako obsadene - resp. mozno ako nepouzivane cislo (lebo ked je obsadene telefon mi ukazuje "number busy" a tu mi to neukazuje).
Zobraziť komentár 10.06.2011 - 12:38:56
00
038 749 9221 tu mas nove cislo a mail [email protected]
Zobraziť komentár 10.06.2011 - 12:42:54
00
napisem snad uz naposledy...system aj stranka sa preraba, snad to bude coskoro fungovat ako ma. to ze je ta stranka ZLA viem aj sam, preto sa na tom pracuje. na novej stranke bude aj nove tel.cislo a vsetky kontakty. bohuzial nemozem za to ze clovek ktory mal tu predoslu verziu dokoncit na to akosi nemal cas ( a teda nema cas ani zmenit cislo na stranke ) a pre istotu ten co teraz preraba cely system skoncil v nemocnici kde nema pristup na normalny internet...jednoducho ked sa dari, tak sa dari. a nemusite sa bat, ja som ten uplne prvy kto nie je spokojny s aktualnou strankou a systemom na ktorom to slape
Zobraziť komentár 10.06.2011 - 12:54:30
00
ok, diky za promptnu odpoved
Zobraziť komentár 10.06.2011 - 13:18:27
00
treba ešte chvíľočku strpenia ;) ... bohužiaľ zdravie si nevyberá :?: ...
Zobraziť komentár 10.06.2011 - 14:43:40
00
Ja mam len dobre skusenosti, takze treba chvilu vydrzat :) .. pristup tohto obchodu je na urovni zahranicnych solidnych shopov a na Slovensku sa to velmi nevidi, takze si musime suncycle.sk drzat (ak nezvysi ceny, teda :lol: )
Zobraziť komentár 10.06.2011 - 14:53:34
00
výborne skusenosti mám aj ja poštu neriešim pre tovar si chodim osobne ak niečo treba
Zobraziť komentár 10.06.2011 - 15:05:25
00
Zdravím. Takže moja skúsenosť s týmto shopom je výborná.
Tovar došiel po týždni čo je podla mna OK a namiesto kazety HG-50 potešila IG-61
a namiesto najlacnejšich doštičiek Alligator originál Shimano.
Vďaka Matt a niektorých nedočkavých (hundrošov)musiš pretrpieť.
Zobraziť komentár 10.06.2011 - 16:01:55
00
Tak vsetko sa podarilo a balik dnes prisiel EMS kurierom, aj ked somkvoli tomu musel na hodinku odist z roboty, prebrat zasielku a ist spat...
Namiesto supravy Continental dusa+puzdro+montpaky, prisla dusa+montpaky a miesto puzdra, podsedlova tasticka Fizik velkost S (akurat sa do nej dusa vojde). Rovnaku mam na cestnom, len velkost XS, cize spokojnost :-) Horsie dopadlo vazenie sedlovky FSA SL-250 (280g namiesto pisanych 250g, aj tak som vsak 100g usetril :-D oproti starej) a kolies Mavic Crossride UB, ktore maju namiesto pisanych 1750g az 1930g (1805 bez upinakov). Nechapem tu velku odchylku, kedze aj vyrobca ma na stranke 1700g! Takto sa tieto kolesa, ktore na prvy pohlad vyzeraju ako bezkonkurencne v pomere cena/vaha, dostavaju na uroven podobnych kolies, medzi ktorymi som vyberal podla popisu vahy (Shimano WH0M565 1920g, Mavic XM317 na Deore alebo XT, 2020 resp. 1960g).
Inak vsetko vybavene k mojej spokojnosti :y: . Prajem mnozstvo rovnako spokojnych zakaznikov a hlavne perfektne spravenu web stranku ;-)
Zobraziť komentár 10.06.2011 - 20:41:21
00

Výber z produktov

Prejsť do shopu (Komponenty)
keyboard_arrow_up