Lokalizácia
Formulár sa odosiela
Takže takto je to ! :D Tak potom som ticho teda, to som nevedel o takýchto sympatiách :P
Zobraziť komentár 11.07.2011 - 22:46:48
00
heh ja sa musim pochvalit objednal som si dve veci (stahovak na kazetu a gripy) to bolo 17.5 potom prislo par mailov ze sa to vybavuje tak niekde zaciatkom juna som s nimi volal ze sa to odosle a odvtedy nic , ani telefon neberu tak neviem :D
celkom dlha doba :-) bo sak boli prec ako som cital na stranke :-(

EDIT: tak som si spravil novu objednavku a v poznamke som im pripomenul tu staru ale som sa sekol s datumom a miesto 17.5 som dal 15.7 :D ale tak hadam si to tu matt precita a ked aj nie tak im hadam dojde ze niesom z buducnosti :D

EDIT2: tak som z mailu ohladom novej objednavky zistil, ze balik zrejme zneskodnili ludia z posty. nejaky zakerny postar mal zrejme zly den :D

inak ako to vlastne je ked posta strati balik? v pripade ze nebol poisteny?

Naposledy upravil nemesishard dňa 12.07.2011 - 23:12:03, celkovo upravené 2 krát.

Zobraziť komentár 12.07.2011 - 14:05:10
00
Tak, dnes mám osobnú skúsenosť s obchodom aj ja :) V neďelu naobed objednané, večer pomailované (dal som zlý spôsob platby, tak sa to vyriešilo), v pondelok odoslané a dnes som si bol preto na pošte.. Všetko úplne bez problémov, až na tú poštu, ktorá ma naštvala tým že mi len hodili papierik. Matt : inde už neobjednávam :) :y:
Zobraziť komentár 12.07.2011 - 14:21:12
00
tiez davam :y: nech sa dari Suncycle timu.
Zobraziť komentár 15.07.2011 - 16:36:14
00
prislo takmer vsetko (az na nejake mazadlo objednane kvoli sume pre dosiahnutie hranice nulovej platby za postovne).
Napriek tomu prisiel balik za nizsiu sumu ako 130 eur bez fakturovanej uhrady za postovne, co je pekne gesto.
Spokojnost
:y:
Zobraziť komentár 15.07.2011 - 23:35:19
00
tak ako pri minulej objednavke, aj v dnesnej zasielke prisla vecsina veci ina ako bola objedana, pricom mi bolo prislubene, ze pokial nebude nieco skladom alebo bude skladom podobne objednanemu tak daju vopred vediet(a poslu az po dohode), co sa bohuzial ale nestalo (opäť) |(

obchod fajn, ceny taktiez viac nez dobre, pristup dobry, dodanie vcelku aj rychle, ale ta komunikacia so zakaznikom pri zmene objednaneho tovaru a pod. tu opakovane chyba.. predislo by sa tym zbytocne pripadnym komplikaciam.. :!: tot len moje odporucanie na com by sa dalo este zapracovat zo strany zakaznika..

edit// ako vzdy je zaujem riesit vzniknuty problem k spokojnosti zakaznika(co kvitujem).. len ci by nebolo radsej lepsie tomu predist(k este vecsej spokojnosti zakaznika a hlavne sa vyhnut vzniknutym situaciam.. chapem ale ze je sezona a tusim mali prednedavnom dovolenku a v zhone sa robia potom taketo chyby).. diki matt za tovar a zaujem riesit problemy promptne ;)
Zobraziť komentár 18.07.2011 - 16:07:29
00
tak ako pri minulej objednavke, aj v dnesnej zasielke prisla vecsina veci ina ako bola objedana

To ako ti poslali nieco ine ako si ty chcel?Tomu teda nechapem,objednam si jednu vec a pride mi ina?? :o
Zobraziť komentár 19.07.2011 - 22:31:08
00
Nuz veru to stava :) Objednas kazetu SLX a pride XT ;) reklamovat to rozhodne nemienim :) Matus dik :handshake:
Zobraziť komentár 20.07.2011 - 06:08:27
00
tak to ja som asi uz jaky smoliar :D
ako som vyssie pisal o mojej objednavke tak som spravil tu reobjednavku a aj ta stale nieje doma :D
a to som sa spoliehal na kuriersku sluzbu ze to bude ok :D
ale bohuzial ani telefon ani mail jaksi nefunguju tak ja uz neviem
ale citam ze od zajtra maju aj inventuru tak to si asi zas pockam dalsi mesiac :D
ztakze to uz bude potom 3 mesiace na objednavku u mna :D
Zobraziť komentár 20.07.2011 - 12:57:40
00
mail funguje tak ako ma, na vsetky maily osobne odpovedam v case max 12-24hod od dorucenia, niekedy aj obratom, ale zase nemozem pri tom sediet cely den.

co sa tyka telefonu, tu priznavam ze vsetko neklape ako ma, ale prosim skuste pochopit ze sa snazime vybavovat objednavky, chystat to, balit atd...momentalne sme tu na to traja, ale priznam sa, ze keby mam vybavit kazdy telefonat pocas dna, tak nic ine neurobim, iba telefonujem. jednoducho poprosim ak sa da pouzivat radsej mailovu komunikaciu
Zobraziť komentár 20.07.2011 - 13:20:53
00
hm skoda ze Olej Pedros Ice Wax 2.0 350ml si vyradil z ponuky :(
Zobraziť komentár 20.07.2011 - 14:12:32
00
juchuchu objednavka vyexpedovana
moc diky matt :handshake:
Zobraziť komentár 20.07.2011 - 20:16:48
00
v stredu rano objednane a dnes o 9.00 uz na poste, vdaka za extra rychle dodanie (ani som nemyslel, ze to tak rychlo pride) :y: :y:
Zobraziť komentár 22.07.2011 - 11:00:40
00
Ja som vcera spravil objednavku, vsetky veci na sklade a potom som si precital upozornenie ze objednavky sa budu riesit az o tyzden kvoli udrzbe systemu. Tesil som sa ze pondelok nahodim novy SLX prehadzovac ale tak tyzden uz vydrzim. Hlavne aby to doslo. :)
Zobraziť komentár 22.07.2011 - 11:10:42
00
Objednaval som v pondelok vecer, dnes prislo kurierom :)
Zobraziť komentár 22.07.2011 - 17:44:19
00

Výber z produktov

Prejsť do shopu (Komponenty)
keyboard_arrow_up