Lokalizácia
Formulár sa odosiela
no to isté som tam presne objednal... a nakoniec mi to takto dementne poslal bez toho a miesto toho zduploval iné produkty z objednávky... bez toho aby mi dal predom vedieť.. to som ešte nezažil. hlavne že má všetko skladom. kúpiť ten mastik na slovensku je umenie.. ale s týmto žebrákom som tri týždne zabil.
Zobraziť komentár 05.04.2017 - 23:16:11
00
Omg to musi byt na taketo odrby povaha... Ja osobne by som ani nespaval.
Zobraziť komentár 05.04.2017 - 23:23:13
00
jasné že hej, ale raz na to doplatí.. sa mi páčilo, že na stránke beží baner že pri platbe kartou 3% zľava z nákupu, že treba zadať do okienka pre zlavový kupón KARTA.. ten systém to ale nebral... tak to bola tiež jedna z vecí čo som vytkol v tej recenzii na heureke a čo mi on odpísal tiež pekný blud, že tá zľava bude až na faktúre :D takže ja najskôr zaplatím plnú sumu kartou a potom budem mať na faktúre zľavu 3% :D pre istotu tú faktúru ani neposlal.. to je čisto na daňový úrad, asi to aj predáva na čierno, keď nefakturuje a odrbáva ešte aj štát na DPH.. to som tak viac hodnotení videl, že sa sťažovali že nedostali faktúru.
Zobraziť komentár 05.04.2017 - 23:31:46
02
Neviem kto vytvoril temu (Jezus?) ale nechcete zmenit jej nazov? Vid druhy prispevok, môj.
Zobraziť komentár 06.04.2017 - 06:01:17
01
Nazov zmeni aj Bikejoring editaciou prveho prispevku.
Temu vytvoril autor prveho prispevku.
Zobraziť komentár 06.04.2017 - 07:42:24
01
...ja som tam mal davnejsie tiez jednu objednavku, vsetko veci oznacene skladom, ked v polke tyzdna sa nic nedialo, tak som sa mailom informoval ci mi to stihaju poslat do konca tyzdna. Prisla mi odpoved ze sa presuvaju nejake externe sklady a ze to este nemaju.. tak som objednavku zrusil a uz tam nic neobjednal.
Zobraziť komentár 06.04.2017 - 09:06:51
00
Dobre veci su na airoo.cz mozno pomoze tip
Zobraziť komentár 06.04.2017 - 19:13:38
00
keyboard_arrow_up