zalozim novu temu kedze niektorym sa nevidelo ze spamujem inde , dnes zase hradza nesklamala, culy ruch po celej trase az do cunova... ked odratam tych xy osobnych aut (niekde medzi 5-10) tak este tam bol 2x traktor, 1x bager, 1x nakladiak, 1x zeriav )) dnes sa fakt cinili
Mna by zaujimalo ci sa bude robit nejako napojenie tej juravy kde konci ten novy asfalt pri rodinnom dome niekam na tu cyklotrasu za kruhacom. Teraz je to bud zlava cez nejake betonove parkovisko na hlavnu frekventovanu cestu a na kruhac alebo spava poza ten dom kde ma co robit aj MTB skrz korene stromov a vlastne to tiez vyjde na cestu ale az pod zeleznicnym nadjazdom tesne pred kruhacom.
Neviem ako pozemky atd ale nejak by sa to hodilo dokoncit. Teraz to velmi navadza ludi ist doprava a kto to nepozna sa tam otoci a ide zas naspat a dolava.
Dolava sa ide na Ihlicnatu ulicu. Este vcera, ked som tadial siel, bolo na jej konci (pri cyklotrase) pekne jazierko . Ked nie je blato, na cestaku idem vklude doprava cez ten "lesny chodnicek" . Az take strasne to nie je
Raz som to presiel na cestaku zo zvedavosti ale to skakanie cez 10cm vysoke korene nie je ideal pre beznych cykloturistov a rodiny s detmi co tade chodia. Ano ja by som si to na mtb mozno vychutnal ale islo mi o nieco ine.
Mna by zaujimalo ci sa bude robit nejako napojenie tej juravy kde konci ten novy asfalt pri rodinnom dome niekam na tu cyklotrasu za kruhacom. Teraz je to bud zlava cez nejake betonove parkovisko na hlavnu frekventovanu cestu a na kruhac alebo spava poza ten dom kde ma co robit aj MTB skrz korene stromov a vlastne to tiez vyjde na cestu ale az pod zeleznicnym nadjazdom tesne pred kruhacom.
Neviem ako pozemky atd ale nejak by sa to hodilo dokoncit. Teraz to velmi navadza ludi ist doprava a kto to nepozna sa tam otoci a ide zas naspat a dolava.
Tam vpravo hore svieti zelenym, ze Stav podnetu: Vyrieseny.
Tiez som tadial isiel nejak pred tyzdnom. O tej vyasfaltovanej casti som ani netusil, len som tak presiel most ze pozriem ako to tam vyzera, isiel som o letiska. Novy asfalt potesil a potom zrazu singlac Nastastie nebolo blato a dalo sa to prejst v pohode...
Mestská časť BA-Vrakuňa zabezpečila prípravu cyklotrasy v úseku od Hradskej ulice s napojením na existujúcu cyklotrasu od Ihličnatej ulice, v dĺžke 956,50 m. Kompletnú projektovú dokumentáciu so stavebným povolením sme v auguste 2020 postúpili na Magistrát hl. mesta SR Bratislava, ktorý zabezpečuje realizáciu tejto cyklotrasy. V súčasnosti prebieha na Magistráte v zmysle zákona o verejnom obstarávaní výber zhotoviteľa, následne potom začnú s realizáciou. Predpokladaný termín začatia je november 2020.
Od mohyly je to okolo letiska kratšia a lepšia cesta do Vrakune.
Ale podľa mapy je aj možnosť ísť od mohyly na Majer a odtiaľ do Vajnôr. Medzitým je pole.
STRAVA mapa (červenou vyznačené kadiaľ sa najviac jazdí na bicykloch) :
Attachment:
okololetiska.jpg
A tým smerom za Majerom je aj stavenisko diaľnice, tá svetlo modrá čiara zdola hore a doľava !
Ale to nie je zjazdne na cestnom bicykli. To by museli vyasfaltovat a to nebudu robit ked uz jedna rozbita betonka aj ked so zakazom na ktori vsetci kaslu je.
Ja chcem vediet ako je mozne oznacit cudziu cestu, na ktorej je zakaz vjazdu a uz bolo viac krat zo strany letiska oznamene, ze je to ich a cyklisti tam nemaju co robit za cyklotrasu a este to je aj na mape
Scarinko: Ty hlavne teraz nechoď z Juru do Ivánky alebo opačne.
1. By tu bolo x postov, ako je tam na figu spravená (aj je) tá obchádzka pri Metre.
2. Určite by si si tam niečo spravil, lebo na cesťakú naozaj zlé.
ano ale to je z dovodu nejakej opravy alebo vystavby, to je proste nutnost
neviem ci sa mi zda ale naposledy uz sa neslo cez semafor ale je mozne ze si to mylim s dacim
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
Aj na cyklokrose je to úplne v pohode
V auguste 2019 tvrdili, ze do roku by mala zacat realizacia, no ale prisla korona, tak je otazne v akom je to stave.
https://www.odkazprestarostu.sk/bratislava/podnety/76530/raztocna-cyklotrasa-chybajuca
Tiez som tadial isiel nejak pred tyzdnom. O tej vyasfaltovanej casti som ani netusil, len som tak presiel most ze pozriem ako to tam vyzera, isiel som o letiska. Novy asfalt potesil a potom zrazu singlac
Zaujimat to bude urcite viacerych.
Ahoj, ako cyklokoordinator pre BSK, vedel by si sa vyjadrit k prispevku pani hovorkyne letiska, resp. ake je stanovisko za BSK v tejto veci ?
https://www.odkazprestarostu.sk/bratislava/podnety/67325/hradska-cesta-rozbita-vacsi-usek
Letisko sa vyjadrilo, je to tak ako pisu... My to nevieme ovplyvnit, ani po viacerych rokovaniach sme sa nepohli dalej...
Ale podľa mapy je aj možnosť ísť od mohyly na Majer a odtiaľ do Vajnôr. Medzitým je pole.
STRAVA mapa (červenou vyznačené kadiaľ sa najviac jazdí na bicykloch) :
A tým smerom za Majerom je aj stavenisko diaľnice, tá svetlo modrá čiara zdola hore a doľava !
Ja chcem vediet ako je mozne oznacit cudziu cestu, na ktorej je zakaz vjazdu a uz bolo viac krat zo strany letiska oznamene, ze je to ich a cyklisti tam nemaju co robit za cyklotrasu a este to je aj na mape
1. By tu bolo x postov, ako je tam na figu spravená (aj je) tá obchádzka pri Metre.
2. Určite by si si tam niečo spravil, lebo na cesťakú naozaj zlé.
nic specialne som si nejak nevsimol
nie su tam kolajnice tak sa mi nic nestane
neviem ci sa mi zda ale naposledy uz sa neslo cez semafor ale je mozne ze si to mylim s dacim