zalozim novu temu kedze niektorym sa nevidelo ze spamujem inde , dnes zase hradza nesklamala, culy ruch po celej trase az do cunova... ked odratam tych xy osobnych aut (niekde medzi 5-10) tak este tam bol 2x traktor, 1x bager, 1x nakladiak, 1x zeriav )) dnes sa fakt cinili
z dnešnej Juravy...
zaujímalo by ma či "semaforové" riešenie pri tom novom vajnorskom nadjazde je konečné...? dúfam, že nie...niekedy sa hovorilo, že ten žltý mostík by sa mal presunúť...
dočasný semafor pri Metre nefunkčný...
úsek medzi dialničným mostom a železničným mostom stále (zase) nepokosený...
Snad coskoro nam prestanu skakat z cyklotrasy na moste Lafranconi.
Dobrý deň,
v súvislosti s kyvadlovými zoskokmi z mosta Lafranconi, na ktoré poukazujete, si dovoľujeme uviesť, že NDS neudelila súhlas s realizáciou zoskokov, na základe ktorého by mohol cestný správny orgán, t. j. Ministerstvo dopravy a výstavby SR (MDV SR), vydať povolenie na realizáciu predmetnej činnosti. Ak sa takáto aktivita vykonáva, realizuje sa nelegálne. NDS preto podá podnet na MDV SR za účelom uskutočnenia štátneho odborného dohľadu nad organizovaním nelegálnych zoskokov. Zároveň budeme informovať verejnosť o zákaze uvedenej činnosti na lávke mosta Lafranconi formou informačných tabúľ.
Ja som ich tam stretával pravidelne. Obsadili celý 1 pruh a problém nastal v momente, keď tam bolo veľa ľudí, resp. divákov, že veľakrát som musel zosadnúť z biku a tlačiť ho, lebo nikto z nich neuhol ani o 1mm. Druhou stranou je otázka legality tejto zárobkovej činnosti.
konecne, mne teda dost vadili, raz tipek drgol do synatora, ten spadol, nastastie siel pomaly. raz ked tipek namotaval lano, tak ma nim zachytil o barany, divaci kedykolvek cuvnu krok dva, a uz je problem. Keby skakali na opacnej strane tak mi to nevadi, ale toto je predsa len cyklochodnik a dost frekventovany.
Po tej druhej strane skoro nikto nechodí, teda ich vidí menej ľudí, menšia reklama. Na cyklotrase je zaujímavejší výhľad na Bratislavu.
To nie je o tom. Teda nebolo poznam chlapika co to vymyslel a zacal ako prvy. Par krat som dokonca mal ist pomahat lebo som v tedy prenho robil (vzdy som sa vyhovoril v tedy to totiz bola uplna cernota) Neskor to ciastocne zlegalizovali ale to som uz pre nich nepracoval.
Kazdopadne skakalo sa povodne z druhej strany neviem kto a preco to presunul. Ale to je uz peknych par rokov psat. 2006 sa mi zda. Predpokladam, ze dnes je to uz uplne ina partia.
Ja som ich tam stretával pravidelne. Obsadili celý 1 pruh a problém nastal v momente, keď tam bolo veľa ľudí, resp. divákov, že veľakrát som musel zosadnúť z biku a tlačiť ho, lebo nikto z nich neuhol ani o 1mm. Druhou stranou je otázka legality tejto zárobkovej činnosti.
Pravidelný problém. Všetky tie podjazdy bývajú plné vody. Naposledy som videl rodinku s dvomi malými deťmi, prenášať biky a deti cez kolaje vrchom. Keď dlhšie prší, tak tade ani nechodím. Zase sa niečo robilo hurá systémom Ale veď vlastne môžeme byť radi, že nám niečo vôbec spravili...
luky64: Asi tak aby tam voda nestála. No vidím, že si jeden z tých, čo sú radi, že niečo vôbec je (ja som tiež). Toto je presne Slovensko a presne preto je tam kde je... A neberte to, že som vyplakávač, ale keby to bolo za Mečiara a podobne, tak rozumiem. Toto stavali 30 rokov po revolúcií a vidím, že nič sa nezmenilo. A to ma štve...
Smiešne sú aj tie značky, že zosadni z bicykla pred niektorými tými podjazdami. To je ako tiež v pohode?! A dúfam, že tí čo tu vyžadujú 100% dodržiavanie zákona od chodcov a od ostatných účastníkov premávky (všetci viete na koho narážam), tam pekne vždy z toho biku zlezú. Ja som tam tlačiť ešte nikoho nikdy nevidel.
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
zaujímalo by ma či "semaforové" riešenie pri tom novom vajnorskom nadjazde je konečné...? dúfam, že nie...niekedy sa hovorilo, že ten žltý mostík by sa mal presunúť...
dočasný semafor pri Metre nefunkčný...
úsek medzi dialničným mostom a železničným mostom stále (zase) nepokosený...
zaujímalo by ma či "semaforové" riešenie pri tom novom vajnorskom nadjazde je konečné...? dúfam, že nie...
nemalo by to takto byt navzdy, maju tam postavit prepojenie - zelena ciara
Stare premostenie je uz prec, tak snad po upratani, sa uz ten semafor nebude musiet pouzit.
v súvislosti s kyvadlovými zoskokmi z mosta Lafranconi, na ktoré poukazujete, si dovoľujeme uviesť, že NDS neudelila súhlas s realizáciou zoskokov, na základe ktorého by mohol cestný správny orgán, t. j. Ministerstvo dopravy a výstavby SR (MDV SR), vydať povolenie na realizáciu predmetnej činnosti. Ak sa takáto aktivita vykonáva, realizuje sa nelegálne. NDS preto podá podnet na MDV SR za účelom uskutočnenia štátneho odborného dohľadu nad organizovaním nelegálnych zoskokov. Zároveň budeme informovať verejnosť o zákaze uvedenej činnosti na lávke mosta Lafranconi formou informačných tabúľ.
S úctou
MEDIA TÍM NDS
To nie je o tom. Teda nebolo poznam chlapika co to vymyslel a zacal ako prvy. Par krat som dokonca mal ist pomahat lebo som v tedy prenho robil (vzdy som sa vyhovoril v tedy to totiz bola uplna cernota) Neskor to ciastocne zlegalizovali ale to som uz pre nich nepracoval.
Kazdopadne skakalo sa povodne z druhej strany neviem kto a preco to presunul. Ale to je uz peknych par rokov psat. 2006 sa mi zda. Predpokladam, ze dnes je to uz uplne ina partia.
O co ide? Niekto skace z mosta do vody? ?
o toto ide, a asi aj s bezpečnosťou je to dosť pofidérne...
https://www.facebook.com/watch/?v=676160022768426
https://www.facebook.com/Zdru%C5%BEenie-obc%C3%AD-Jurava-1252330311456558/photos/pcb.3513996728623227/3513995928623307/
Smiešne sú aj tie značky, že zosadni z bicykla pred niektorými tými podjazdami. To je ako tiež v pohode?! A dúfam, že tí čo tu vyžadujú 100% dodržiavanie zákona od chodcov a od ostatných účastníkov premávky (všetci viete na koho narážam), tam pekne vždy z toho biku zlezú. Ja som tam tlačiť ešte nikoho nikdy nevidel.