ako dlhoročný prispievateľ do projektu otvorených máp OpenStreetMap.org by som chcel rozšíriť povedomie o tomto projekte.
Podstatou je otvorený systém editácie a teda každý môže prispieť k tvorbe a vylepšeniu máp.
Na slovensku pôsobí OZ Freemap Slovakia - slovenská komunita tohto projektu.
Generujú turistické/cyklo/lyžiarske/auto mapy s vlastným vzhľadom a dátami z OpenStreetMap.org.
Taktiež vytvárajú vektorové mapy pre navigácie Garmin a offline vektorovú vrstvu pre navigáciu Locus.
Kto by mal záujem prispievať do projektu a tak zlepšiť kvalitu máp, pozrite si diskusnú skupinu na Google Groups, alebo príručky pre začiatočníkov na Geoblog.sk, alebo Freemap wiki.
Pokiaľ chcete prispievať nepriamo, môžete zaslať gps logy s krátkym popisom trasy a my ju pridáme do mapy.
Môžete tak vylepšovať pokrytie lesných ciest, turistických a cyklistických trás, POI, ...
posledný komentár: 14. 10. 2025 o 19:57
posledný komentár: 11. 6. 2025 o 8:49
CHKO = II. stupen
Pri OSM treba rozlisovat jednotlive nezavisle prvky: 1. OSM je len samotna databaza s datami 2. ich vizualna podoba (napr. v prevedeni freemap.sk , vzhlad si definuju jej tvorcovia ) 3. rozne programy pouzivajuce OSM data - planovace
Chapem aj tvoj pohlad laickeho pouzivatela. Ono by sa to cele dalo riesit jednoducho - ak by planovac mal nastavitelny parameter, ci brat do uvahy aj OSM tagy o obmedzeniach vstupu (spravidla legislativne) alebo nie.
Problem je, ze bezne pouzivany online planovac https://routing.openstreetmap.de ( pouziva ho aj freemap) nema moznost ignorovat legislativne tagy, resp. neviem o tom ze by sa to dalo.
Pristup SK OSM mi pripada zvlastny - strielaju si do vlasnej nohy. Namiesto toho aby dokoncili ich dlhodobo kritizovany planovac tras na freemap.sk (a spravili vlastny engine s moznostou ignorovat zakaz vstupu) ho tymto este viac znefunkcnili. Otazka je kolko ciest/chodnikov bude realne otagovanych.
Ja by som "tagovanie legislativy" v OSM neriesil. V datach su a aj na mapach postavenych na OSM datach su vizualizovane chranene oblasti a aj cyklotrasy. Viac nepotrebujes. Na papierovej mape tiez nemas viac udajov.
rasfo To bol vtip?
Vyjazd si planujem klikanim jednotlivych (relativne kratkych) usekov kadial chcem ist. Ziadny algoritmus nemoze vediet, kde som uz bol a ze chcem ist skusit nieco nove. Teraz aj ked pouzivam rezim pre pesich, ale niekto otagoval v NP lesnu cestu (po ktorej sa realne bezne jazdi/chodi a svieti na Strava heatmap) ako zakaz vstupu, tak som skoncil. Ziadne data mi planovac neda, aj ked v OSM su.
Strava Heatmap zobrazuje aktivitu na cestách v súkromných areáloch, vojenských obvodoch, takže nezobrazuje len cesty prístupné pre verejnosť.
S tym suhlasim, stale si ale nemyslim, ze je potrebne na urovni jednotlivych zakladnych objektov (ciest) mapovat tagmi legislativnu realitu zakonov SR. Su to data primarne pre mapu a mapuje sa najma fyzicka realita. Navyse je to len opakova duplicitna, lebo informacia o ploche a type chraneneho uzemia uz v datach je. Podla tej diskusie na OSM SK s tym asi aj planovace vedia pracovat.
Ako to dopadne v praxy? IMHO bordelom, kde na par cestach bude zakazany vstup a laicky "konzervativny" pouzivatel sa stale nebude moct spolahnut, ze jeho trasa je uplne "koser". Ak sa nahodou nieco zmeni v legislative, bude musiet niekto/skript zeditovat cele Slovensko.
Rakusko tiez nevyzera byt v OSM mape cervene more, co sa tyka vjazdu bikom, aj ked podla zakonov by malo byt.
https://www.oesterreich.gv.at/themen/freizeit_und_strassenverkehr/freizeit_im_wald/Seite.3750060.html
A kolko tych cielov zvyknes zadavat? Pokial tych cielov zadas postupne desiatky, tak sa to od mojho pristupu v podstate neodlisuje
ale robi - napr. LoRouter offline - a tagy chcem vypnut len tie zakazove
Pokial sa bavime o biku, tak celkom jednoducho. V CHKO mozes na lesne cesty bez obmedzeni, v NP len po znacenych cyklotrasach. Tolko teoria, prax je na Strave. Za desiatky rokov na biku som ziadnu pokutu nedostal.
Ano dodatocne data v OSM o povoleni vstupu by teoreticky mali byt prospesne. Avsak pri sucasnom stave reality, kde sa jazdi vs legislativa a neexistencii moznosti povolit navigovanie po "zakazanych" cestach je to skor komplikacia.
Alebo je časové obmedzenie na turistické trasy v Tatrách. V zime si nenaplánuješ routingom ani trasu po legálnych tatranských značkách. Hoc si len predbežne plánuješ výlety na leto.
U nás je jedna cesta označená značkou cesta pre bicykle. Hoc sa tak nikdy nevyužívala ani nebude využívať. Tak som tam samozrejme dovolil v tagoch vstup peši aj autam na výnimku.
Dáta v OSM súhlasia s realitou. To je jedno zo základných pravidiel OSM. Niektoré údaje sú v OSM nepresné, to ale neznamená, že sú zbytočné aj u ostatných objektov. Navrhovaným spôsobom by sa odstraňovali z OSM aj iné údaje, pretože ich veľa v OSM chýba alebo tie, ktoré sú v OSM, nesúhlasia s realitou.
Takto aktuálne vyzerajú v OSM časové obmedzenia vstupu na lesných cestách:
a zákaz vjazdu pre bicykle na lesných cestách:
Skôr sa ukazuje, že Slovensko sa má v čom zlepšovať a nie, že sa majú odstraňovať údaje z OSM.