Ahojte. Neviem natiahnut aktivity na GC. Prisiel som domov, pripojil Edge 800 k PC a spustil Garmin Express. Vyckal kym sa syncne a tak cakal ci sa to zobrazi na Strave. Nezobrazilo sa. Hladal som kde to viazne, a aktivitu nenatiahlo ani na GC. Neviete co s tym?
Deemax Ahoj! Zatiaľ som to skúšal párkrát, a spúšťal som to vždy ručne v mobile. Funguje to, aj keď už je aktivita rozbehnutá, to ručné spustenie. Skúšal som aj odoslanie núdzovej SMS s polohou vopred vybraným kontaktom, a to fungovalo. To automatické spustenie, bez wifi a s dátami, skúsim vyskúšať, čo to spraví, potom napíšem výsledok.
prudký pohyb, ktorý hodinky vyhodnotili ako nehodu. v prípade, že máš v GC nastavené núdzové kontakty (rodina, kamaráti) rozpošle sa im správa a poloha, formou sms a asi aj mailu, dá sa to zvoliť v nastaveniach
Veď to všetko mám nastavené. Pohyb vyhodnotí v hodinkách, ale sms ani mail neodošle. Len vibrujú až do manuálneho ukončenia. A stále je tam číslo 299. Všetky povolenia aj kontakty sú nastavené, odsúhlasené.
Možno to nesúvisí ale mne včera EDGE 530 tiež nejak divne zareagoval na "nehodu". Našťastie len na falošnú - nie veľmi opatrne som položil bajk na zem a EDGE sa tváril akoby nič, mobil ticho len na hodinku mi prišla notifikácia, že sa odosiela správa núdzovým kontaktom... A potom počas jazdy o niekoľko minút sa mi rozhulákal mobil a aj napriek tomu, že som dal zrušiť odoslanie núdzovej správy hulákal ďalej - musel som ísť až k voľbe vypnutiu mobilu a vtedy to prestalo... Správu neodoslalo. Hodinky mám tiež také ako ty tak to možno vyskúšam na hodinke.
Daj mi prosím vedieť. Ja keď na hodinkách manuálne odošlem cez funkciu Pomocník, tak normálne odíde správa aj príde na uložený kontakt, všetko pekne oznámi aj zaeviduje v prehľadoch. Len toto automatické, čo je podľa mňa potrebnejšie neodošle. stále je tam to číslo 299, ktoré možno po dvoch minútach vibrovania sa zmení na 288. Písal som aj s podporov, povedali mi reštart, odpárovať. To som urobil ako základ. Inak to nezistím len tu s niekým kto je ochotný sa podeliť o skúsenosti.
skus manuálne prepáliť firmware na hodinách , skúšal si to aj na inom telefóne , či nie je chyba v spojení s ním ? Keď posielaš manuálne , tak môže telefón inač reagovať s hodinami .
Dal som továrenské. A všetko nanovo nastavil.
To som neskúšal na iný mobil. Ale zase keď naň príde to manuálne poslanie pomoci? A normalne to zobrazí polohu a správu.
Síce som tvrdil , že mi to funguje na hodinách , ale nie je to tam . Teraz som sa v tom hrabal komplet v menu a nenašiel som to tam . Áno v telefóne to je , ale len manuálne . Pozeral som aj manuál od nich a nikde sa o tom nepíše , až F6ky to mali .
Ja to mám zapnuté - aj pre BEH a dal som aktivitu BEH - len sa mi nedarilo simulovať nehodu a zase váľať po zemi sa mi nechcelo... Skúsim ešte neskôr na biku...
Ja som to skúšal tak, že som držal hodinky v ruke, tak zovreté v dlani aby mi nevyleteli. A veľmi rýchle švihnutie zhora na dol to spúšťa hneď ako zastavíš prudko pohyb ruky. Začne to hlásiť rozpoznanie dopr. udalosti asi do 5 sek., Potom vibruje v kuse a píše 299 to je všetko, neodošle to. Keby som vedel čo to je to číslo 299 tam by malo byť to odrátavanie 30sekundové a následne odoslať. Už som z toho celkom v ....
Ahojte, potreboval by som pomoct s nacitanim pocasia do hodiniek Fenix 6X. Pocasie mi doteraz fungovalo normalne, ale od vcera sa mi nechce nacitat do hodiniek. Aktualizoval som appky v telefone. Vypol/zapol bluetooth asi 100x ,ale nic mal niekto podobny problem ?
Dakujem.
AdamV27 Otvor appku Garmin Connect/Nastavenia/Nastavenia Pouzivatela/
Tu najdes polozku nastavenie pocasia, tukni na lokalita pocasia a vyber si ci chces pevne umiestnenie, alebo polohu telefonu.
Deemax Tak som to skúšal, a spustilo mi to automaticky, čomu som sa veľmi čudoval. Pravdepodobne to auto spustenie v mobile treba nastaviť cez dáta a mať vypnuté wifi a predtým už mať spárované mobil a hodiny. To zlyhanie, pozrel by som sa na dáta, či nie sú vyčerpané a teda zastavené.
Dakujem za kazdu radu. Lokalitu pocasia mam nastavenu, bol som aj na vyjazde so zapnutou aktivitou. Pomohol len restart hodiniek. Tiez ma mohlo napadnut vyp/zap hodiny 🙈 to je riesenie na 90% problemov 😂
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
prudký pohyb, ktorý hodinky vyhodnotili ako nehodu. v prípade, že máš v GC nastavené núdzové kontakty (rodina, kamaráti) rozpošle sa im správa a poloha, formou sms a asi aj mailu, dá sa to zvoliť v nastaveniach
To som neskúšal na iný mobil. Ale zase keď naň príde to manuálne poslanie pomoci? A normalne to zobrazí polohu a správu.
Dakujem.
Tu najdes polozku nastavenie pocasia, tukni na lokalita pocasia a vyber si ci chces pevne umiestnenie, alebo polohu telefonu.