mam ten dojem ze asi neexistuje asi by bol v tom chaos.
ja by som to tiez uvital i ked v novej verzii zilina nieje a turiec mi je nanic aspon teda cast
bola aj oblast žilina mam ju doma v pc bola celkom slusna ja som si ju pekne poopravoval, podoplnal - robil ju kamos peter bugan ale uz nemal cas to robit tak sa na to vykaslal. malo by sa to este dat stiahnut, inak sa mi pacila viac ako ta nova.
Spajanie oblasti je hudba buducnosti. Ide hlavne o koordinaciu medzi spravcami; mnoho oblasti sa prekryva a zosynchronizovat vsetky body, ktore su spolocne nie je lahke...
Oblast Zilina a Okolie bola dostupna pre 1.49, momentalne sa jej chytil novy spravca a onedlho bude dostupna pre verziu 2.xx
no nazdar.tak tie infosky a tipy by sa mi fakt zisli.a hlavne ta opravena verzia lebo som s tym stravil dost casu a dalo mi to vela prace a ked som videl ten vysledok az mi zle prislo tolko tam bolo chyb.preto mi to aj tak strasne dlho trva.takze za to sa ospravedlnujem ale vazne tych chyb je neurekom
Jasne, ja to chapem. Je to v pohode, len som od teba dlho nic nepocul; tak som chcel len vediet, ci sa na tom pracuje, lebo mi pisali dalsi 2 ludia, ze by o to mali zaujem. Dal som im na teba mail, tak neviem, ci ta kontaktovali a eventualne ti pomohli...
som sa dlhsie neozval lebo zatial nemam doma net takze moj pristup je len obcasny.ale niekedy buduci tyzden by som mal byt pripojeny aj ja tak sa budem moct ozvat castejsie a hadam aj ta praca bude rychlejsie napredovat
Pripojovani oblasti se dela v menu Soubor / Pripojit oblast. Slovenske oblasti zatim pripojovani moc nepodporuji: k Okolie Blavy jde pripojit Palavu; ke Strednemu Ponitrie jde pripojit Povazie & Zahorie a Dolnou Nitru. Seznam oblasti, ktere se daji pripojit bude narustat v zavislosti na aktivite slovenskych spravcu oblasti.
Jinak se da pouzit starsi reseni: menu Funkce / Rezim spojovani tras, kdy vedes trasu v jedne oblasti, poklikas na oblast sousedni a pokracujes ve vedeni trasy v druhe oblasti.
zdravim. no vynasnazim sa to co najskor spojazdnit aj na zilinskej oblasti. len akurat mam tieto dni prijimacky na VS takze nebol na to cas. preto a dlhsie uz neboli nijake aktualizacie. od vikendu mozem pokracovat vo vylepsovani
PS: aby to niektorych nemiatlo: predtym som sa prihlasoval ako Michal Mešťaník, len som zmenil nick
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
ja by som to tiez uvital i ked v novej verzii zilina nieje a turiec mi je nanic aspon teda cast
Oblast Zilina a Okolie bola dostupna pre 1.49, momentalne sa jej chytil novy spravca a onedlho bude dostupna pre verziu 2.xx
urcite to nezacali robit sami, to by som o tom nieco vedel
Budem rád (a Mišovi to pomôže), ak napíšete prípadne nejaké poznámky a konštruktívnu kritiku na túto oblasť.
ak mam byt uprimny, ani ja
Jinak se da pouzit starsi reseni: menu Funkce / Rezim spojovani tras, kdy vedes trasu v jedne oblasti, poklikas na oblast sousedni a pokracujes ve vedeni trasy v druhe oblasti.
PS: aby to niektorych nemiatlo: predtym som sa prihlasoval ako Michal Mešťaník, len som zmenil nick