Ahojte, uz dlhsie pouzivam tento web a mozem ho vrelo odporucit. Je to free a Strava ma aj free aplikaciu pod iOS alebo Android a vie spracovat aj data z Garmin navigacnych pristrojov. GPS v mobile tym padom posunie na iny level. Daju sa aj pouzit Ant+ snimace k mobilu. Najviac sa mi paci to, ze porovnava useky, po ktorych uz niekto presiel, a tak si viete pozriet, ako rychlo iny cyklisti presli dany usek a kde presne ste na nich urobili najvacsi naskok resp. stratu
Priame prepojenie stravy s gc prenesie aktivitu okamzite, takze ak chces mat nazov aktivity a popis rovnaky na gc a strave bez nutnosti to rucne kopirovat, tak je tapiriik lepsie riesenie. A ak pouzivas viac sluzieb (napr ja mam este endomondo), tak je to nutnost.
niekedy chvíľu trvá, kým Strava import spracuje, takže treba zachovať paniku - ak bola synchronizácia na strane Connectu nastavená, ten záznam sa na Strave časom objaví (u mňa to bolo naposledy niekoľko hodín, kým sa jazda objavila na Strave, pritom ďalšie 2 jazdy, ktoré boli do Connectu nahrávané v rovnakom čase, sa na Strave objavili okamžite)
Ja mám tiež stravu prepojenú s GC. No v poslednej dobe som zvykol mať spojený telefón cez BT s cyklocomputerom. V mobile mám pustené mobilné dáta a tým pádom keď skončím jazdu tak sa mi výjazd okamžite aj na strave aj na GC.
niekedy chvíľu trvá, kým Strava import spracuje, takže treba zachovať paniku - ak bola synchronizácia na strane Connectu nastavená, ten záznam sa na Strave časom objaví (u mňa to bolo naposledy niekoľko hodín, kým sa jazda objavila na Strave, pritom ďalšie 2 jazdy, ktoré boli do Connectu nahrávané v rovnakom čase, sa na Strave objavili okamžite)
Tiež som o tom počul, že niekedy to dlhšie trvá... ale že keď je jazda nahrávaná online cez mobilnú aplikáciu, tak že vtedy to uplouduje okamžite. Dnes idem pojazdiť a pri uploude budem trpezlivejší, dúfam, že to pôjde.
nazdar....neviete, či keď dakomu flag-nete jazdu na strave, tak či tomu dotyčnemu dojde dake echo, kto a prečo ho flag-ol? Dôvody som mal adekvátne, boli to očividne jazdy autom , dikes
To sa môže stať komukoľvek a nemusí to byť zámerné podvádzanie. Nevýhoda automatickej synchronizácie.
Napríklad: niekto nepoužíva alebo nemá funkciu multisport. Na všetko má jeden nastavený šport. Po importe to GC zabudne zmeniť typ športu a kedže má automatickú synchronizáciu, sa mu to prenesie do Stravy.
Keby som veľmi chcel, nájdem ti veľa takých, kde bikovanie sa ukazuje ako beh. Jazda autom ako bikovanie. Dokonca aj ako letový záznam.
To sa môže stať komukoľvek a nemusí to byť zámerné podvádzanie. Nevýhoda automatickej synchronizácie.
Napríklad: niekto nepoužíva alebo nemá funkciu multisport. Na všetko má jeden nastavený šport. Po importe to GC zabudne zmeniť typ športu a kedže má automatickú synchronizáciu, sa mu to prenesie do Stravy.
Keby som veľmi chcel, nájdem ti veľa takých, kde bikovanie sa ukazuje ako beh. Jazda autom ako bikovanie. Dokonca aj ako letový záznam.
šak jasné na to tam je ten Flag......len aby sa to nezneuživalo lebo sa mi zdá že strava s tým koho a čo flag-núť veľké drahoty nerobí
Keď to niekto robí zámerne, zrejme je Trophy Case Troll.
Samotný jav, že po nahláseni to aministrátor jednoducho odignoruje, sa deje aj na iných portáloch ako Strava.
Príklad zo Spritmonitor, vhodný skôr do vtipkára:
Renault Symbol/Thalia s výkonom 746 kW a spotrebou 0,37 l/100km.
Alebo M3 so spotrebou 1,29 l/100km. Aj ten Mustang je dobrý, 600 tankovaní, priemerka 3,73.
Takže je to aj o tom, ako si admin uprace svoj dvorček...
Príde ti oznamenie, že tvoja aktivita bola flagnutá. Môžeš ju vymazať alebo upraviť (orezať) aby flag zmizol. No a tým pádom riešenie segmentov v aute, na ebiku a pod stráca zmysel. Daná osoba, skráti svoj výjazd o nejakú časť, povedzme na začiatku kde našiel segment. Stačí aj o sekundu. Tým pádom Strava aktivitu vráti ako opravenú a čas na segmente zostane nezmenený. Tento problém skôr rieši flag daného segmentu.
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
Tiež som o tom počul, že niekedy to dlhšie trvá... ale že keď je jazda nahrávaná online cez mobilnú aplikáciu, tak že vtedy to uplouduje okamžite. Dnes idem pojazdiť a pri uploude budem trpezlivejší, dúfam, že to pôjde.
Tam mám všetko online... aj stravu aj upload
To sa da aj dnes, len treba jazdit tam, kde skoro nikto
Cropneš výjazd o hoc jednu sekundu na začiatku a flag je preč.
šak jasné na to tam je ten Flag......len aby sa to nezneuživalo lebo sa mi zdá že strava s tým koho a čo flag-núť veľké drahoty nerobí
tomu celkom nerozumiem.....skus vysvetliť....
Samotný jav, že po nahláseni to aministrátor jednoducho odignoruje, sa deje aj na iných portáloch ako Strava.
Príklad zo Spritmonitor, vhodný skôr do vtipkára:
Renault Symbol/Thalia s výkonom 746 kW a spotrebou 0,37 l/100km.
Alebo M3 so spotrebou 1,29 l/100km. Aj ten Mustang je dobrý, 600 tankovaní, priemerka 3,73.
Takže je to aj o tom, ako si admin uprace svoj dvorček...
https://www.strava.com/activities/611741401/segments/14919519452
prišlo mi upozornenie že som stratil KOM o 4 minúty...600 metrový kopec so 14 % a že čas 2:22...
Príde ti oznamenie, že tvoja aktivita bola flagnutá. Môžeš ju vymazať alebo upraviť (orezať) aby flag zmizol. No a tým pádom riešenie segmentov v aute, na ebiku a pod stráca zmysel. Daná osoba, skráti svoj výjazd o nejakú časť, povedzme na začiatku kde našiel segment. Stačí aj o sekundu. Tým pádom Strava aktivitu vráti ako opravenú a čas na segmente zostane nezmenený. Tento problém skôr rieši flag daného segmentu.